keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Ensimmäinen

Ensimmäinen postaus ja ensimmäinen, hmmmm.... Mixed media Shabby Chic-hommeli. Älkää kysykö, mitä se on suomeksi :)
Tai no, yksinkertaisesti vuoden ensimmäinen taulu.
Mie oon varmaan maailman huonoin valokuvaaja. Hyvä kamera miulla on, mutta jos ei taitoja ole suotu, ei sitten ole. Vaikka mitä temppuja tein, ei tullut ihan luonnollisen näköinen.
Meinasin repiä hiuksetkin päästä, kun en saanut tuota kultamustetta näkymään niinkuin luonnossa näkyy. Luonnossa se on vain aavistus pinnassa.
 Tässä kuvassa se näkyy niinkuin pitää, mutta kiiltää toisista kohdista niin, ettei saa kunnolla selvää.
Taustan maalasin akryylimaaleilla ja gessoa vetelin punchinellan päälle, siitä nuo ympyrät. Valkoista akryylimaalia tuputtelin sapluunan läpi ja perhosleimoja sekä tekstileimoja päälle.
Ihan pohjimmaisena on vanhaa sanomalehteä, jota ei juurikaan näy.
 Tulostettu oksa, jonka takana oksaleimoja, kakkupaperia, pitsiä...
 ....ostettuja sekä itsetehtyjä (valkoiset) ruusuja, koristeperhosia, kamee-haaraniitti (jota mietin, mihin raaskin sen käyttää)...
 ostettu kuva, johon lisäsin 3D siivet, itsetehty kukkanen, kimaltavaa boorditarraa, timanginauha, hopeista kiillettä...
Paljon kaikkea yhdistettynä. Alimmaisessa kuvassa tausta on oikean värinen.

Monessa blogissa olen törmännyt siihen, että pitäisi valita itselle sana. Onkohan miulla tuo Fly, eli lennä. Perhoset, enkelit ja linnut on miun suosikkihahmoja askarteluissa, kaikki lentäviä (jos siis enkeleitä on olemassa :) ).
Lentäminen: mielikuvituksen lento, lentäminen vapaana => yritä elää ilman päänsisäisiä rajoituksia => en osaa, en pysty => osaan ja pystyn...
Lentämisestä tulee vaikka mitä mielikuvia, joskus unessa olen lentänyt räpiköimällä käsiä kuin siipiä ja liitänyt kädet levällään, mikä ihana tunne ja mikä karvas pettymys, kun olen herännyt ja huomannut, etten osaakaan lentää. Lentokoneella en ole lentänyt ikinä. Ja jotenkin miusta tuntuu, etten lennäkään.

Näin siis vuosi alkaa. Ensimmäinen päivä meni suoraan sanottuna persiilleen.
Ensin Nasu räppäsi miun silmää tassulla ja täytyi käydä päivystyksessä istumassa. Sain antibioottivoidetta. Toiseksi pesukone hajosi ja kävin iskän luona pesemässä pyykkiä, huomenna saadaan toivottavasti uusi, paikat pursuaa pyykkiä taas.
Toivottavasti vuosi jatkuu paremmin tästä lähin....
Joka tapauksessa hyvää alkavaa vuotta!

Ha! Jatkoin taistelua kameran kanssa uudestaan ja selätin sen. Vihdoin sain kunnon kuvan, jossa kaikki värit on niinkuin pitää:


Otin kuvan sivusta päin, ettei salama sokaise taulua :))

6 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kaunis sivu...oli nimi sitten mikä tahtoo...:D
Ja tottahan toki niitä enkeleitä on♥
Hyvää alkanutta vuotta sinulle!

Aseman laidalla kirjoitti...

Ihastuttava sivu!
Ei täälläkään kovin lupsakkaa menoa ole tämä vuoden avaus...töissä tuhannen kiire ja mehut meni. En jaksa edes postaustakaan vielä touhuta :-(

Paula kirjoitti...

Tää on ihan mahtava! Tosi kaunis! Paljon elementtejä, mutta katse keskittyy tuohon enkelinsiipiseen leidiin. Tasapainoinen asettelu ja hyvät värit, oikea taideteos! Fly on hyvä sana vuodeksi, mutta muista, että se tarkoittaa myös kärpästä :D Minäkin taidan miettiä itselleni vuoden sanan... ja tehdä siitä taulun!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :) Meilläkin on hirveä kiire koko ajan töissä.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :) Kärpänen ei tullut edes mieleen :)
Mutta miulla oli penskana vanha tulitikkulaatikko, jossa asui kärpänen, jonka sain joulukalenterista :))