sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Shadow box

Kiitos kaunis ystäväiseni kommenteistanne! Nyt on aika esitellä seuraava projekti, johon menikin yllättävän paljon aikaa. Shadow box, en tiedä, mitä se on suomeksi (suora suomennos Varjo laatikko, ei hyvä :) ), mutta sellaisen kuitenkin tein yhden videon katseluistunnon jälkeen.
Ennen- kuvaa miulla ei ole, mutta ensin oli mansikkatryffelikonvehtilaatikko :)
Rupesin maalaamaan pohjaa ja leikkasin kanteen aukon. Lisää maalia ja liimalla tavaraa kiinni:

Aikaa meni pienten juttujen näpertelyy. Ruusuja tein kahtena päivänä yhteensä 27. En kylläkään kaikkia käyttänyt tähän projektiin.
Isompi kukka oli ennestään, itse senkin joskus tein kahvin suodatinpusseista. Liimasin siihen haaraniitin jälkeenpäin.
Eilen tein rautalangasta ja pienistä helmistä juttuja (en keksi sitä sanaa, mitä nuo on).
Avaimen ja lukon maalasin valkoisella maalilla, perhosiin sipaisin valkoista maalia. Paljon laitoin timangeja ja kimallusta sekä heteitä sinne tänne (kai ne heteitä on, nuo missä on pisaran muotoisia helmiä päissä).
Ainoastaan nuo rusehtavat ruusut on kaupasta ostettuja, kaikki muut on tehty itse. Vaaleanpunainen perhonen on jostain kortintekosetistä.
Paljon leimoja taustalla ja sana kysytty nuoremmalta tytöltä, jolle tämän tein ihan vaan "huvin vuoksi, ajan kuluksi ja urheilun kannalta". Pyysin sanan, jolla on hälle jotain merkitystä.

Tässä vielä uudestaan kokonaiskuva:
Videonkin väänsin eilen illalla, jos joku haluaa katsoa, tässä se on:



Paljon tuli kuvia, mutta paljon meni myös aikaa tämän tekemiseen.
Ihan ei ollut sellaisia tarvikkeita, kuten meinasin. Ompelukauppa oli eilen kiinni, olisin sieltä katsellut vaikka mitä. Mutta näillä mennään, mitä on. Näitä bokseja voisin tehdä enemmänkin ja meinaankin joskus tehdä -> otin talteen pari suklaarasiaa...
                                                            *****
Tänään on viimeinen lomapäivä ja parina yönä olen nähnyt painajaisia töistä. Tänä aamuna en muista, mitä näin, mutta olin onnellinen tajutessani ja herätessäni, että se oli unta.
Kyllä tässä menisi kevyesti vielä toinen viikko lomaillessa, etenkin kun seuraavaan viikon pätkään on kolme kuukautta aikaa. Silloin on jo kevät pitkällä. Mutta toisaalta, kevät tulee kohta ja kesää kohti mennään -> valoa kohti.
Rauhaisaa sunnuntaita kaikille!

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Olet kyllä taitava! Tosi kaunis!
Nyt katson vielä videon...:)

kesän taikaa kirjoitti...

Kaunis laatikko ja paljon olet tehnytkin työtä sen eteen, että lopputulos on näin hehkeä.

Itsekin olen innostunut tekemään muutamia laatikoita, eilen väkersin yhtä ja tänään olis tarkoitus jatkaa, mutta se on aika simppeli koristeiden puolesta.


Irja Viirret kirjoitti...

To-del-la kaunis tuli tästä laatikosta. Katson videon vasta tämän jälkeen..