sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Erilaisia kukkia

Kun ostin sen "puuhapussin", jossa oli mustia ja valkoisia leikattuja kuvioita Suomalaisesta kirjakaupasta, mietin jo silloin, että mitä niistä kuvioista voi tehdä. Tarvitsenkohan niitä koskaan. Yllättäin perjantaina törmäsin Youtubessa videoon, jossa leikatuista ympyröistä tehtiin kukkia.
Valkoiset on pikaisesti testimielessä tehtyjä ja värilliset on täysin ohjeen mukaan tehty. Ne on värjätty vesiväreillä. Väreistä meinasi tulla liian tummat, jolloin väritin valkoisella värillä päälle. Nyt ne on miulle tyypilliset pastelli hemppikset :)
Ehkä vähän liian isoja miun makuun. Täytyy vielä kokeilla ja kehitellä pienempiä jollain omalla mallilla tai pienemmillä ympyröillä, kunhan tämäkin iltavuoro on saatu pulkkaan ja ensi viikko koittaa. Ensi viikolla ei ole yhtään iltavuoroa, yksi työkaveri pyysi vaihtamaan ainokaisen illan aamuksi. Miullehan se sopii :) Mitä vähemmän iltoja, sitä parempi (ensi listassa kahdessa viikossa vain yksi).
Lomakin lähenee, kahden viikon päästä voin sanoa jo olevani lomalla!
Ehkäpä lomalla päästään jo omaan suihkuunkin. Edes loman lopussa, toivotaan.
Noniin, tähän on tultu. Muut haaveilee lomamatkoista ja kaikenlaisesta kivasta lomapuuhasta. Mie haaveilen suihkusta :)
Joku taisi kyllästyä näihin miun askarteluihin ja journaleihin, kun yksi lukija kaikkosi. No, tähän on totuttu. Näin kauan siihen meni: 4 vuotta. Meinaan sen asian hyväksymiseen, että lukijoita tulee ja lukijoita menee. Joku odottaa jotain tiettyä päivitystä ja kyllästyy, kun niitä ei tulekaan. Sellaista se on.
No, jos joku sisustuksia odottelee, saa odottaakin kauan. Edes ikkunoita ei ole pesty, eikä pestä, ennenkuin tulee lämmintä vettä. En jaksa ruveta ikkunanpesuvesiä keittelemään. Tiskaaminenkin vaatii monta kattilallista, kaikkea kun ei voi laittaa tiskikoneeseen. Ja kun ei ikkunoita pestä, ei vaihdeta verhoja, ei pestä lattioita, ei vaihdeta mattoja, kaikki on niinkuin on. Ja rahaahan ei ole, kun varaaja maksaa yli 2000€ + asennukset ja mahdolliset putkityöt. Siihen menee lomarahat ja vähän päälle.
Tää on nyt tätä. Ja seuraavaksi jotain muuta.
Nyt ei muuta kuin toivottelen teille mukavaa sunnuntaita!

8 kommenttia:

Taika kirjoitti...

Nätit kukat tuli.
youtubesta löytyy kaikkea kivoja ohjeita.
Aurinkoista sunnuntaita!

Anja kirjoitti...

Ihania kukkia :)
Youtubeen en minä pääse kun klikkaan videon alkavaksi niin eikös tää junnaava kone sitten mene jumiin ja varmaan olenkin tän sanonu mutta taas klikkaan tehtävän pois monen mutkan kautta.. :(
Olisi oikeestaan kivaa katsella mitä kaikkea askartelu ohjetta sieltä löytyy mutta eipä onnistu ainakaan meidän nettitikulla..
Toisaalta kun asiaa pyörittää edukseen, niin enhän minä sitten muuta tekisikään kun askartelisin kaikenlaista kivaa ehkä onkin parempi etten pääsekkään katsomaan askartelu videoita :) minä kun yritän aina löytää ikävästä ja huonosta sen hyvän puolen..

No ei niistä kannata välittää jos joku klikkaa itsensä pois lukija listalta uusia tulee varmasti, minä huomasin juuri kun katsoin jonkun blogia et siellä on yksi blogi jota olen lukenut ja kuinkas ollakkaan jotenkin se on hävinnyt minun lukulistalta...olenko minä tyrinyt vai miten on?..mutta ainakaan tarkoituksella en ole kenenkään blogeja poistellut..no jos sinun kohdalla onkin käynyt samoin et joku on vahingossa irtisanoutunut..

Ei aina voi vaan kirjoitella samasta aiheesta, sillä minusta ainakin on kivaa jos ja kun tulee asiaa muualtakin kuin vaan sisustuksesta..juuri minua kiinnostaa kaikenlaiset asiat..myös ne elämän asiat.. :)
Mukavaa sunnuntaita sinulle :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihanat kukat!
Olet sinä taitava käsistäsi.

Me ollan menossa ensiviikon lauantaina pienelle keski euroopan pyrähdykselle, moottipyörällä, mutta olen kyllä niitä ihmisiä, jotka voisivat lomansa ihan hyvin viettää kotinurkissa. Ei tuottasi yhtään vaivaa...:))

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!
Taika: Youtube on oikea aarreaitta ohjeiden kanssa. Sieltä löytyy vaikka mitä.
Hannele: Miullakaan ei kaikki videot toimi kunnolla, mutta siinä videon alareunassa on nappi, josta saa videon laadun vaihdettua hitaammaksi, se on kukan muotoinen.
Irmastiina: Kyllä miekin kotona viihdyn :) Mutta on se hassua, että suurin toive lomalle on, että pääsee suihkuun :)

Sussi kirjoitti...

Ihania kukkasia, värit ovat myös mieleeni:)

Ymmärrän hyvin suihkutoiveesi. Meillä on tulossa parin vuoden sisällä kylppäriremppa, joka kestää vähintään kuukauden. On pakko vuokrata toinen asunto siksi ajaksi, jos toivoo pääsevänsä suihkuun ja elävänsä ilman remppapölyn aiheuttamia astmaoireita.

Sirutuuli kirjoitti...

Sussi: Kiitos :)
Astman kanssa onkin oltava varovainen. Mekin oltais jouduttu evakkoon, jos varaaja olisi levinnyt talvella. Talo olisi kylmänä, onneksi nyt pystytään olemaan täällä. Vaikka hermoja välillä kiristelee, kun itsestään selvät asiat menee mutkikkaaksi. Yllättävän monessa asiassa sitä lämmintä vettä kaipailee. Ja nyt, kun ilmatkaan ei enää ole lämpimät, välillä täällä on niin kylmä, että joutuu mättämään lämmintä vaatetta päälle.

Marita kirjoitti...

Olet tehnyt kauniita kukkia. Olen itsekkin miettinyt miten saisin tehtyä niitä ilman hienoja laitteita.
Tärkeintä on, että kirjoitat blogiisi sinulle mieluisia asioita. Eihän kukaan jaksa jatkaa pelkästään toisten toiveita täyttäessä. Sinulla on paljon lukijoita, sekin kertonee jotain♥
Ihanaa sunnuntaita sinulle.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos samoin :)