maanantai 25. kesäkuuta 2012

Mamman synttärishoppailut

Kävimme tänään kolmestaan kaupungilla pyörimässä, nuorempi likka oli mukana, ihme. Ja tuumasi poistullessa, että mamma on nyt shoppaillut koko vuoden edestä :)
Sillä varjolla sain taas vaikka mitä, että huomenna on tämän mamman synttärit ja vuosia kertyy 41. No, eipä sitä kyllä viitsisi pahemmin mainostaa, tulipahan sanottua...
Eilen illalla istuin koneella ja klikkailin Clas Ohlsonilta ostoskoriin kaikenlaista Art journalinkiin sopivaa tuotetta, tulostin sen ja tänään käytiin listan kanssa paikan päällä. Ja kierreltiin vähän muuallakin: Askaretassa ja Suomalaisessa kirjakaupassa. Maksoin tänään myös uuden varaajan säästörahoilla.
Ensi viikonloppuna taidetaan päästä omaan suihkuun :)
Papereita, luonnoskirja, raaputettavia koristeita, teippiä, kukkia ym. Lehden sain kaupanpäällisiksi Askaretasta :) Ja mukana tuli muutama leimasin :) Hyvää palvelua (taitaa myyjä muistaa miut, kun olen aika paljon siellä käynyt).
Clasulta näistä suurin osa: erilaisia kyniä, siveltimiä, säiliösivellin, Dymo! (pitkäaikainen haave), Distress inkiä Askaretasta.
Clasulta Inktense-värit, akryylivärejä, tusseja, vesiliukoisia vahavärejä ja pitsiteippiä, Suomalaisesta klipsu, jolla saa Journal-kirjan pysymään auki, Askaretasta sabluuna, Mod podge (toimii, kuten decoupage-lakka, vähän isompi pönikkä), Kakkupapereita ja Biltemasta isompia pensseleitä. Kuvissa ei ole mukana lasten hoitoainesuihkeet, jotka Robin Hoodissa oli 1€/kpl. Ostin niitä 3 ja tyhjensin ne ja teen itse suihkemaalit. Ajattelin pärjätä esim. punaisella, sinisellä ja violetilla. Tytöltä saan lisäksi jonkun hiusmuotoilusuihkeen (tyhjennän senkin ja laitan keltaista tai oranssia). Mistään ei nimittäin löytynyt tyhjiä pulloja suihkesuuttimilla. Näiden lisäksi ostin Tacky glue-liimaa, joka on parasta askarteluun sekä liimarollerin, jolla voi ohuita vihon sivuja liimata yhteen Art journalingia varten.

Kaksi sivua olen saanut journalingiin valmiiksi:

Jälkimmäisen idea on se, että olen joskus ollut täyttä tulta ja tappuraa. Suuttuessani paiskoin tavaroita ja raivosin kunnolla. Nyt vanhemmiten olen kuin lohikäärme, joka puhaltaa saippuakuplia - suurimmat särmät on hioutuneet pois ja olen liian laiska suuttumaan. Harvoin suutun, mutta kun sen teen, huudan niin, että kylä raikuu :)

Mutta jottei liian hienosti olisi asiat (varaajasta säästyi rahaa ja sain shoppailtua omat lahjat), tytöltä varastettiin pyörä lauantai-yönä hänen ollessaan töissä. Kiva (not) oli yöllä kolmen aikaan soitella kavereille ja kysellä kyytiä kotiin... Ja koska häneltä ei ole kuin kerran pöllitty aiemmin (joka löytyikin kun käytiin vähän katselemassa), lupauduin maksamaan puolet siitä, vaikka tyttö meinasi ostaa kokonaan itse (olisi mennyt melkein koko palkka). Ja onneksi kaupungista löytyy Biltema! Ihan uuden pyörän sai 116 €:lla ja on nimittäin hyvä pyörä, entinen oli samanlainen. Muuten olisi pyörä jäänyt ostamatta.
Tämä asia oli yksi, joka miut sai raivon valtaan viikonloppuna! Jos ihmisellä ainut kulkupeli on polkupyörä, miksi se pitää varastaa. Hel****tti ostakaa oma pyörä!!! Mie jos näen jonkun pyörävarkaan itseteossa, menen ja potkaisen persuuksille niin, ettei istu viikkoon!!!!
Arrgghh, taas alkaa käämit käryämään...
Taidan ruveta miettimään, mitä tekisin, testaisiko uusia värejä tms...
Mukavaa viikon alkua kaikille!
Mamma on nyt happy! =)

6 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kylläpä mamma onkin soppaillut...:))
Kaikkea ihanaa olet ostanut.
Mukavaa, että varaaja asia on hoidossa.

Meidän Poika 3. pyörä myös kerran varastettiin...oli melkein uusi ja voi mikä suru Pojalla oli.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
Kyllä se pyörä on omistajalleen tärkeä asia, etenkin jos on vasta saanut :(

KahviKaneli kirjoitti...

Oi, mitä kaikea ihanaa!
ja onnea suihkuasialle!
Itse sain tänään shoppailla aikaiseksi lankoja ja silkkipaperia.

Maanvaiva kirjoitti...

Voin kuvitella kuinka pahasti otti päähän!
Minulta varastetiin kans joskus pyötä.. älyttömän vanha ja ruma, edes jarrut eivät toimineet.. Mitä joku sillä tekee? Ei siitä ainakaan rahaa saa..

eikku kirjoitti...

Onnittelut synttärien johdosta!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
Maanvaiva: Kyllä niille taitaa kelvata millainen pyörä tahansa. Tytön kaveri oli kertonut, että jotkut kulkee pihdit mukana ryyppyreissuilla siltä varalta, että ottaa pyörän, jolla pääsee kotiin.