lauantai 19. tammikuuta 2013

Monsteripakkanen

Huhheijaa, meillä oli aamulla -27°C pakkasta! No, onhan jossain muualla ollut enemmänkin, yli 30...mutta kova pakkanen se on tämäkin. Mie keksin näille koville pakkasille nimen: monsteripakkanen.
Meille ei tule nyt lämmintä vettä. Onkohan puolen vuoden ikäinen varaaja hajonnut? Toivottavasti ei, tai oikeasti täytyy tämä talo laittaa myyntiin. Eihän tästä mitään tule, että koko ajan leviää jokin paikka. Voihan se olla niinkin, että tuo yösähkö-hommeli taas on reistaillut. On se reistaillut ennenkin.
Mitähän tämä vuosi vielä tuokaan tullessaan. Alkuvuosi on ollut sellainen, että tekisi mieleni nukkua tämän vuoden yli. Mahataudinkin iski vielä kaiken muun päälle. Nyt alkaa helpottamaan, joten huomenna työpäivä. Luulen kyllä, ettei auto lähde käyntiin...
En ole pahemmin bloggaillut, kun miulla ei ole kuin valitettavaa. Siinä sivussa yritän askarrella, muttei niihinkään enää oikein rahkeet riitä... Pari sivua kuitenkin olen saanut tehtyä Art journalingia. Ei mitään ihmeellistä, vain leikkimistä uusilla lasten helmiäisvesiväreillä.
Ns. abstraktia "taidetta". Ihan totta, tuollaista se on, kun guuglettelin :)
Miulla kyllä lähinnä piirrä ja väritä- meininkiä :)
Toinen sivu toiseen kirjaan ja samoilla väreillä leikin:
Eilen katselin askarteluvideoita ja yhdessä neuvottiin tekemään timangeja itse.
Ei näillä miun halpisglittereillä ainakaan kovin ihmeellisiä tullut.
Muovin päälle pursotetaan pallukoita ja seuraavana päivänä irrotetaan muovista. Miulla nuo glitterihommat meni lyttyyn, eikä niitä meinaa saada irti alustastaan. Pearl makerilla tehdyt onnistuivat osittain, muutama levisi muodottomaksi lammikoksi. Lumiefektiaine ei lähde irti millään. Hukkaan meni nekin aineet.
Ja tarkemmin kun ajattelee, ihan turha noita on tehdä valmiiksi. Voihan ne pursottaa paikalleen sitä mukaa, kun jotain askartelee. Nyt nuo, mitkä lähtee irti, täytyy liimata erikseen :) Höpöhöpöjuttua. Mutta pakko oli kokeilla.

Nyt miulla ei muuta kuin heippa!

4 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Osuva nimitys näille pakkasille, meillä on saman verran.

Toivottavasti vuoden alku muuttuu onnekkaammaksi. Joskus elämä osaa olla sellaista suossa rämpimistä.

Lovviisa kirjoitti...

No hih, meillä täällä vissiin sitten ne monsterikinokset :)

Sirutuuli kirjoitti...

Toivotaan, että muuttuu paremmaksi!
Ainakin varaaja taas toimii ja tulee lämmintä vettä, putki taisi olla jäässä. Autotalli lämmitettiin ja putket villoitettiin, yksi päivä ja yksi yö siihen sulamiseen meni.

Sirutuuli kirjoitti...

:)