sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Sunnuntaita

Kiitoksia kaikille kommenteista ja myötätunnosta edelliseen! Tuntui hyvältä ja lohdulliselta lukea niitä ja huomata myötäeläviä blogiystäviä olevan niin monta, kiitos.
Laina ei onnistu tällä kertaa, se tässä niin inhottavaa onkin. Pitäisi olla vakuuksia vapaana, jos taloa vastaan ottaa tai sitten takaajat lainalle ja kumpikaan ei ole mahdollista. Remontteja on tehty ja kaikkea, vakuudet on mennyt niihin. Ja takaajia en halua edes ajatella.
Kyllä tämä tästä. Nyt kun taas olen saanut purkautua, olo on helpottanut kovasti ja paljon. Eilen kävimme iskällä saunassa ja tiistaina menemme tytölle, pummasin saunat ja suihkut meille :)
Kyllä sitä taas osaa arvosta itsestäänselviä pieniä asioita, kuten suihkua ihan eri tavalla kuin ennen. Oi sitä onnea ja autuutta, kun eilen pääsi eka kertaa kolmeen viikkoon suihkuun :)
Pieniä hyviä ja kivoja asioita tapahtuu aina silloin tällöin.
Eilen tapahtui yksi toinenkin pikkuinen kiva juttu.
Pitää taas aloittaa kertominen aikojen alusta :)
Olimme suunnitelleet lomareissua Lahteen ja Sinelliin. Ostoslistaakin olin jo mielessäni tehnyt, vaan tämä varaajajuttu romutti kaikki. Olin suunnitellut erilaisten sabluunoiden ostoa tai ainakin etsimistä sieltä Sinellistä. Täältä niitä ei löydy Tiimarista, Suomalaisesta eikä kaupungin ainoasta askartelukaupasta. Ja kuinkas eilen kävikään...
Menimme Robin Hoodiin ihan muille asioille (lamppuja yms.) ja kävelin huvikseen lastenosaston sekä paperiosaston läpi ja katselin, mitä sieltä löytyy. Ja siellä se oli, lastenosastolla, vihkonen täynnä (no, 5 sivua) sabluunoita. Jihuu!
Kaikenmaailman kuvioita ja oijoijoi :)
Oli siinä tarrojakin:
Eiköhän niillekin käyttöä löydy.
Tämmöinen kirja se oli :)
Näitä sillä tehdään oikeasti:
Oli siellä toinenkin kirja, joku make up studio tai jotain sinnepäin. Tässä oli paremmat sabluunat... art journalingia varten :)
Olen nimittäin kateellisena katsellut, mitä kaikkea amerikkalaisilla ja muilla ulkomaalaisilla löytyy askartelutarvikepuolella. Etenkin verrattuna tähän meidän käpykylään, jossa ei ole mitään isoa askartelukauppaa. Vielä kun saisi niitä suihkutettavia musteita vai mitä ne nyt oli, jotain Mistejä.
Nooh, katsellaan ja kuulostellaan. Hyvä näinkin.
Nauratti ihan, kun myyjä varmaan kuvitteli, että ostetaan jollekin lahjaksi tämä. Mutta ei, tämä nelikymppinen eukko ostaa itselleen lasten leluja :)

Mutta se suihku kyllä kruunasi koko päivän :)
Nyt lähden tästä tekemään jotain. Varmaan lueskelemaan blogeja. Kiitos ja kumarrus!

8 kommenttia:

Anja kirjoitti...

No jopas sattui...ja just silloin kun eniten niitä tarviit..siis noita sabluunoita..ja noin paljon siis yhessä vihkosessa..minä olen tuskaillut noiden sabluunoiden hintaa, joten olen jotain hankkinut jostain ale kaupan koreista..koska mie en suostu koskaan maksamaan mistää paljoa, joten ostan vaan silloin kun löydän jotain alekoreista, halvalla kirppiksiltä tms..
Mutta oikeesti hyvä löytö..
meillä muutens on satanu ihan hirveesti ja koko päivän..
Mukavaa uutta viikkoa sinulle :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :) Meilläkin sataa kaatamalla, aamupäivästä alkoi ja välillä on satanut kovempaa ja välillä hiljempaa ja nyt tulee kuin saavista kaatamalla.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Mahravat löydöt!

Terkkuja täältä Puolasta!
Laivalla tänään tultiin ja moottoripyörällä ollaan liikenteessä.

Anonyymi kirjoitti...

Niinkin jokapäiväinen asia kuin suihku, tuntuu ylellisyydeltä kun se puuttuu, puhumattakaan yleensäkään siitä kuumasta vedestä.
Onko teillä kummallakaan mahdollisuus käydä työpaikalla suihkussa niin kauan kunnes saatte kuuman veden toimimaan? Yleensä työpaikkojen sosiaalitiloissa on suihkut.
Toivottavasti asiat järjestyvät parhainpäin!
tiinaliisa

Sussi kirjoitti...

Ihana, että löytyi piristystä päivään.

Sirutuuli kirjoitti...

Irmastiina: Kiitos ja hyvää matkaa :)
Tiinaliisa: Yllättävän monessa asiassa se lämmin vesi on tärkeää, sitä ei huomaa, ennenkuin sen menettää. Mie meinasin eilen käydä töissä suihkussa, olin suunnitellut niin ja työkaverit kannustivat. Mutta en sitten jaksanutkaan ottaa kamppeita mukaan. Pidetään peukut pystyssä!
Sussi: Kiitos :)

Paula kirjoitti...

Olen jonkin aikaa seuraillut blogiasi, teet tosi hienoja art journaling sivuja! Nyt oli pakko kommentoida, kun huomasin, että meiltä löytyy tuo sama vihko sabluunoineen. Se on oikeastaan 7-vuotiaan tyttäreni, mutta olen ominut sabluunat omiin askarteluihini :) Esim. täällä jotain skräppäilyjä, joihin olen käyttänyt noita http://piipertajat.vuodatus.net/blog/3169418/paljon-onnea-minulle/ Olen tilannut nettiaskartelukaupoista niitä kaipaamiasi mistejä, tai no, yhden. Mutta alkuhan sekin on. Noiden sabluunoiden läpi en ole kuitenkaan onnistunut saamaan hyviä kuvia misteillä, koska se jää pisaroiksi muovin päälle ja alle ja leviää... Maali toimii paremmin.

Sirutuuli kirjoitti...

Paula: Kiitos :)
Miekin löysin yhden askartelukaupan, josta niitä mistejä saa. Jos jostain saisi suihkepulloja, voisi tehdä itse suihkemaaleja. Nyt olen nähnyt niitä käytettävän.