maanantai 10. elokuuta 2009

Shoppailua taas

Ja tällä kertaa vaatteita, kun suorastaan käskettiin ostamaan itselle jotain.
Polkaisin pyörällä kaupungille ja kyllä se oli ihanaa, siis se pyöräily :)
Menin suoraan kauppakeskus Galleriaan (jolle en löydä kotisivua, omituista), jossa aloitin kierroksen, etsin syystakkia: H&M, Lindex, Seppälä, KappAhl, ei mitään kiinnostavaa. Sitten tuli vastaan Moda, josssa olen kerran pyörähtänyt heti ovella ympäri, kun ensimmäistä hintalappua katsoin (julmetun kallis kauppa). Nyt ajattelin, että kiertelen ja katselen, ensimmäinen takki 109€!!
Ja sitten yhtäkkiä edessäni oli Unelmieni Takki! Vilkaisu hintalappuun, hinta kohdallaan, mutta kokonumero S. Voi pettymys! Ajattelin, että se ei varmasti mahdu päälle ja löysin toisen suht edullisen takin ja kokoa M, otin kuitenkin molemmat sovituskoppiin mukaan ja täyskymppi! S koko mahtui päälle! Jipii, olin yhtä hymyä =) Tottahan se sitten piti ostaa, ei epäilystäkään: normaali hinta 69,95 ja nyt 29,95! Halvempi kuin yksikään takki HM:llä! Pyörin vielä jonkin aikaa siinä kaupassa, mutta olin niin takin lumoissa, etten osannut ostaa enää yhtään mitään, vaikka tuossa kaupassa oli halpaa ja kaikki jotain merkkituotteita: Marc O'Polo, Gant, Dolce&Gabbana... ja miun takin merkki on Vila. =) Yleensä mie en käytä mitään merkkituotteita, paitsi jotain Espritiä, ostan mitä halvalla saa. Mutta onhan se kiva, jos halvalla saa merkkituotteen, kerrankin. Mie en yleensä vaatteita täällä esittele, mutta tehdään nyt poikkeus. Kuvassa takki ei oikein pääse oikeuksiinsa, mutta menköön nyt näin. Juliakin tykkää :) nyöreistä... Ja vielä toinen:Tämän jälkeen piti käydä kahvilla ja tuumailla, että mitäs sitten tekisin.
Läksin vielä Lindexille uudestaan ja siellä oli tarjous, osta 2 maksa 1 tarjoamme halvemman. 15€:lla sain kaksi nättiä paitaa vielä. Karjalan ompelukoneesta kävin ostamassa kaksi vetoketjua, yhteen lämpimään talvitakkiin sekä yhteen ulkoilutakkiin.
Eilen ostin uudet Gore tex-kengät (jollaisia miulla ei ikuna ole ollutkaan), tarviin töissä syksyn tullen, kun siellä joutuu niin paljon kävelemään. Ja on inhottavaa, kun jalat aamulla kastuu, joutuu koko päivän talsimaan märissä sukissa ja kengissä. Se voi olla myös yksi syy siihen, että olen talvisin jatkuvasti kipeänä.
Tällästä tällä kertaa, tuntuu, että olen nyt törsännyt koko vuoden törsäykset. Tulee ihan huono omatuntokin, kun hehkutan täällä ostoksia ja joillain ei ole varaa ruokaankaan. Mutta aika vähän olen pystynyt ostelemaankaan, etenkään itselleni pitkään aikaan, joten ehkä mie kuitenkin olen ansainnut nämä.

1 kommentti:

MaMMeli kirjoitti...

Kyllä minä ajattelen, että pitää äitikin joskus saada jotain. Yleensä tulee ostettua vain lapsille kaikenlaista ja äiti jää ilman. Sitä on onnellinen aina kun lapset saa jotain uutta. Mutta näin jo isompien ( aikuisten) lasten äitinä ajattelen, että on tärkeetä näyttää lapsille mallia, että oppivat huomioimaan myös vanhempiaan. Muuten murrosiässäkin ollaan vaan vaatimassa itselle ja toisten tarpeet on sivuseikka. Nauti hyvällä omalla tunnolla ostoksistasi :) Hih. tulipas vakavaa tekstiä....