perjantai 29. heinäkuuta 2011

Tylsä Turkoosi Tunika

Ei miun sitten tarvinnutkaan käydä taukoilemaan, kun ilma viileni kymmenellä asteella. Tietenkin juuri vapaapäivänä... Ei nuo helteet vapaapäivinä haittaa, kun voi välillä käydä viilentymässä altaassa. Mutta niinhän se aina menee, että parhaat ilmat on työpäivinä. Tänään on nimittäin satanut vettäkin, joten ei tartte mennä altaaseen eikä istua pihalla. Ja miulla on viikon ainut vapaapäivä (viikonloppuna on sitten iltavuorot ja varmaa kauheat helteet).
No, sainpahan ainakin toteutettua yhden idean, joka on koko kesän odottanut inspiraatiota. Miehän perin äidiltä valtavat nappivarastot, kuten joskus kerroinkin. Idea oli, että käyttäisin niitä nappeja vaatteiden koristeluun ja miulla oli yksi siihen sopiva tylsä tunika.
Tunika on ryppyinen, koska olin taitellut sen reppuun vaihtopaidaksi töihin. Kyllä se täytyy silittää, ennenkuin otan käyttöön. Silitän sitten joskus...kun seuraava inspiraatio saapuu :)
Turkooseja nappeja löytyi 7 kpl. Kaula-aukkoon ompelin 5.
Kaksi niistä päätyi hihansuihin, molempiin yksi.
Tämä tunika on ollut varmaan kerran käytössä. Muuten kiva, mutta tylsä ja kuitenkin ihanan väljä. Ei kiristä, eikä purista.

Nyt täytyisi löytää jostain laskujen maksuun inspiraatio...raivostuttavaa hommaa...välttelen sitä keksimällä koko ajan muuta tekemistä. Vaan maksettava ne on, ei mahda mitään.

Tänään olisi sitten perjantai, kuten tietenkin tiesitte. Sitä mie vaan, että näinköhän tänään saamme kuunnella jatkoa viime perjantaiseen mekastukseen... Ehkäpä ei, naapurissa on ollut hyvin hiljaista, vaikka kotona ovatkin olleet. Ehkäpä heitä hävettää.

Mitähän sitä sitten tekisi, ettei tarvitsisi niitä laskuja maksaa...

Mukavaa viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

kaunis tunika. ihanaa kun on viilentynyt , mutta aika hiostava on silti täällä. arvaa mitä, mie istun ulkona kun vettä sataa ja nautin, tai lähen vesisateeseen pyöräilemään;) outo minä, mutta tykkään,. tiedätkö, jo lapsenakin kun satoi vettä, laitoin uikkarit päälle, ja menin heinäpellolle juoksentelemaan.hih.

Sirutuuli kirjoitti...

Miekin kyllä tykkään sateesta tavallaan. Harmittaa vaan se, ettei ole saanut käyttää tuota allasta niin paljon kuin haluaisi. Vapaapäivänä voisi pulahdella vaikka vähän väliä, mutta ei sateessa viitsi :)

Liisa kirjoitti...

Tuo tunikahan on oikein mukavan näköinen leggarit alle vaan ja joku vyö piristämään vyötäisille (joo, tiiän, nyt sanot, että sulla ei oo vyötäröä ;DD)
Mulla kans tuntunut olevan viime aikoina huonoa tuuria säiden kanssa, joskus kun onkin aurinko paistanut, niin oon ollut töissä hikoilemassa :(
Nyt paistaa ainakin osittain, ihme ja kumma, en tiiä uskallanko mennä pihalle istumaan, kun menee sitten todennäkösesti pilveen ;)
Nautihan kuitenkin vapaapäivästäsi! Ja toivotaan teille rauhallista viikonloppua, mikä naapureihin tulee...

Sirutuuli kirjoitti...

:) Sie tiedät hyvin, mitä mie oisin sanonut :)
Kyllä mie nyt tuota tunikaa pidän, kun on pikkasen koristusta :)
Täälläkin ihan kuin pikkasen pilkistäisi aurinko pilven reunasta :)
Huomenna on kuuma päivä, kun on iltavuoro. Ainakin säätiedotuksen mukaan...plääh.
Mie sitten kerron, mitä kävi naapureiden kanssa...

Saila kirjoitti...

Hyvin keksitty, nyt tunikassa on sitä jotakin, mikä varmaan aiemmin puuttui. On koristukset, jotka eivät kuitenkaan hypi silmille vaan piristävät.
Tsemppiä ja hyväilmaisia aamupäiviä viikonlopuksi toivottelen ;-)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kaunis tunikka, ihana väri ja napit piritivät ilmettä hienosti...☺

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihanan värinen tunika ja kivat napit! Hauskaa viikonloppua! toivottaa romulyyli-riitta.

Hanna kirjoitti...

Nätti! :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)