torstai 7. kesäkuuta 2012

Kortti ja jotain muuta

Päivitin äsken Art journal- blogini. Siellä onkin harvinaisen syvällistä mietintää. Tein uuden sivun kirjaani eilen ja toisessa blogissa on taustaa siitä.
Kortinkin tekaisin yhtenä iltana, kun teki mieleni näpertää jotain. Jotakin siitä tuntuu puuttuvan. En vaan tiedä mitä.
Miun aika menee vain siihen, että kitkutan päivä kerrallaan menemään. Nyt on kaksi vapaata ja huomenna taas töihin. Muuta en oikeastaan saa aikaiseksi kuin näitä askarteluja ja journaleja. Neulomiset ei kiinnosta yhtään. Vaan eipä ole ensimmäinen kerta, kun kesällä häviää neulomisinto. Yhtenä kesänä virkkasin pitsejä, kun ei neulominen kiinnostanut. Ja mie en edes tykkää pitsinvirkkaamisesta, kun se ei sovi miun nakkisormille. Niin ohut lanka ja koukku ja niin paksut nakit :)
Miettikääpä kymmentä nakkia virkkaamassa pitsiä :)
Askartelussa nakkeja pystyy auttamaan. Nimittäin pinseteillä saa pieniä tavaroita, joihin nakit ei taivu.

Art journal sivu:
Ikkunan ompelin kolmesta kohtaa sivuun kiinni. Joku helmi on kahvana ja ikkuna "lukkiutuu" tarranauhalla.
Tarranauha on maastoutettu taustaansa. Valkoisen nauhan väritin vihreällä tussilla.
Semmottista tänään. Jos tosiaan journalin tausta kiinnostaa, kurkatkaapa sinne toiseen blogiin ja kommenttejakin sinne saa laittaa :)

4 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Aivan ihana tuo art jounal sivu...kertakaikkiaan hieno!

Sussi kirjoitti...

Mielettömän ihana sivu!

Anja kirjoitti...

Kiva kortti ja tuo art journal on minusta kyllä tavattoman upea :)
Ei kannata välittää vaikkei nyt intoa riitä kaikkeen, minäkään en ole ommellut mitään..no okei virkkasin pienen vessan maton kun kirpparilta ostin matonkuteita..mutta sekin valmistui aikas nopeasti pari tuntia niin se oli jo valmis..
Sillä nyt saa vapailla nauttia vaikka vaan ihan olemisesta..
Kesä on kuitenkin niin lyhyt että se saa olla syynä ettei tartte huvittaa mikään kunhan vaikka muuten vaan nauttii auringosta..ja sen semmoisista asioista..

No joo kyllä tähän väliin tunnustan et käsityö ihmisenä on vaikeaa olla vaan, kun tuhat ja yksi ideaa tulvii kuitenkin mieleen joita olisi kiva toteuttaa..vaikka nyt ompelukoneen äärellä..ja vaikka olisi kesäkin ja kärpäset ja mehiläiset ja aurinko..ja ulkona nautittu kavikupponen..

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!
Hannele: Jostain syystä tulee vaan syyllinen olo, jos ei tee mitään. Tein mie tässä yhtenä päivänä pieniä vaatetuunauksia. Sellaisia kaula-aukon pienentämistä ym. Mutta ei niitä oikein viitsi blogissakaan esitellä :)