sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Väriterapiaa

Loma on nyt loppu, viimeistä päivää viedään ja huomenna töihin. Puolitoista viikkoa hurahti taas niin nopeaan, ettei meinaa perässä pysyä. Seuraava loma onkin sitten vasta kesäloma. No, ei se haittaa, kevät tulee, pakko tulla, vaikka lunta onkin satanut eilen niinkuin talvella konsanaan. Talvihan se tietysti vielä onkin :) Huhtikuussa vasta alkaa kunnon kevät.

Eilen illalla miuhun iski sellainen inspiraatio- piikki ja sen kuuluisan Pelle Pelottoman lampun olisi varmaan pystynyt ihan näkemään. Sellainen idea putkahti päähän, että oli pakko heti päästä toteuttamaan. Pari tuntia (ruokatauko sisältyy aikaan) vierähti virkatessa.
Tein näitä piparikukkia pariin edelliseen hattuun ja keksin, että voin jatkojalostaa näitä. Näistä tuli lasin alusia. Tiedä sitten, tarvitaanko niitä, mutta onpahan keittiössä väriläiskänä, jos ei muuta.

Päässä pyöri jo ideoita, mitä näistä malleista voisi tehdä erikokoisina.
Äsken olin menossa pihalle kuvaamaan todistusaineistoa teille takaisin tulleesta talvesta. Yksi linssilude katkaisi matkan ja maukui kovasti. Pihalle pitäisi päästä.
Ja ihan kassin kanssa :)
Tässäpä teille meidän talvi. Äsken otettu kuva.
Eilen vielä mattoteline ja sen alusta oli puhdas ja kolattu, kun siivosimme. Kaikki heitettiin lumisadetta uhmaten pihalle. Siivouksen ajaksi se taukosikin, mutta sen jälkeen satoi taas.
Ja toinen.
Ei tunnu keväältä, ei. No mutta, kohta se on täällä. Ja kun se on täällä, miekin olen entisessä työpaikassa. Neljä viikkoa jäljellä tätä.
Nyt pitäisi käydä mietiskelemään, miten tämän viimeisen lomapäivän käyttäisi. Neuloisiko, askartelisiko, lukisiko vai katselisiko telkkaria, josta ei kuitenkaan tule mitään katsottavaa.
Siinäpä pulma :)
Mukavaa viikonloppua ja uuden viikon alkua kaikille!

7 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

No jopas teillä onkin tullut lunta!

Mutta, eikö se vanha sanonta kuulu, että uusi lumi vanhan surma...:)

Hienoja lasinalustoja!

Lovviisa kirjoitti...

Ihanat hempeät murretut sävyt virkkuuksissasi...Pikkasen lumi näyttää jo sulamisen merkkejä, aurinko niin jo lämpösesti paisteleen :)

Jaana Kristiina kirjoitti...

Täällä tippuu räystäät vettä ja aurinko pilkistää pilven lomasta.Eli hyvinkin keväistä jo =)Kohta sitä on varmaan sielläkin.
Kivoja värikkäitä lasinalusia=)
Mukavaa työviikkoa sulle loman jälkeen!Niin ja kivaa sunnuntaita=)

Aava kirjoitti...

Herkullisen värisiä lasinalusia! Minä hoidan itseäni väriterapioimalla kaikenlaisten vihreiden lankojen parissa :)

Sussi kirjoitti...

Sama juttu, huomenna odottavat taas työt...

ellu kirjoitti...

Kivoja lasinalusia!
Piristäviä väriläiskiä!
Tuollaiset olisi kivoja pöytätabletteinakin.
Kyllä se kevät sieltä tulee, vaikka lumisateesta ei sitä uskoiskaan.

Mukavaa työviikkoa!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitokset teille kaikille!