maanantai 19. marraskuuta 2012

Mööbel valssia

Olin jo ihan varma, että tämän talon sisustelut on sisusteltu ja huonekalutkin on olleet kaikki joka paikassa. Kunnes eilen, kun olin jo suht parantunut rappulennosta, sain idean. Tai oikeastaan tämä idea on pyörinyt jo pitkään mielessä ja nyt se sitten toteutettiin.
En nimittäin tykännyt yhtään tuosta askarteluhuoneesta, se kun on niin älyttömän pieni. Tuntui, että koko huone oli ihan tukossa, eikä vaatekaapeillekaan päässyt vapaasti kulkemaan.
Nyt se on esim. radion kuuntelu + silitys- ja mankelointihuone.
Nyt tuleekin paljon kuvia. Pikku tavarat on vielä laittelematta paikoilleen.
 Sohva on kuin tehty tuohon koloseen. Siinä voipi vaikka maata ja
 kuunnella radiota, joka on jääkaapin päällä. Kakkosjääkaapinkin sain olkkarista pois tuonne nurkkaan. Aiomme käyttää sitä vain erityistilanteissa, esim. Jouluna. Muulloin se on pois päältä (toisekseen ei jaksettu lähteä kantamaan sitä autotalliin, jonne on pitkä matka ulkokautta).
 Lipasto ja hyllykkö entisellä paikallaan, kuten myös ne pikkutavarat.
 Olkkariin sain miun lempparisohvan paraatipaikalleen (ja nyt vasta huomasin, että tyynyt on päin mäntyä :) ) Tässä on vain niin ihana loikoilla ja asetella tyynyt mukavasti telkkaria katsellessa.
 Ja nyt te tietysti ihmettelette, missä on askartelupaikka.
Se on nyt olkkarin toisessa (peräpäässä). Sininen kaappikin oli jotenkin niin piilossa ennen, ettei sitä edes nähnyt ja romua täynnä. Nyt siellä on askartelutarvikkeita ja astioita.

 Paljon pientä tavaraa, mutta ei haittaa.
Eilen illalla oli tosi kiva askarrella tuossa ja tulostella kuvia. Tulostin on nyt käyttövalmiina ja pöydän ääressä voi kirjoitella kaikenlaista, kuten nyt tätä blogia.

Mutta ei miusta mitään sisustusbloggaria tulisi, kun en muista asetella tavaroita paikoilleen kuvia varten. Kaikki on siellä, mihin ne on jääneet :)
Olen vain mietiskellyt, että pitää vielä lisätä toiseen päähän olkkaria punaista väriä, että kaikki sopii toisiinsa. Ei se mitään, mie tykkään punaisesta :)

Kyllä muutes onkin kiva istua tässä pöydän ääressä ja kunnon tuolilla :)
Että tämmöstä, tänään olin jo töissä ja normaaliin päiväjärjestykseen palattu.
Nyt ei muuta ku syömään :)
Kivaa viikon alkua kaikille!

6 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kummasti se mieltä piristää, kun saa vetää oikein kunnot, mööbel valssit...:)
Tuo sininen kaappi on kyllä hieno ja tuosta rautasohvasta tykkään.
Mukavaa alkanutta viikkoa, myös sinulle!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)

Aseman laidalla kirjoitti...

Mukavasti olet taas järjestänyt tiloja, pääasiahan on, että mahtuu touhuilemaan, vai mitä?

Jännä, kun tuo askarteluhuone ei näytä yhtään pieneltä, mutta sähän se tiedät ;D

Mukavaa viikonalkua sinnekin!

Sirutuuli kirjoitti...

Kyllä ne kuvat pikkasen valehtelee, luonnossa huomaa paremmin, miten pieni se huone oikeasti on ja liikkuminen hankalaa.
Kiitos :)

Anja kirjoitti...

Kiva muutos ja sanoit kyllä nyt sen avainsanan jota minäkin olen koko ajan blogissani toitottanut että punaista sen olla pitää...hmmm minä ja miehenikin tykätään punaisesta..juuri valmistui aikas punainen tilkkutäkki ja siihen kirjoitin et riittää kun minä ja miheni tykätään muutoksesta ja punaisesta..ja kuvista luuleekin et meil on ihan hirmusti punaista mutta eipäs ookkaan sitä tulee joulun lähestyessä lisää :)

gone to the beach kirjoitti...

Ihana tila tuo luovatila hyllyineen ja esineineen, pidän. Hyvin voi touhuilla kaikenlaista!