tiistai 27. marraskuuta 2012

Tulis jo talvi

Tulipas pitkä tauko bloggaamiseen. Mutta ei täällä ole juuri mitään tapahtunut. Samaa vanhaa.
Journalointia harrastan melkein joka päivä jonkin aikaa. Ulkona sataa joka päivä vettä, on harmaata ja synkkää. Synkkä on myös mieli, yhtä musta kuin ulkona.
Puolitoista viikkoa töitä painettu yhdellä vapaalla, yöt nukuttu huonosti ym. Yhtään en ole talvivaloja viritellyt, kun ei tunnu talvelta. Jospa se tulisi huomenna, kuten on luvattu. Valaistuisi ulkona sekä pään sisällä. Ehkä miulla on jonkinasteista kaamosmasennusta. Tai ainakin alakuloa, mikään ei innosta, eikä kiinnosta. Paitsi art journaling, josta saa samalla rentoutusta, väriterapiaa ja mielekästä tekemistä.
Tässä kuvituksena pari sivua, joita olen tehnyt kolmoskirjaan. Näitä on helpompi tehdä kuin kakkoskirjan juttuja, joihin pitäisi maaleja kaivella ja mielikuvitus ei nyt laukkaa yhtään.
Kuva on joku tulostettu vanhanaikaisen näköinen ja toisella sivulla oleva paperipussi näyttää suht vanhalta, äidin ompelutarvikkeista löytynyt Stockmannin paperipussi.
Oranssi on oikeastaan aika ihana väri... Päiväystä en muistanut laittaa, pitäisikin katsoa kalenterista, mikä päivä se oli kun meinasin joutua tuplavuoroon. Työkaveri uhrautui.
 Toinen sivu on tehty toissailtana.
Niin pimeää on, ettei kuvaaminenkaan onnistu...
Tänään ajattelin, että jos huomenna on tosiaan pakkasta ja rupeaa satamaan vaihteeksi lunta, täytyy kesävehkeet heittää varastoon ja ottaa talvivarusteet esiin. Sain sen äsken tehtyä ja nyt voi talvi tulla.
Jospa niitä tunnelmavalojakin jaksaisi laittaa, kunhan seuraava vapaapäivä tulee. Eli torstaina.
Radiostakin tulee aika ankeaa ohjelmaa, leipäjonoista. Silti mielenkiintoista, kuulee erilaisia tarinoita köyhyydestä ja rahattomuudesta.
Taidan lähteä kuuntelemaan ja tekemään sivua kakkoskirjaan. Ja ehkä syömään...
Hyvää illan jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

Mä yritän olla katsomatta ulos...en tykkää, kun ei oo lunta!!!

Tämä viikonalku on jotenkin ollut niiiin väsyttävä ja kaamosmasennusta en ole koskaan vielä kokenut. Jospa tämäkään ei sitä vielä oo, vaan jokin tilapäinen väsypiikki ;D

Tsemppiä sinne!

Sussi kirjoitti...

Tänään se talvi tulee ja ilmeisesti oikein myräkän kanssa, ainakin tänne rannikolle.

Sirutuuli kirjoitti...

Hirveän pitkä viikko onkin ollut ja todellakin väsyttävä.

Sirutuuli kirjoitti...

Nyt meillä sataa lunta ja on 3 astetta pakkasta. Taitaa se talvi tulla kuitenkin.