keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Tapaninpäivä

Nyt meinasi mennä maalimankirjat sekasi ja blogin perinnepostaus jäädä tekemättä.
Nimittäin olen aina postannut saamistani lahjoista, mutta nyt olin jo paketit purkanut ja järjestänyt paikoilleen. Ulkomuistista otin ne nyt esille, toivottavasti en mitään unohtanut. Se perinteinen pyjama on päällä (yllättäin Hello Kitty :D ), joten jätän sen kuvaamisen väliin.

Uudet tossut (hienot!).
 Maria Drockilan (hieno!) lyhty. Tänne voisi rakentaaa sellaisen roomboxin.
 Dymo, jee!
 Ja tää on kuulemma ihan miun näköinen :)
Miun uusi askartelukaveri.
 Ja sitten askartelutarvikkeita: pompom-nauhaa, ruusunauhaa, ruusuja, kukkia, helmiä, enkelinsiipiä, avaimia ja lukkoja, boordilävistin. Hienoja nääkin!
 Lähikuva:
 Sitten meidän uusi sisustuselementti. No ei, tosi hyvä ja tarpeellinen pienten askarteluhärpäkkeiden säilytykseen: sisältää timangeja, helmiä, kukkia....
Tälläisiä laatikoita se sisältää, tosi hyviä. Ylemmässä kuvassa olikin yksi laatikko, jossa oli helmiä.
Tosi hyviä ja ihania lahjoja kaikki. Kiitos!

Haluatteko kuulla hieman erilaisesta Joulun vietosta? Ai ette? No, kerron kuitenkin :D
Aattoaamuna tuli vanhempi tyttö, miun sisko ja iskä meille. Siinä syötiin ruoka, jaettiin lahjat ja pikaisesti juotiin kahvit, kun mie sitten jouduin lähtemään töihin. Mie naureskelin, että se oli pikajoulu, kaikki tämä parissa tunnissa. (kyllä se Joulu oli kuitenkin koko päivän ja jatkui vielä illallakin)
Töihin lähtiessä otin itselleni tehtävän: lasken kaikki joulupukit.
Työilta meni nopeasti, oli hiljaisempaa kuin normaalit iltavuorot. Mikä ei todellakaan haitannut, nyt sai antaa aikaa jokaiselle asiakkaalle ja kyllä mie sitä annoinkin :) Asiakkaat oli hyvällä tuulella, ihan jokainen. Yhdestä paikasta sain suklaarasiankin :)
Ruokatauonkin ehdin pitämään ihan toimistolla ja keittiön pöydän ääressä sain syödä (ei tarvinnutkaan autossa istuen termarista juoda teetä ja syödä leipää).
Joulupukkeja bongasin tasan kaksi, mutta vain toisen heistä näin ja toisen kuulin (kun meni alemmassa kerroksessa eräässä talossa hissiin, kuului kulkusten kilinää).
Töistä tulin kotiin ja lähdettiin vielä käymään äidin haudalla molempien likkojen ja miehen kanssa, takaisin tullessa syötiin ja katsottiin Havenia (Stephen Kingin sarja, joka tulee kakkoselta) yksi jakso. Vanhempi tyttö jäi yöksi, joten valvottiin aika myöhään.
Miulla oli oikein hyvä jouluaatto, sain olla omieni kanssa sekä noiden ihanien mummojen ja pappojen. Jäi oikein hyvä mieli.
Ja nyt olen ollut Joulupäivän vapaalla sekä vielä tämänkin päivän. Eilen oli pyjamapäivä, väsytti ihan kamalasti ja melkein koko päivä kului sohvalla maaten ja telkkaria katsellen, joulumusiikkia (Raskasta Joulua) kuunnellen: Jarkko Aholaa, Tony Kakkoa, Taage Laihoa, Marco Hietalaa...
Tässä linkki sinne: Myspace/raskasjoulu, jos joku muukin haluaa vielä kuunnella. Suosittelen etenkin: Jarkko Ahola, Ilouutinen -> ihana!

Hupsista! Tulipas tästä pitkä, kun kaikki asiat yritin tunkea tähän samaan postaukseen :)
Toivottavasti jaksoitte loppuun :)
Hyvää Tapaninpäivää kaikille! Nähdään taas.

11 kommenttia:

Anja kirjoitti...

Sinä olet ollu kiltti..Minulla on ollut myös tuollainen laatikosto pienille nippeleille ja napeille ja nauhoille, nuppineuloille...ja kun näin kuvasi niin hmm, jos muistelen oikein se taisi silloin jäädä lasten isälle..(erossa) siis hankintalistalle laitan tuollaisen laatikoston, tuo on kyllä kätevä..löytyy kaikki samasta paikasta..
Minä en saanut lahjoja paljoa mitään..mutta olinkin sanonut etten halua niitä.. :)
Ihania askartelutarvikkeita olet myös saanut..noista syntyy aivan ihania juttuja..
Minäkin olin eilen tosi väsynyt makasin sohvalla ja toivoin ettei kukaan tulisi ja ihan kahdestaan saatiin olla mieheni kanssa..tänään tulee tyttäreni perheineen..
Nuy kyllä alkaa ilmetä minuun jo jouluähky ja huomenna kun alkaa arki niin osa koristeista lähtee..kyntteliköt ja valosarjat ja tuikkukipot saa jäädä..ja uuteenvuoteen asti on joulukuusi..sitten sekin saa lähtöpassit ja voipi keskittyä taas sisustelemaan kevättä kohti..vaaleampaan värimaailmaan ja punainen saa väistyä..
Mukavaa tapaninpäivää sinulle :)

Sussi kirjoitti...

Kivat lahjat ja mukavalta kuulostava pikajoulu:) Moneltahan on joulu kulunut töissä.

Niin taitavat meiltäkin huomenna lähteä joulukoristeet...

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille1
Mie taidan pitää koristeet vähän pidempään, kun aika viime tippaan jäi niiden laittaminenkin :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kivat lahjat olet saanut!
Ihana Joulu oli meilläkin...erilainen. KAhden vietetty♥

Aseman laidalla kirjoitti...

Ihanaa joulunviettoa ja pikkujoulua on teillä ollut ja oletpas ollut kiltti (kuinkas muutenkaan, en sitä epäilekään ♥)!!

Ihania ja varmasti tarpeellisia lahjoja olet saanut - tuo säilytyslaatikosto on niin kätevä!!

Pakkasterkkuja näin Tapanilta täältä Aseman laidalta! Meillä kakluuni savuttaa, mutta pikkuhiljaa lämpö hiipii torppaan ;D

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Voi kun kivoja lahjoja! Ihanaa loppuvuotta :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
Sekin voi olla mukavaa, kun on rauhallista ja hiljaista tai ainakin hiljaisempaa.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :) Tai jos en ole ollut kiltti, yrittävät lahjoa miuta :)
Ei kyllä mie olen ainakin kovasti yrittänyt olla kiltisti ja liikoja natkuttamatta :)

Liisa kirjoitti...

Mukavaa tapanin jatkoa ja uuden vuoden odotusta.

Hanna kirjoitti...

mukavia loppuvuoden päiviä! ♥

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!