torstai 24. tammikuuta 2013

Kivaa, että on kiinnostuneita arvontaan osallistuneita :)
Pahin pelkoni oli, ettei kukaan halua tuota, joka on siis taulu ja kooltaan 20x20 cm (unohdin laittaa mitat, korjaan kohta asian).
Nyt laitan tähän noita skräppäyssivuja muutaman, että saan nekin pois alta (ihan kuin kaikki olisi pakko esitellä...)
Jostain syystä miun skräppääminen on aivan erilaista kuin art journaling. Jotkut käyttävät maaleja, sabluunoita ym. skräppäyksessäkin, mutta mie en ainakaan vielä halua käyttää niitä, vaan kivat tai kauniit paperit riittävät. Tässä vaiheessa. Ehkäpä sitten, kun kokemusta on riittävästi tästäkin lajista, innostun kokeilemaan uusia juttuja. Miun skräppääminenhän on vielä ihan lasten kengissä eli aloittelija olen...opiskellut asiaa Youtuben videoista... 

 Vielä pari sivua häistä, sitten jo jotain muuta. Tätä kuvaa ihmeteltiin aika pitkään, kunnes muistin, että äiti otti tämän siksi, että halusi kuvata kukat. Siksi ollaan ilman päitä :)
Tällä sivulla on käytetty koevedokset virallisesta kuvauksesta. Niitä oikeita ei sitten koskaan haettu. Oli nimittäin sen verran järkyttävän hintaiset...
Koevedoksetkin taisivat maksaa 40 € silloista rahaa. Nyt varmaan maksaisivat tuplana sen.
 Sitten päästään eteenpäin ja hääkuvat loppuivat siihen. Vieraista ei kuvia ollutkaan kuin muutama ja ne on albumin alussa extrakuvien kuoressa.

Tässä kuvassa kokeiltiin pation laittamista talon päätyyn, yläkuvassa hämärästi näkyy Siperian vaahtera, jossa oli viisi haaraa. Yksi haara oli normaalipuun paksuinen ja se pimensi koko etupihan niin, ettei aurinko päässyt ollenkaan koko päivänä paistamaan sinne. Kolmioiden yläkärjet näyttävät, missä se puu on. Ja se muuten oli kova sotkemaan, tiputteli jotain mönjää oksista ja kaikki mitä sen alla oli, oli tahmaisen roskan peitossa.

Pation paikka oli muuten hyvä tässä, mutta likakaivot ovat juuri tuossa paikassa. Voitte vaan kuvitella, millainen haju tuossa kohdin on.
Nykyään siinä kohtaa on iso ruusupensas ja takana istutuspöytä.
Alakuvan nuoli näyttää likakaivot.
Tähän albumiin laittelen irtonaisia kuvia, joita en ole ennen saanut laitettua mihinkään albumiin. Joten sekalaista kuvakavalkadia on luvassa.
*****
Mie tässä taas kuluttelen aikaa ennen iltavuoroa. Kolmen päivän vapaat on ohi ja työputki alkakoon. Kai niitä töitäkin on tehtävä, että saa leivän päälle muutakin kuin flooraa.
Sen verran mie voin tässä kertoa, että pari viikkoa sitten koin järkytyksen, joka lamaannutti miut täysin. Siksi ei ole kiinnostanut bloggailla pahemmin tai mitään muutakaan.
Nyt olen pahimmasta päässyt yli ja sain kuin sainkin keitettyä ne mehut, jotka on kesästä asti odottaneet keittämistään. 
Jaa, mutta taitaa olla paras lopetella ja toivottaa mukavaa torstaita kaikille!

3 kommenttia:

Saga kirjoitti...

Hienoja vaan teet näistä. nämä on niin hienoja, etten ainakaan raaskis missään piilotella kaapissa vaanesillä pitäisin.

Maanvaiva kirjoitti...

Oo, joku on niin kaunis noissa kuvissa :)
Hei, onko Sulla Casa Romantica-nimisiä lehtiä ollut?
Mä täällä muuton alla teen inventaariota, selailen myös vanhoja lehtiä, että mitkä pidän ja mitkä vois antaa pois niin niissä Casa lehdissä on, ainakin yhdessä, artjournalin näköisiä juttuja. Voi olla että se ei ole sitä, mutta luulis että siitä saisi ehkä inspistä :))
Ainakin Sä tulit heti mieleen kun niitä selailin. :)
Jos Sä haluaisit ne, niin pistä mulle sp osoiteesi, laitan täs joku päivä tulemaan. Turha mä niitä poiskaan heitän!
hyvaajakaunista@hotmail.fi

Saga kirjoitti...

Heips..... Sinulle olisi tunnustus blogissani....