torstai 6. elokuuta 2009

Leivontaa, siivoilua, pelailua...

Äsken tekaisin mustikkapiirakan ja kahvi on tippumassa. Pari palasta leikkasin heti jäähtymään.

Juon pienet välikahvit ja kohta pitäisi pestä lattiat ja levitellä puhtaat matot lattialle.
Eilen kävin pesemässä kolme mattoa, neljännen pesin koneessa. Se on niin riepu, ettei harjalla voi pestä. Yhteensä pestyjä on nyt 8. Aika monta on vielä jäljellä, vaikka luulin aluksi, ettei ole kuin muutama pestävä matto.
Meidän vakiolaituri on tuhottu. Siellä Luukkaansalmen sillan alla oleva. Siinä on 6 tynnyriä, vain kaksi käyttökelpoista. Yksi oli poltettu, toinen melkein täynnä vaahtomuovipalasia ja vettä ja kahdessa oli kaikenlaista mönjää pohjalla. Yhdessäkään ei ollut kantta. Miksi kaikki pitää tuhota? En ymmärrä. Tämä laituri on parhaalla paikalla, siinä on laivaväylä vieressä ja aika paljon laivoja ja veneitä meneekin ohi. Niiden tiirailu on osa matonpesun ihanuutta. Välillä voi niiden varjolla suoristaa selän ja hengähtää.. Pitää vissiin ruveta käymään Halkosaaressa. No, onhan siellä paremmat laiturit, tilat ja mankeli.

Neulomaan en ole kerennyt tällä viikolla yhtään, kun on niin paljon touhua. Ja vapaa-ajat notkun netissä :) Jos ei muuta, niin pelaan. Arcade- ja puzzlepelit on parhaita. Lapsena meillä ei ollut videopelejä ollenkaan, mutta sedällä oli. Muistattehan ne ensimmäiset: palikat liikkuu ruudulla ja pitää osua pilkkuun :) Voi, kun miusta oli ihana pelata niitä, mutta harvoin käytiin sedällä kylässä. Ja joskus 80- luvulla tuli elektroniikkapelit, miulla oli flipperi ja serkulla Donkey kong. Toisella serkulla joku muu, en muista sitä enää.
Ensimmäisen kerran pelasin Nintendoa silloin, kun isompi likka oli vauva 18 v. sitten. Sisko sai Joululahjaksi sen ja äidin kanssa pelattiin neljään asti aamulla, likka heräs kuudelta. Jäi yöunet vähiin ja kyllä väsytti =) Meille hommattiin eka Nintendo, kun likka oli jotain 1 v. ja me pelattiin ihan hulluna miehen kanssa. Tietokonepelejäkin pelailtiin välillä ja hommattiin x-box ja Playstation 1 ja myöhemmin 2. Uusia koneita ei ole ostettu, mutta aika-ajoin haaveilen Nintendosta tai Game cubesta. Nyt pelailen tietokoneella ja latailen RealArcadesta kivoja pelejä. Ajoittain pelaaminen jää pitkiksikin ajoiksi, mutta välillä taas pelailen (aikuinen nainen, höh).
Huh, taitaa olla aika lopetella, Mozilla kaatui, mutta onneksi Blogger tallentaa luonnokset. Ei tartte alusta aloittaa. Ja tuli vähän turhankin pitkä juttu...

Ei kommentteja: