keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kiitos kaikille kommenteistanne edelliseen.
Hiljaista on ollut tällä viikolla naapureiden puolella. Meillä eletään normaalisti ja kyseinen autokin ajaa normaalisti. Sovimme, että jos ensi viikonloppuna sama meno jatkuu kuin viime viikonloppuna, soitamme poliisit välittömästi.

Täällä on tukahduttavan kuuma, vaikka mittari näyttää "vain" 29°C. Toista viikkoa jo putkeen sama helle ja tuntuu, että päivä päivältä kuumenee. Aurinko on polttavan kuuma, yhtään ei pysty olemaan auringossa, jos ei ole pakko.
Eilen oli kyllä hurja ukonilma. Pahin 8 vuoteen, eli tänä aikana kuin tässä on asuttu. Vettä tuli kuin saavista kaataen, tiet tulvivat ym. Ilma ei kuitenkaan viilentynyt yhtään, päinvastoin. Täksikin päiväksi on luvattu ukkosta, saa nähdä, tuleeko. Ja jos tulee, ei se mitään auta.
Nyt, kun nämä helteet hellivät riivaavat meitä, voi olla, ettei kovin usein tule blogia päivitettyä, kun ei kerta kaikkiaan jaksa ajatella.
Eikä jaksa tehdä mitään, mistä voisi täällä mainita :)
Tai voinhan mie kertoa: eilen töiden jälkeen selasin pikaisesti blogit läpi, katsoin telkkaria sohvalta ja kävin suihkussa, sekä tein eväät täksi päiväksi, neuloin ja virkkasin vähän. Eli todella vivahteikas ja tapahtumarikas päivä :)
Edellisenä iltana pääsin klo 21 töistä, jonka jälkeen suihkuun, syömään ja neulomaan. Todella mielenkiintoista ajankäyttöä :)
Päässä ei liiku yhtään ajatusta mistään järkevästä ja kaikki inspiraatiot on jossain nukkumassa :)
Hiki tulee pelkästä ajattelemisesta, joten en ajattele mitään. Zombeilen vaan.
Niin kauan kuin helteet jatkuvat, saatan jopa taukoilla bloggaamisesta. Paitsi, jos saan jonkun käsityön valmiiksi tai naapurustosta kuuluu jotain uutta. Tai jotain kerrottavaa tulee (tuskin tulee, kun ei mitään jaksa tehdä).
Jos ei miusta kuulu mitään, olen muuttunut zombiksi.

Näitä kuviakaan en jaksanut itse ottaa, vaan värväsin tytön töihin.
Ja aivokapasiteetti ei meinannut riittää kuvien tänne laittamiseen.
Joten parasta on häipyä pihalle, altaaseen loikomaan :)
Kuumaa keskiviikkoa kaikille!

9 kommenttia:

eikku kirjoitti...

Yhtä tapahtumarikasta on täälläkin, paitsi tuo työntelo jää väliin, kun on loma........:-)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Heippa! Toivottavasti helteet helpottaa!!Jaksamista! terveisin romulyyli-riitta.

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Kun kerroit helteistä, niin ajattelin, että sinun on pakko asua Itä-Suomessa. Sitten muistin, että Lappeenranta oli kaupunki:) Teitä tosiaan on helteet hellineet ;)
Täällä toisella suunnalla (länsi rannikolla) ei ole ollut mikä kauhea hellekesä, mutta toisaalta sateitakaan ei oikeastaan ole näkynyt. Ihan passeli:)

Anonyymi kirjoitti...

Taitavat naapurit olla kalpeina hiljaa...

Välillä on hyvä olla aivot narikassa -itsekin puhun välilllä ihan mottipäisiä ja teen jotain aivan ihmeellistä, taidan touhuta atuomaattivaihteella kun valmista tulee kuitenkin ☺☺

Sirkku kirjoitti...

Mihin altaaseen sä menit loikomaan?

Liisa kirjoitti...

Voiko olla, että ne teijän naapurit tosiaan vaan kännipäissään, viikonloppuna toimivat niin kuin toimivat..?! Mahtavatko edes tajuta kunnolla, mitä huutelevat... Tai häpeävätköhän ne tekojaan, tuskin. Sairasta sakkia...

Minä niiiiin mielelläni ottaisin teiltä nuo helteet, lupaisin olla valittamatta, jos saisin ;) Meillä on ollut nyt pari päivää jonkun asteen lämpimämpää, mutta sataa, sataa, sataa yhä vain. Joka päivä jossain vaiheessa. Muuten on pilvistä. Kahtena päivänä tällä viikolla, muutaman tunnin ajan oli kaunista, ei suinkaan helteistä, mutta kiva kesäinen sää. Sitten veti taas pilveen ja alkoi sataa. Ketuttaa moinen kesä :( Todennäköisesti helteet alkaa, kun a) minä tulen Suomeen (jolloin siellä sataa) tai b) kun mulla alkaa työputki...

Laita aivot narikkaan vaan ja löhöile siellä altaassa minunkin puolesta :))

Sussi kirjoitti...

Toivottavasti helteet helpottavat pian!

Kuuma on ollut täälläkin päin, päivälla saa kylpeä hiessä ja työnteko näillä keleillä ei ole mitään herkkua.

Sari kirjoitti...

Täällä länsirannalla olisi jo vähän viileämpää. Tai ainakin on pilvistä, mutta aika tukalaa kuitenkin. Eilen taisi tulla vettä viisi minuuttia, mutta eiköhän sitä viikonloppuna tule, kun meillä on tuota mökin kattoremonttia kesken...

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitokset teille!
Sirkku: tuolla aiemmin kerroin, kun ostettiin semmonen 59€:n allas :) 3m halkaisija ja 67 cm syvä (polviin asti)
Täällä on nyt tosiaan kohta kaksi viikkoa ollut hellettä. Ei se haittaisi, jos kotona saisi olla, mutta töissä ei oikein jaksa. Etenkin, kun siellä on useimmiten kiire.
Ja aivot tosiaan on narikassa ja aivoton vaihde päällä :)