perjantai 28. joulukuuta 2012

Perjantai

Niinhän siinä kävi, että unohdin yhden lahjan. Varmaankin sen takia, että sitä täytyy säilyttää jääkaapissa ja nyt töiden alettua sitä ovea tulee auottua harvemmin.
Vanhempi tyttö nimittäin oli tehnyt itse erilaisia suklaita ja itse oli myös koristellut laatikon, jossa meillekin niitä suklaita antoi.
 Hänkin on kiinnostunut askartelemisesta, taitoa löytyy enemmän kuin miulta :)
Eikö olekin ihana laatikko? Mie kyllä tykkään tästä ja aion säästää tämän.

Mie sitten toissailtana innostuin journaloimaan taas. Tällä kertaa käytin uusia tarvikkeita ja joitain vanhoja lisäksi. Pompom-nauhan ompelin tuohon reunaan kiinni, leikkasin uudella boordileikkurilla reunoja, uudet avain ja lukko, uusi Dymo olivat myöskin käytössä.
Eräänä iltana tein journal-kortteja oikein urakalla. Tähän käytin vanhemman tytön ostamia teippejä, joitain ostamiani leimoja ja aukeaman toisessa reunassa on tytön ostamaa nauhaa. Nauhat ja teipit on sieltä Amsterdamista tuliaisia.
Näin ne lahjat ja tuliaiset säilyvät muistona paremmin kuin jossain laatikossa, kun ei niitä raaski käyttää :) Nyt niitä voi sitten käyttää mihin vaan, kun itsellekin jää muistoksi jotain.
Journal-korttiin kirjoitin taakse Joulumuistoja tältä Joululta, valokuva-ankkuri pitää kortin litteänä.

Nyt mie odottelen taas iltavuoron alkamista, enää kaksi iltaa jäljellä siitä 7 iltaa/3 viikkoa... todellakin voiton puolella jo! Nyt on vaan niin hassusti, että eilen oli aamu, tänään ilta, huomenna aamu, su ilta ja ma aamu. Oikein kunnon siksakkia ilman minkäänlaista rytmiä. Mutta kyllä sen nyt jaksaa, kun tietää, ettei ensi viikolla ole kuin 3 työpäivää ja perjantaina alkaa loma(!).
Lomalle olisi ohjelmassa parin videon tekoa ainakin ja ehkä esittelen noita skräppäyksiä, joita olen kaikessa hiljaisuudessa tehnyt. Jotenkin se on miulla vielä hakusessa koko homma.

Mitähän sitä vielä tekisi, että saisi ajan kulumaan ennen töihin lähtöä...
Ehkäpä leikkelen kuvia, joita eilen leimailin tulevia askarteluprojekteja varten. Saa lisää täytettä laatikostoon :)
Ja ehkäpä tutkin joitain nettikauppoja ja teen tilauksenkin. Tai sitten käyn ensi keskiviikkona ostelemassa jotain paikallisista kaupoista. Katsotaan.
Nyt toivotan teille mukavaa viikonloppua!
Koitan keksiä jotain puuhaa :)

2 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

Onpa ihastuttava laatikko ♥ Kyllä tuo pitää ehdottomasti säilyttää!

Kauniita journal-kortteja olet taas värkännyt.

Ja hei, voiton puolella on hyvä olla, vai mitä? Nyt helpottaa taas.

Mä olen myös tutkaillut nettikauppoja ja krääk, jotain aina tarttuu ostoskoriinkin *heh*

Mukavaa viikonloppua sinnekin!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana laatikko!
Kyllä näkee, että omena ei ole kauas puusta tipahtanut...vai miten se nyt menikään...:)