maanantai 18. kesäkuuta 2012

Pään tyhjäys

Tuo sabluunalöytö tosiaan taisi piristää. Sain tehtyä eilen art journalingia, kun leikin niillä sabluunoilla :) Ja nyt jo olen taas päivittämässä täällä. Se art journaling on kyllä siitä jännä juttu, että yhtään en miettinyt eilen koko varaajaa tai mitään muutakaan. Pää tyhjeni totaalisesti ja sen jälkeen pystyin keskittymään telkkarin katsomiseenkin ihan eri tavalla. Sitä se kuulemma parhaimmillaan onkin, pään tyhjennystä.
Nyt kun mie olen katsellut niitä videoita, olen oppinut taustan tekemisen, mutta siitä eteenpäin on hiukkasen vaikeaa. Täytyy niitä päällikerroksia vielä opetella. Etenkin kollaaseja, niistä mie en ymmärrä hölkäsen pölähtämää. Eilen sattui muuten hassu juttu :) Mie en kohta osaa enää suomea ollenkaan, kun piti kysyä mieheltä, mikä on background suomeksi :) Tainnut katsella jo liikaa englanninkielisiä videoita ja lueskella ameriikkalaisia keskustelupalstoja :)
Taustasta tuli hyvä, vaikka itse sanonkin. Kaikki tekstuurit ei ihan kuvassa näy. Mutta tuo päällispuoli, no, ainakin se naurattaa, kun on niin lapsellisen hölmö.
Ja siveltimen vedoilla ja kynien kiemuroilla sain sen pään tyhjäksi kaikesta moskasta :)
Ei muuta kuin opettelu jatkukoon vielä. Eli lisää niitä enkkuvideoita :)

Mutta arvatkaapas mitä?! Aamukammassa jäljellä kolme piikkiä. Kolme työpäivää ja sitten alkaa loma!
Kyllä mie olenkin loman tarpeessa. Viimeksi ollut Maaliskuun alussa ja kaikenlaista sontaa on sen jälkeen niskaan satanut. Vaikka nyt ei reissuun päästäkään, nautin kotona olosta. Ei tarvitse lähteä mihinkään eikä tehdä mitään, jos ei huvita. Otetaan se sitten niin.

Mukavaa päivän jatkoa teille!
Ja kiitos kannustuksesta!

1 kommentti:

Aseman laidalla kirjoitti...

Ihana kuulla, Sirutuuli! Joskus helpottaa, kun saa muuta ajateltavaa ja mielekästä tekemistä.

Loma on aina tervetullutta vai mitä ;D Voi vaan olla eikä tarvita aikatauluja.

Mukavaa työviikkoa ja loman odotusta ♥