keskiviikko 19. elokuuta 2009

Neulontaa pitkästä aikaa ja muutakin

Kirjasto:
Eilen kävin jälleen kirjastossa ja löysin tällä kertaa neljä kirjaa:
Åsa Larsson: Sudentaival. Tykkäsin Larssonista, kun edellisellä kirjastoreissulla löysin hänen kirjoittamansa kirjan.
Minette Walters: Mielen häiriöitä. Olen joskus lukenut jotain ja muistaakseni oli hyvä.
Sophie Kinsella: Salaisuuksia ilmassa. Olen tykännyt kaikista Kinsellan kirjoista, jotka olen lukenut.
Marian Keyes: Hurmaava mies. Pakko lukea kaikki Keyesit, mitä vastaan tulee.

Kohta pitää ruveta etsimään uusia kirjailijoita, tietäisi vaan ketkä/mitkä on hyviä.

Neulonta:
Sain nuoremman tytön topinkin valmiiksi eilen.
Ohje Novita, Syksy 09. Lanka jälleen Puro, Iltanuotio tällä kertaa. Koko S, xs ois riittänyt. Kolmisen kerää meni, eikä yhtäkään solmua tullut vastaan. Joillain on vissiin ollut huono onni tämän langan kanssa ja ollut liikaakin solmuja.
Likka suostui kuvaan, mutta sanoi, ettei jaksa panostaa =) Heräsi päikkäreiltä ja joutui heti poseeraamaan :)Ostoksia: (taas)
Äidin kanssa kävimme Pietarilaisilla markkinoilla Linnoituksessa aamusta. En kuitenkaan löytänyt sieltä mitään ostettavaa ja läksimme Majurskaan kahville. Siellä keksimme, että lähdemme City Marketiin. Matkalla kävimme ensin Etolassa, jossa oli kaikkea kivaa. Ostin ukolle ja miulle mukit ja makeutusaineelle kipon sekä itselleni kameran johdolle ym. tuikitarpeelliselle tilpehöörille pienen söpön vaaleanpunaisen laatikon:Kissat:
Aamupäivästä kävimme kissojen kanssa ulkoilemassa hihnassa. Ja kävi köpelösti, kumpikin otti spurtin ja pannat aukesivat ja kissat karkasivat. Eivät ne kauas kerinneet tai uskaltaneet. Julia juoksi ovelle ja Nasu rappujen eteen. Ei muu auttanut kuin viedä kissat sisään ja lähteä ostamaan eläinkaupasta uudet pannat. Nyt on Nasulla niittipanta ja Julialla blingblingiä =) Ja niiden kanssa olikin kiva sitten ulkoilla :) Kuvan laatu erittäin huono, kun aurinko paistoi niin kirkkaasti.
Puolustuspuhe:
Kissoja on pakko ulkoiluttaa narussa, koska naapureilla on melkein kaikilla koiria ja Eetu sai aikoinaan turpiinsa monta kertaa ja muutaman kerran piti käyttää ihan eläinlääkärillä asti.
Ja luultavasti se myrkytettiin, ehkä vahingossa, ehkä tahallaan. Emme saa koskaan tietää. Ymmärrän kyllä, että kaikki eivät kissoista tykkää, joten emme laske nyt näitä tyttöjä vapaana minnekään, minne ne eivät kuulu.
Meillä oli joskus aikoinaan parisenkymmentä vuotta sitten naapurissa eräs mies, jonka harrastuksena oli ampua kaikki pihalleen tulevat kissat. Onneksi meillä ei silloin ollut kissaa...
Että kaikenlaisia kaheleita sitä maa päällään kantaa.

2 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Aikoinaan Puumalan kunnassa myrkytettiin kissoja. Minunkin kuoli samoin naapurin sekä minun jälkeeni samaan asuntoon muuttaneen naisen kissat kuolivat!

Nykyisin ei myrkytyksistä ole pelkoa, mutta sen enemmän petoeläimistä, joita täällä maalla liikkuu sitäkin enemmän. Meille muutti tänään Harri (siitä voi tulla Henriettakin... :-)). Reppana on vielä kovin säikky! Ennätin jo miettiä, etten koskaan enää ota vain yhtä kissanpentua. Pitäähän silläkin kaveri olla!

Sirutuuli kirjoitti...

Miun yhdellä tutulla on kaksi kissaa vienyt joku petoeläin :( Asuvat maalla.