perjantai 7. elokuuta 2009

Shoppailukierros

Eilen käytiin miehen kanssa sitten törsäämässä rahaa. Hää osti itelleen vaatteita ja mie kaikkee muuta, paitsi vaatteita =) Kyl mie jo loppuvaiheessa niitäkin katselin, etenkin caprihousuja, muttei löytynyt mieleisiä. Katselin myös kenkiä, mutta kun on tietty malli mielessä, eihän sellaisia saa. Joten en ostanut yhden yhtä vaateriepua.
Kierros alkoi Livinki:stä. Ostin pari jämäpalaa Tilda-kangasta, 10 m Tilda-paperia ja rintamerkin:Tarkempi kuva merkistä:

Ostin meikkiä! Rimmelin mineraalivärivoide, jonka ostin ihan arviosta. En kokeillut, käykö sävy miulle, vaan nappasin mukaan. Illalla testasin ja toimii, ei ole liian vaalea. Tuntui hyvältä, eikä tahmannut ja vanhempi likka sanoi, ettei näytä liian paklatultakaan. Transparent- puuterin ostin myös, sekä vanhan tutun meikkipuuterin.Viimeisenä miehen pari hauskaa ostosta, vessan käyttöohjeet ja miulle Visa-kortti Wood Parkista.

Kävimme myös Robin Hoodissa, josta ostimme siivoustarvikkeita ja erilaisia pesuaineita. En nyt niistä ottanut kuvaa :)
Mutta voin kertoa: staattisia liinoja, ovat käteviä pölyjen pyyhkimiseen, samoin Aino pölyhuiskaan niitä huiskia (ovat halvempia kuin Swifferit) ja aivan yhtä hyviä.
Siivouspaperia, jota voi käyttää tahrojen, kuten esim. kissojen oksennusten pyyhkimiseen, kun on ensin suihkauttanut Tolua.
Moppiin uusi vaihtopää, Vileda-merkkinen (halvempi kuin Sini).
Mikroliinoja, pyykinpesuainetta, huuhteluainetta, shampoota ja hoitoainetta. Mies osti vessan oveen myös uuden kahvan.
Ja syömässäkin käytiin ihan kebab-pizzapaikassa ja kahvilla huoltoasemalla. Oltiin vasta 20 aikaan kotona.
Taidan taas juoda mustikkapiirakkakahvit ja ruveta pyykin pesuun ja neuloa. Eilen illalla vasta kerkisin neulomaan ja kohta on eka lomaviikko mennyt :o

3 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Jopas ootte ostellu kaikkee kivaa :) Ihana tuo vessakyltti :D

MaMMeli kirjoitti...

Joskus "TÄYTYY" UHRAUTUA JA KÄYDÄ VÄHÄN OSTOKSILLA iHAN VAAN MIESVÄEN MIELIKSI :)

Sirutuuli kirjoitti...

Juuri niin =)