sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Sunnuntai

Päätin tulla kuitenkin vähän ilmoittelemaan itsestäni välillä. Olen nimittäin menossa iltavuoroon ja kulutan tässä aikaa.
Ei täällä pahemmin mitään ole tapahtunut sen jälkeen, kun neljä vapaata oli ja meni. Nyt mennään yksittäisillä vapailla, joten vapaa-aika on todellakin kortilla ja työnteko vie voimat. Meillä ei ole edes entiseen malliin laitettu joulukoristeita, vain ne, jotka aiemmin esittelin. Keittiössä ei ole jouluverhoja eikä yhtään mitään jouluista.
Eilen laskeskelin, että tämä kulunut viikko mukaan lukien, miulla on 7 iltavuoroa 3 viikossa. Se on paljon (jouluviikollakin on kolme). Ja ne on rankkoja, etenkin, kun ne on nykyisin 13.30-21.30. Vaikkei se ole kuin puoli tuntia pidempään kuin ennen, on se yöunista pois. Mie kun menen nykyisin pitkälleen jo ysin aikaan ja nukahdan kymmenen jälkeen ja nykyiltavuoron jälkeen nukkumaan pääsee vasta puolen yhdentoista aikaan. Ne on unirytmit sekaisin. Tai oikeastaan mitään rytmiä ei ole. Viime yönäkin (iltavuoron jälkeen) nukuin tosi levottomasti ja näin painajaisia toisensa perään. Yksi painajainen oli, etten ole laittanut Joulua ollenkaan. Jotenkin ei vaan tunnu edes Joululta, kun olen aattona iltavuorossa. Eikä ole aikaa tai voimia laitella mitään. No, onneksi ensi viikonloppu on vapaa (jolloin kahdessa päivässä täytyy tehdä kaikki rästissä olevat hommat).
Tulipas masentava postaus, tämän takia meinasin pitää sitä blogilomaa ja varmaan pidänkin.
Mutta pari Art journaling-juttua tulee tähän:

Jos jotain positiivista pitää etsiä, kuten mie aina yritän tehdä, ei tarvi moneen vuoteen olla iltavuorossa Jouluaattona :)
Ja Loppiaisen jälkeen miulla on loma... Kyllä nämä viikot menee vaikka päällä seisten, kun on mukavaa tiedossa.

Ja muuten, ensi perjantaina on se 21.12.2012.... jotkut on ennustaneet maailmanloppua, uuden alkua, avaruusaluksen laskeutumista :) ja mitä vielä...
Mie veikkaan ettei tapahdu yhtään mitään :)

6 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Voimia ja tsemppiä työvuoroihin!

Vuorotyö on asia, joka saa unirytmin sekaisin. Meillä mies tekee vuoroja ja äitini oli hoitaja kolmivuoroissa, joten tiedän, miltä se tuntuu.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kuvia ihaillessani, tuli mieleeni, että tuohan on sinun päiväkirjasi. Minä kirjoittelen päiväkirjaa, mutta noin kauniita kuvia siinä ei ole....tai siis ei kuvia ollenkaan...:)

Voimia kovalle työrupeamalle!

Aseman laidalla kirjoitti...

Voi, oothan sä tehnyt joulua! Meinaan, jos nuo leivonnaiset olet tänään tehnyt, niin huh huh! Mulla tulee hätä käteen niiden suhteen...

Voimia vaan töihin, sulla on hyvä porkkana tiedossa!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos! Kyllä nää vuorotyöt vie todellakin voimia. Nytkin tekisi mieleni käydä vain yöunille...

Sirutuuli kirjoitti...

Mie kirjoittelen silloin tällöin näihin pieniä juttuja. Pääpaino on askarteluilla ja koristeluilla, mutta eräänlaisia päiväkirjojahan nämä ovat.

Sirutuuli kirjoitti...

En mie noita kaikkia samana päivänä tehnyt, vaan ennen viime sunnuntaita.
Eilen en tehnyt juuri muuta kuin töitä.