keskiviikko 14. marraskuuta 2012

T: yks kompurajalka

Mie olen tainnut ennenkin kertoa, miten tapaturma-altis mie oon.
Ja tähän samaan syssyyn voisin sanoa, että tupakointi vaarantaa terveytesi. Kirjaimellisesti.
Kävi nimittäin niin, että olin tupakalla ja iltavuoroon menossa, kun laitoin tupakan purkkiin, josta se pomppasi rappuja pitkin alas. Mie läksin tietysti perään ja kuinka ollakkaan, tossu luisti ja lensin kyljelleni rappusiin. Löin nilkan ja reiden rappujen reunaan. Jotenkin kinkkasin sisälle oikea jalka hervottomana ja puhelimen ääreen. Minne soitin ihan ensimmäisenä? Töihin! EN lääkäriin vaan töihin... ja siitä sitten työterveyteen, iskältä kyytiä ja miehelle ilmoitus.
Kaatuminen tapahtui ennen klo 11 ja 11.45 oli lääkäri; ei murtumia, vain ruhjeita ja tärähdys nilkkaan. Sairaslomaa loppuviikko ja pakkolepoa.
Nyt jalka taas pitää, mutta tasainen jomotus päällä. Joka talvi mie oon lentänyt niissä rappusissa, mutten koskaan vesisateella. Nyt sekin sitten tapahtui, ehkä pitäisi tehdä niille rappusille jotain. Tai heittää ne tossut roskiin tai lopettaa tupakanpoltto.
Tai jotain.
Iltavuoron sijaan tänään ohjelmassa mahdollisimman vähän kävelyä, mahdollisimman paljon askarteluvideoita ja itse askartelua ja lepoa.
Onneksi on valmis ruoka, ettei tarvi sitäkään ruveta vääntämään.
Mie käyn nyt huilailemaan ja seikkailemaan ensi töikseni blogeissa.
Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

8 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

No voihan sinun kanssasi!
Joskus muinoin, kun itse tupakoin ja tulitikulla tulta raapaisin, lensi tikun päästä käkäle rinnuksille ja minä, myös totesin, että tupakka vaarantaa terveytesi...:))

Saga kirjoitti...

No voi sua.... Itse odotan kauhulla liukkautta, sillä meidän koko perhe on niin "kaatuma-altis", ettei edes kannata kai manostaa.... :O( Tytär sen kerran tiivisti jotenkin hienosti, en vaan enää muista miten se meni, kun veli oli lentänyt kuonolleen alikulussa,,,,,

Maanvaiva kirjoitti...

Hui, kuulostaa kauheelta. Itse en oo kaatunut muistaakseni ikinä. Enkä tiedä miltä tuntuu kun luu on poikki. Ja nyt koputan puuta :D

Anja kirjoitti...

Oi ja voi sentään..onneksi ei luita menny poikki...olisi ollut kamalaa kipsin kanssa laittaa joulua..saati sitten muitakaan kotitöitä hoitaa...
Lepuuta sie jalkaa ja uskon että keksit tekemistä askartelua...siinähän se jalka samalla lepää :)

Lovviisa kirjoitti...

No voi meitä...Itekkin survasin akillesjänteeni päälle uluko-oven pari viikkoa sitte :)

Aseman laidalla kirjoitti...

Auts, Sirutuuli ! Toivottavasti jomotus helpottaa...

Onneksi ei käynyt pahemmin!!!

Muista levätä ja hoitaa jalka kuntoon ♥

MaMMeli kirjoitti...

Voi ei....Toivottavasti toivut pian <3

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos kaikille!
Nyt on uusi aamu ja nyt vasta paikat onkin kipeänä :) Nimittäin se pahimman naarmun saanut nilkka on ihan ok, mutta käsivarsi, rintalihas, vasen reisi ja vasen nilkka on nyt kipeät. Varmaan venähtivät ja jälkikäteenhän ne pahimmat kivut yleensä tuleekin.
En saanut nukuttuakaan enää, mutta ei se haittaa. Onneksi ei tosiaan käynyt pahemmin, kuten lääkärikin sanoi. Hän sanoi, että hyvä ettet lyönyt päätä.
Pitää etsiä niitä hyviä puolia taas :)