maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden vaihteen aatoksia

Työputki takana ja pari vapaata edessä. Täyttä hulinaa oli tämä päivä, onneksi selvittiin. Aamu alkoi hurjana: 3 ihmisen vajaus aamuvuorossa, onneksi saatiin apua, ettei tarvinnut kahdestaan tehdä viiden ihmisen töitä...huh!

Meidän vuoden vaihtuminen tapahtuu kaikessa hiljaisuudessa ja rauhassa omassa kotona herkutellen miehen kanssa kahden. En mie muuta haluaisikaan :)
En kaipaa mitään railakkaita juhlia ja hulinoita, vaan rauhaa ja lepoa.

Kuten aiemminkin olen sanonut, blogi on palannut näköjään juurilleen, käsityöblogiksi. Paitsi ettei täällä pahemmin ole käsitöitäkään näkynyt pitkään aikaan, vaan askarteluja sitäkin enemmän. Aika ei riitä kaikkeen, joten sisustaminen on varmaan siksi jäänyt vähille viime aikoina. Enemmän kiinnostaa tuo käsillä tekeminen ja luomistyö. Nii-in, se taitaa olla jonkin sortin luomista tuo askarteleminen ja art journalointi :)
Mutta iloinen ja onnellinen olen siitä, että tuon jälkimmäisen löysin Helmikuussa. Se on niin rentouttavaa puuhaa, ettei ajan kulumista tehdessä edes huomaa.
Joissain blogeissa on ollut omien tekemisten top kymppejä. Mie ajattelin laittaa tähän nyt sen ihan ensimmäisen Art journal-sivun, josta kaikki alkoi.
Miulla ei ollut paljon mitään tarvikkeita tuolloin, vain joitain osittain kuivuneita askartelumaaleja ja jotain kuvia ja rullaleimasin.
Sittemmin on välineet kummasti lisääntyneet ja monen monta sivua vuoden aikana tehty. Laitan tähän vielä sen, josta kaikkein eniten tykkään. Mie en siis yleensä edes tykkää omista töistäni.
Tästä kyllä, vaikka nyt jälkeenpäin tässäkin olisi parantamisen varaa ja monta asiaa olisin voinut tehdä toisin.
Aikamoinen ero, vai mitä?
Jos joku miettii, uskaltaisiko kokeilla Art journalingia, suosittelen lämpimästi. Ihan rohkeasti vain kokeilemaan. Kukaan ei arvostele, osaatko vai et. You tubesta löytyy loistavia videoita, kun etsii ja jos haluat, mie olen etsinyt niitä valmiiksi: Art journaling. Listassa on 199 videota.
Mie laskin juuri, että olen tehnyt Helmikuusta tähän päivään 75 sivua Art Journalingia :) aika monta näköjään.

No eipä ihme, että se tunkeutui sitten tähän vuoden viimeiseen postaukseenkin, kun se näköjään on todella iso asia miun elämässä. Aivan ihana harrastus.

Mitäs viisasta mie osaisin uuteen vuoteen toivottaa teille? En taida mitään viisaita osata, mutta

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

7 kommenttia:

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Onnentäyteistä vuotta 2013!

Maanvaiva kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta Sinullekin!

Aseman laidalla kirjoitti...

Luomistyössä ei ole mitään vikaa, Sirutuuli ;D

Oikein hyvää uutta vuotta 2013!!

Sussi kirjoitti...

Hyväää uutta vuotta!

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ Oikein Hyvää Uutta Vuotta♥

Paula kirjoitti...

Oi, kiitos videolinkistä :) Ihania sivuja teet!

Hulda kirjoitti...

Onnea & Iloa vuodelle 2013!♥