tiistai 1. maaliskuuta 2011

Tiistai

Kylläpä oli mukavaa tänään. Töissä oli ihan ok ja töiden jälkeen läksin 50-vuotispäiville. Olikin mukavat juhlat ja todella hyvät ruuat. Vaihtelu virkistää, kiva välillä viettää iloisia juhlia :) Niitä ei olekaan ollut kuin viime keväänä ylppärit meillä. Huomenna olisi 40-vuotispäivät meidän huushollissa, jos niitä vietettäisiin :)
Ihan omalla porukalla ollaan, ei ole intoa ruveta mitään järjestämään. En aio järjestää omiakaan kesällä, kun en tykkää olla huomion keskipisteenä. Mutta juhlissa on kiva käydä.

Tänä talvena en olekaan ottanut pihalta kuvaa ollenkaan. Tyttö oli ottanut ja tästä näkyy aika hyvin, miten paljon on lunta.
Rajasin kuvasta naapuritalot pois. Hyvin näkyy, että pihaa ympäröivä korkea orapihlaja-aitakin on hautautunut melkein kokonaan lumeen.
Tyttö oli näppäissyt muutaman kuvan myös meidän köllikästä (Juliasta), jolle on siunaantunut pikkasen liikaa tuota elopainoa. Mutta niinhän tuota on miullakin, mikäs mie olen ketään arvostelemaan.
Juliaa on kiva halailla, kun on, mistä ottaa kiinni :)
Mie sain eilen kuulla taas kommentin, jonka olisi voinut kyllä jättää kyseinen ihminen sanomatta. No, vanhuksilla ei ole mitään estoja. Sanovat, mitä tahtovat. Ja pahoittavat toisen mielen...
Hän sanoi nimittäin, että miun pitäis kyllä laihduttaa... Mitä väliä sillä hänelle on, painanko mie 50 vai 100 kg vai jotain siltä väliltä? En voi käsittää. Mie olen sitä mieltä, että jokainen on just sennäköinen, kun on. Ja miun asia ei ole arvostella ketään, kukaan ei mahda ulkonäölleen yhtään mitään. Miksi jotkut näkevät oikeudekseen arvostella toisia? Tiedän myös nuorempia, jotka laukovat päin naamaa kaikenlaisia "totuuksia".
Mie en nimittäin tunnu nyt mahtavan tälle miun painolle mitään. En vaikka mitä tekisin. Ja koko ajan kuitenkin yritän. Vaikka jokainen päivä on taistelua väsymystä vastaan ja elämä on elämistä päivä kerrallaan. Ei siinä jaksa mitään ylimääräistä miettiä. Töissäkään ei ehdi järkevästi syömään, on niin kiire, että pitää  jossain kahviossa käydä syömässä, mitä saa. Mielelläni söisin salaattia tai puuroa, mutta kun ei ehdi toimistolle menemään, syön mitä on tarjolla. Ja paino ei ainakaan tipu. Viime viikolla en käynyt toimistolla ollenkaan ruokatunnilla, enkä eilen ja tänäänkään.
Nyt rupeaa taas ärsyttämään, kun mietin noita tommosia ihmisiä...murrr....
Vai tämmönen tästä nyt tulikin :) aluksi tuntui, ettei ole mitään asiaa. Ja sitten sormet vain kirjoittivat, eikä juuri mitään järkevää asiaa :)
Taidan lähteä blogikierrokselle taasen, morjens!

8 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

No, ompas lunta!!

Julia on ihku, minäkin tykkään ;DD

Mari kirjoitti...

Muistan kun olin vuosia sitten yhdessä vanhainkodissa osastoapulaisena. Minulla oli sellaisen omasta mielestäni kivat housut, joissa lahkeissa sellaista pientä kukkakuviota koristeena. Yksi mummu sitten kulki ohitseni todeten oikein halveksivalla äänensävyllä, että "herttinen miten sinulla voi olla noin RUMAT housut!" Minä jäin aivan suu ammolleen..

Näin jälkikäteen jo huvittaa koko tapaus, mutta silloin oli siinä ja siinä ettei itku tullut. Oli siinä melkoinen mummu!

MaMMeli kirjoitti...

Älä välitä minulle lapset sanovat töissä lähes joka päivä, että miks sulla on noi iso maha? Viimeksi vastasin, että siksi koska siellä on niin paljon pähkinöitä ja suklaata. Haluatko kokeilla luinka kiva se on? Lapsi halusi ja paineli mahaani. Sen jälkeen nauroimme yhdessä...nuorempana en olisi pystynyt ottamaan huumoria peliin näissä paikoissa;)
Kaunis kuva ihanasta kisustanne <3

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Juliahan on ihana lulukka...
Äläkkä sinä mammojen puheista välitä, vaikka ymmärrän, että välillä sattuu, kun puhuvat mitä sylki suuhun tuo.... mutta sellaisia ne mammat on..:))

Zzz kirjoitti...

Kannattaa lohdutella itseään sillä, että tuollaiset ihmiset joutuvat elämään koko elämänsä itsensä kanssa...ja kaikilla ei tämän maallisen vaelluksensa joka vaiheessa ole kaikki kotonakaan :).

Mukavaa kevättä, huomenissa alkaa lämmetä :)

Saila kirjoitti...

Asiaa alkaa tulla kun jotakin ryhtyy miettimään ;-) Jätä ihmeessä kommentit omaan arvottomaan arvoonsa, ei painosi kuulu muille, varsinkaan sellaisille, joilla ei ole aavistustakaan elämäntilanteestasi.
Ihana Julia, hyvähän se on, että on talvea vasten vähän lihaa luiden ympärillä! Olisipa meillä ihmistytöilläkin vaan yhtä kaunis turkki.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitämme Julian kanssa kivoista kommenteista ja Julia kehrää kehuista :)
Oikeasti Julia on kyllä maailman kiltein kissa, ei tee pahaa kärpäsellekään ja on niin hellyydenkipeä mussukka.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Vanhemmilta ihmisiltä tuntuu
välillä puuttuvan käytöstavat,
he vasta "törkysuita" ovatkin.
Olen kaupanalalla töissä,siellä kuulee ja näkee myös kaikenlaista.
Välillä tuntuu,ettei ikä ainakaan
"viisautta" tuo :).
Minulla on myös ylipainoa,käyn 3 kertaa viikossa salilla ja lenkkeilen,mutta tuntuu ettei siltikään saisi syödä mitään.
Paino ei putoa,ei sitten millään...
Kannetaan "lihamme" kunnialla ja ITSE,ei välitetä muiden kommenteista.
Kevätterveisin,Kikka!