keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Taulu

Toivottavasti ette säikähtäneet noita betonibunkkerin kuvia :)
Seuraavan kerran, kun se täällä esiintyy, sillä on kunnon seinät.
Nyt on vuorossa taulun esittely. Tein nimittäin elämäni ensimmäisen sellaisen ja vielä kehyksetkin siihen. Miulla oli visio, millaiset niistä tulee, mutta ei niistä ihan sellaiset tulleet, kun meinasin. Tuo ei taida olla ihan oikeaa rautalankaa, kun se taipuu melkein puhaltamalla.
Kuvastakin tuli tosi huono, kun eteinen on pimeä kuin...se tietty paikka, minne aurinko ei paista :)
Ja kristallit ei näytä kristalleilta. Eikä tuosta kunnolla näe glitteri geelikynällä väritettyjä kohtia. Ja taustavärikin on ihan väärä. Laitoin keltaista, mutta mie en tykkää keltaisesta ja sitten siitä tuli oranssi. Vähän parempi.
Kyllä huomaa suomalaisten ja amerikkalaisten eron. Amerikkalainen kun tekee jotain, hän kehuu miten rakastaa sitä ja miten ihana se on. Suomalainen kun tekee, ei löydä mitään muuta kuin vikoja.  Tai ainakin mie olen sellainen.

Mutta yhden asian mie osaan hyvin. Nimittäin leipomisen. Eilen paistoin pullaa, mustikkapiirakkaa ja sämpylöitä ja kyllä ne on hyviä. Vaikka itte sanonkin :) Noiden lisäksi paistoin vielä lihapullia ja nekin onnistui ihan hyvin. JA pesin 6 koneellista pyykkiä ja tänään pyykinpesu jatkuu. Nyt on menossa kolmas koneellinen.
Pikkasen oli rästissä, kun mies teki sitä lattiaa.

Tänään miulle iski inspiraatio ja rupesin vääntämään joulukortteja. Kaksi on tehty ja kohta lähden jatkamaan.
Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hei vaan ja kiitos kommentistasi !
Olet sinä tehnyt kaikkea kivaa ja tämä taulu on mahtava !

Anita kirjoitti...

Heh, hyvin osasit luonnehtia tuon suomalaisen ja amerikkalaisen eron töitä esitellessä :-D Omasta työstään löytää aina ne puutteet, joita kukaan muu ei huomaa ollenkaan. Ja huvittavinta on se, että siitä pitää vielä mainita, että katso nyt, tuossakin on tuollainen virhe ;-D Minullekin niiiiin tuttua.

Taulusi on HIENO! Ja kehykset myös. Eikä kuvassakaan ole mitään vikaa :-)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hienon taulun olet tehnyt!
Minulta jäänyt edellinenkin postaus lukematta... suuri on muuto bunkkerissa, vaikka lattia vain uusittiin....:)

Sirutuuli kirjoitti...

Mie en osaa iloita omista tekemisistä :) aina etsin niitä virheitä.
Kiitos :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)

Saga kirjoitti...

Aloin lukea.... ja tuli justiinsa mieleen, että miksi sinä nyt kaivelet vaan niitä MUKA huonoja juttuja omasta työstäsi...ja sitten totesit sen itsekin "ääneen".... ;O) Sinä oot ihan liian vaatimaton, nyt häntä pystyyn ja oman työn arvostus KORKEALLE. Hienoja ne on. Kaikki.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta :)