keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Hiphei :)

Nyt se on täällä! Nimittäin se varaaja, enää ei puutu kuin asentajat. Voisin mennä nappaamaan kuvan, mutten jaksa raahautua autotalliin, eikä se kuva kovin hieno olisikaan kaikkine suojapaketteineen.
Eilen kävimme ostamassa sähkölämmittimet ja testimielessä laitoimme ne yöksi päälle. Kyllä olikin lämmintä! Eteisen lämmitin ei vaan toimi, joten se on käytävä vaihtamassa. Muut olivat aamulla kuumia, paitsi se.
Taitaapi se onnistua näinkin. Eikä ollut mennyt yöllä sähköä kuin 18 (olikse kilowattia?), mies katsoi mittarin. Vanhan varaajan aikaanhan meillä meni 60-70/yö. Kunhan uusi varaaja on paikallaan, kerron uudet lukemat (kiinnosti tai ei ;) ). Mutta jos sekään ei vie paljoa, meidän järkyttävät sähkölaskut pienenee. Jei!
Mitäs muuta? No, eilen vietimme miun synttäreitä ja kävimme vanhemmalla likalla saunassa ja kahveilla. Tyttö-kulta oli leiponut mutakakkua ♥ Ihana tyttö :)
Tähän loppuun laitan kuvan uudesta Art journaling sivusta, jonka tein omaksi synttärilahjaksi :)
Käytin uusia synttärilahjoja ja vanhoja tarvikkeita. Esim. yhdestä kuva-arkista käytin viimeisen vintage-kuvan ja vanhoja Clas Ohlsonin pitsiteippejä, joita ei paljon olekaan jäljellä. Ym. uutta ja vanhaa.
Jotain muistettavaa.

P.s Varaajan asentajat tulee huomenna :)) Mies on justiinsa puhelimessa sopimassa asiaa :)

5 kommenttia:

Niina K kirjoitti...

Loistavaa!!! Mä pidän peukkua, että myös asennuksen jälkeen sähkölaskut pysyy paaaaljon pienempinä mitä ne aikasemmat ihan järkyttävät hirviölaskut. :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :) Mie en nimittäin ole kuullut, että kellään toisella olisi ollut niin kovat laskut kuin meillä, vaikka olisi sähkölämmitys. Ja se oharit tehnyt mies sanoi sen olevan kallista lämmittämistä. Ehkä se onkin vanhanmallisilla pattereilla, meillä on oikein Eco-mallit :)

Capricorn kirjoitti...

Hiphei ja peukutukset täältäkin pienempii sähkönkulutuksiin! Siis kertakaikkisen ihania nuo sinun tekemäsi väsäykset!! <3 Vintage <3

bedroom paint kirjoitti...

Hi
Your post has good quality, I absolutely love this write-up and it was so nice. This is an excellent story, I did not expect this.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onnea paljon sinulle!!!