lauantai 12. tammikuuta 2013

Lauantai

Kohta tämäkin loma on loppu, mutta vielä onneksi pari päivää jäljellä. Tänään on vielä mukavaa tiedossa, kun on shoppailua luvassa. Kunhan mies heräilee ensin. Ei tässä mikään kiire ole ja vain askartelutarvikkeita meinasin ostella. Tarvitsen pitsiä (eräs projekti on kesken, kun miulla ei ole tarpeeksi pitsiä) ja jotain muuta kivaa. Papereita ei ole koskaan liikaa, kulutin tässä torstaina melkoisen määrän niitä erääseen projektiin, josta myöhemmin lisää. Kunhan viitsin ottaa kuvan.
Tässä miehen heräämistä odotellessa ajattelin vähän postailla ja laitan tähän ne kaksi videota, jotka on jäljellä.
Vanhemman tytön kalenteri joululahjaksi:



Ja nuoremman:



Tiedän, vähän yksitoikkoista katsella kalentereita kerta toisensa jälkeen :)
Ei hätää, miulla on jotain muuta tulossa, kunhan otan kuvia ja teen sen videon.
Olen nimittäin miettinyt, uskaltautuisinko oikeasti kuvaamaan videon ja vääntämään englantia, tuskin. Suomeksi ehkä, mutta kun miulla on ikuinen yskä (tupakkayskä), ei sekään olisi kivaa kuultavaa... Ehkä mie teen tällä tyylillä, kuten tähänkin asti.
Ja nyt valmistautumaan shoppailureissulle, mies heräsi! Nähdään taas!

6 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kauniit kalenterit!
Odotan innolla paljastusta, mitä salaperäistä sielä olet touhunnut...:)
Hyvää viikonloppua ja viimeisiä lomapäiviä sinulle!

Sirkku kirjoitti...

Onkohan sinulle jo tullut selväksi kommenttiemme välityksellä, että sinulla todellakin on lahjoja näiden kädentaitojen muodossa? Silmä lepää värejä, niiden yhdistelmiä ja kuvioita katsellessa. Hyvä, että harjoitat itseäsi ahkerasti näiden suhteen, koska jossain vaiheessa lokasahtaa kohdilleen "jokin juttu" ja oivallat, kuinka voit tehdä päivätöiksesi näitä. Toki olet oiva hoitajakin, mutta tämä näyttää juuri sinun alaltasi ja se kypsyy vain iän ja tekemisen myötä.
Tämä on tietty vain sivustakatsojan mielipide; ehkä leipätyösi on eläkevirka. Mutta et ehkä itse arvosta riittävästi näitä kädentaitojasi. Siksi täällä "painostan".
Antoisaa ostosreissua.

Saga kirjoitti...

Voi miten ihanat. Ja kiva keksintö tuoda nämä näin tänne esille. AIVAN UPEAA!! käsin kurkkaamssa , että sull aon tuolla Tubessa muitakin videoita. Pitää käyvä nekin katsastamassa, kun aika antaa myöden.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :) Kunhan tästä laiskotuksesta selviän ja päätän, miten sen uuden jutun esittelen, laitan sen heti tänne :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos oikein paljon! En oikein tiedä, miten näitä kädentaitoja voisi ammatiksi asti tehdä.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :) Onhan tämä vähän erilainen tapa :)
Youtubessa on kiva pyöriä, siellä on tavallaan blogeja, mutta video-sellaisia. Jos osaisin englantia paremmin, tekisin puhevideoita. Nyt ujostuttaa :)