sunnuntai 23. elokuuta 2009

Bolero

Tavoitteeni täyttyi. Sain nuoremmalle likalle luvatun boleron valmiiksi ja molemmat tykkää.
Malli: Novita Kesä 09- lehdestä no:40
Lanka: Tennessee
Pyöröpuikko: no: 3,5
Hieman muunsin ohjetta jättämällä isot nypyt pois. Ensin tein ne, mutta totesin ne rumiksi ja epämukaviksi käytössä. Jos nojaa esim. tuolin selkänojaan, nypyt painavat selkää, joten purin ne pois. Ja tein mallineuleen ilman niitä, ihan kiva malli muutenkin.
Ja Novitan tuntien, ohjeet ovat isoja, niin tämäkin. Tein koon S mukaan, mutta XS olisi riittänyt, vaan sitä ei ollut. Bolero löpötti edestä rumasti, joten tyttö sanoi laittavansa siihen hakaneulan. En suostunut siihen, vaan virkkasin kukkasen, jonka taakse kiinnitin hakaneulan ja nyt sen saa sievästi kukkahakaneulalla kiinni. Jos nappi rupeaa häiritsemään, sen voi ottaa kokonaan pois ja kiinnityksenä käyttää pelkästään kukkaa.
Laiskuuttani en viitsinyt höyryttää, enkä pingottaa kappaleita. Siitähän se käytössä muokkaantuu :)
Ja sitten muuta:
Kaikki kiva loppuu aikanaan, niin myös tämä loma :( ja arkinen aherrus alkaa.
Mutta jotain hyvääkin on tiedossa :)
Käytiin iskän ja miehen kanssa ostamassa miulle auto eilen =) En kuitenkaan saanut sitä vielä, koska autosihteeri ei ollut töissä. Tällä kertaa ostettiin liikkeestä, mutta erittäin reilulla alennuksella saatiin, melkein puoleen hintaan :) Huomenna saan sen kotiin ja sitten alkaa armoton puunaus. Haisee nimittäin kuin raato, tupakanraato! Mutta en pelästynyt hajua, vaan olen suunnitellut vaikka mitä tässä joutessain: meillä on tekstiilihajunpoistoainetta kotona ja sitten muoviosat hölvätään vaniljantuoksuisella puhdistusaineella ja ikkunat pestään sisäpuolelta ja jos se ei riitä, Wunderbaum roikkumaan jonnekin :)
Ainiin, strategiset tiedot:
vm -98 Citroen Xsara, 1.8 koneella! Kyllä lähtee :) Ja väriltään tummanvihreä, sellainen metallinhohtoinen metsänvihreä.<3 I.H.A.N.A <3Huomenna pitää vielä kävellä töissä, mutta Tiistaina ei enää...

3 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Ihana!

MaMMeli kirjoitti...

Onnea auton omistajalle ;) Ihanan boleron olet saanut aikaiseksi, kiva kun vielä saajakin tykkää:)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)