lauantai 17. marraskuuta 2012

Lauantag

Taas on aikaa vierähtänyt edellisestä. Muttei täällä kyllä mitään ole tapahtunutkaan, olo oli kaatumisen jäljiltä kuin jyrän alle jääneellä. Joka paikka oli kipeänä, eikä vieläkään joka kohta ole parantunut, mutta kävelemään pystyy jo ihan hyvin. Olenkin käyttänyt tämän pakkolevon hyödyksi, laiskotellut oikein urakalla.
Torstaina askartelukin oli vaikeaa, kun en pystynyt käyttämään paperileikkuria. Sain kuitenkin synttärikortin tehtyä (saksilla jouduin leikkaamaan, joten leikkausjälki ei ole ihan suora) ja synttäreillä pääsin käymään. Hankalaa se oli, oikean nilkan luu oli kuin tennispallo.
Sanoin miehelle, että miun luut on varmaan kumia, kun ei katkea vaikka heittäisin minkälaisia voltteja (sanoin tuon myös lääkärille ja hän repesi täysin).
Olen mie nyt sitten jotain pientä tehnyt torstain jälkeen. Siis askarteluja.
Synttärikortti 5-vuotiaalle pojalle:
 Tämän tein jo alkuviikosta:
 Ja tämän eilen illalla:

Tänään käytiin sitten shoppailemassa vähän. Ostin kaikenlaista tarpeellista tavaraa askarteluihin. Kuvaa en ottanut, kun ei mitään kovin ihmeellistä tullut ostettua, lähinnä työkaluja. Yhden skräppipaperivihon ostin (48 paperia) ja skräppäysalbumin. Nyt pitäisi vain uskaltautua kokeilemaan skräppäystä. Onneksi sitä samaa albumia voi käyttää myös art journalingiin, jos en skräpätä osaa.
Löysin laatikollisen irtonaisia valokuvia, mm. meidän häistä vuodelta -03 (vai oliko se vuosi -04 :) ) Mie en ikinä muista :)
Eetun kirjaankin löysin lisää irtokuvia, joten pystyn sitäkin taas jatkamaan. Monen monta projektia on kesken ja osa valmistunutkin, mutta Joulun jälkeen sitten kunnon kuvapläjäykset ja muutama video tiedossa. Tai ainakin kaksi.
Mutta nyt blogikierrokselle. Mukavaa lauantaita!

4 kommenttia:

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Pikaista paranemista sinulle!
Saat olla onnelleinen hyvistä luistasi:)

Oletko jo kurkannut jo arvontaani?

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onneksi olet jo paranemaan päin!
Minä, joka talvi testaan onko luut kunnossa...ei talvea, että en ottaisi jonkin sorttista volttia..:)

Mukavaa launantai iltaa!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
En ole varma, täytynee katsastaa.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos :)
Sama juttu, miekin kaatuilen joka talvi. Ja näköjään nykyään syksylläkin :)