perjantai 4. syyskuuta 2009

Taas sitä samaa :)

Niinhän siinä sitten kävi, että mittanauha näytti seuraavaa:
rinta: -2 cm
lantio: -2 cm
vyötärö: -3 cm
Ei se ollut pelkkää kuvitelmaa :)
Energia on lisääntynyt, en ole enää väsynyt jatkuvasti ja mielialakin on kohentunut, itseinho melkein hävinnyt. Ja jatkuva masentuneisuus on poispyyhkäisty :) Kirjoitin tarkoituksella masentuneisuus, enkä masennus. Koska miun mielestä masennus on enemmän diagnosoitua masentuneisuutta ja masentuneisuus taipumusta masennukseen (siis ei diagnosoitu). Olipas monimutkainen selitys :)
Olin suunnitellut viettäväni tämän vapaapäivän levon merkeissä, mutta toisin kävi.
Olen imuroinut ja pyyhkinyt pölyt, pessyt kaksi koneellista pyykkiä, tehnyt Pilatesta sekä palapaistin uuniin. Nyt on loppupäivä vapaata, mutta en kaipaakaan lepoa :o En ole yhtään väsynyt. Silti otan rennosti loppupäivän.
Joskus vuosia sitten olin Kunto+ -lehden tilaaja ja sain sieltä tämän dvd:n, jonka mukaan välillä teen Pilatesta. Välillä se oli kadoksissa ja ostin läheiseltä ABC: ltä uuden (joka ei miulle sopinut). Selvisi sitten, että nuorempi likka oli ominut sen ja tehtiin vaihtokauppa.
Nyt se on taas miulla :)
Eilen illalla käytiin jälleen lenkillä ja kävelin näillä uusilla Reebokin kävelylenkkareilla, eikä jalkoihin koskenut yhtään. Kutitti vaan lihaksia sisältäpäin :o Tilasin nämä NetAnttilasta. En tiedä, johtuuko kivuttomuus kengistä vai venyttelyistä, pääasia on, ettei enää koske ja voin taas kävellä. Ehkä joku päivä myös juosta (juoksulenkkarit miulla on ennestään).
Viikonloppuna on jälleen iltavuorot, joten päivitystä varmaan vasta Maanantaina, jolloin on seuraava punnitus.
Miun elämä pyörii nyt näköjään pelkästään laihdutuksen ympärillä. Toivottavasti ette kyllästy.
Kyllä mie neulon joka päivä, mutta mie oon niin hidas, että valmista ei näjy.
Mukavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

Monica kirjoitti...

Mie en aineskaa kyllästy! Mukavaa seurata muutakin kuin neulomista.
Tsemppiä!

MaMMeli kirjoitti...

Nyt et kyllä naura....mulle soitti työterveyshoitaja ja pyysi vastaanotolleen, kun en oo käynyt vielä ollenkaan, vaikka oo ollut jo tässä työpaikassa yli 2 vuotta. Minä kun elen pakoillut koko hommaa ja SYÖNYT suklaata yms....Varmaan se suosittelee laihdutusta hih...

Sirutuuli kirjoitti...

Nilla: kiitos :)
Mammeli: :)