maanantai 4. heinäkuuta 2011

Paluu arkeen

Ensimmäinen työpäivä takana loman jälkeen, arki tuntuu karulta.
Kyllä mie itteni tunnen jo aika hyvin. Kävi nimittäin niinkuin ounastelinkin. Ja vielä huonommin jopa.
Nukuin semmoset kolme tuntia nimittäin. Nukahdin kahdelta, heräsin neljältä, nukahdin puol viis ja heräsin kellon soittoon puol kuus. Lämminkin oli, tämä torppa nimittäin jäähtyy hitaasti, kun on päässyt kuumenemaan.
Tuuletin oli päällä ja pois päältä. Kun se oli pois päältä, mies kuorsasi ja sai ihme sätkyjä, joten parempi oli kuunnella tasaista tuulettimen jyrinää. Siltä se nimittäin yön hiljaisuudessa kuulostaa, ei auta korvatulpat, eikä mitkään.
Tänään onkin ollut kylmä päivä viime viikkoon verrattuna, ihan mukavaa vaihtelua. Kaupungissa oli satanut yöllä, mutta meillä ei ole tullut pisaraakaan. Eilinen ukonilmakin meni vierestä. Onneksi kuitenkin ilma jäähtyi.
Luulisi sitten ensi yönä nukuttavan hyvin, kun on univelkaa ja viileää.
Työhön paluu oli mukavaa, työkaverit ja mummot toivottivat tervetulleeksi ja jotkut mummot sanoivat jopa kaivanneensa :)

Kuvia en nyt tähän hätään saa, laiskottaa (ja ihan oikeasti väsyttää) niin, etten jaksa lähteä kuvailemaan. Seuraavalla kerralla sitten.
Nyt lähden blogikierrokselle katselemaan ja lueskelemaan muiden loman ja kesän vietosta :)

8 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hyvä että työhän paluu oli mukavaa, niitä kivoja työtovereita on aina mukava nähdä tauon jälkeen. Ensi yönä varmaan maistuu uni, toivottavasti!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hyvää työviikkoa sinulle!

Huomenna, et enää muista lomalla olleensikaan...☺☺ No ei kait.... kunhan kiusaan, minulla kun on loma edessäpäin...vielä kolmeviikkoa työtä...☺☺

Sirutuuli kirjoitti...

Saila: Niin on :) Toivottavasti maistuu :)
Irmastiina: Loppukesän loma on kaikkein paras. Kun muut ovat jo pitäneet, saa itse jäädä lomailemaan :)
Mutta kyllä se niin on, että parin työpäivän jälkeen toivoo, että oispa jo loma ja tuntuu, että entisestä olisi jo ikuisuus :)

Aseman laidalla kirjoitti...

Normaali homma, Sirutuuli, ettei uni tule eka yönä. Kyllä se siitä sitten lähtee sujumaan, uskon näin!

Ihania mummoja työpaikassasi !!

Liisa kirjoitti...

Joko siun loma loppui? vastahan sie aloitit. voi miten nopeasti se kului. Tsemmppiä töihin.

Sirutuuli kirjoitti...

Aseman laidalla: Kunhan pääsee rutiineihin käsiksi ja normaaliaikatauluun, kyllä se siitä.
Meijän mummot on ihania :) Tuntuu niin hyvältä, kun ovat kaivanneet tai lomalle lähtiessä ovat huolissaan, miten pärjäävät miun poissaollessa :)
Liisa: Niin se neljä viikkoa vierähti, aina liian nopeaan. Talvella on kolme lomaviikkoa: viikko silloin toinen tällöin.
Kiitos!

Marika kirjoitti...

On kyllä ollut erittäin mukavaa kun tuli välillä vilposempi päivä! ehtii niin sanoakseni hengittääkin välillä :)

Kävi aika hauskasti itseasiassa tässä maanantaina aamulla.. minulla oli pelkkä lakana peittona, miehellä oikea peitto. Tuuletin hurisee yöt sänkymme vieressä kokoajan, koska emme muuten kertakaikkiaan saa nukutuksi täällä kuumuudessa.

Aamulla oli sitten talossakin vähän viilennyt ja se tuuletin kun puhalsi, niin minä aloin oikein hytisemään sängyssä. En kuitenkaan jaksanut nousta sammuttamaan tuuletinta, joten vedin miehen peiton päälleni [mies oli noussut jo töihin] ja kun se sitten mukavasti lämmitti niin jatkoin unia tuulettimesta huolimatta! :)

Toivottavasti sinä saat nyt muina öinä nukuttua enemmän!

Sirutuuli kirjoitti...

Marika: Täällä oli vielä tänäänkin viileää ja viime yönä nukutti hyvin :) Oli viileää, eikä tuuletin räpättänyt :)