tiistai 27. maaliskuuta 2012

Pikku puuhia

Tänään olen puuhaillut kaikkea pientä ja nukuin viime yönä kuin tukki, piiitkät yöunet :o
Yleensä miulle käykin niin, että kun jonkun asian sanon ääneen, tapahtuu päinvastaista. Tällä kertaa kannatti valittaa unettomuutta :)
Aamusta pirteänä paistoin sämpylöitä ja pyykkiä olen peseskellyt niin, että pohja näkyy koreissa/laatikoissa. Meillä ei ole yhtä ainoaa pyykkikoria, vaan kaapissa on monta värillistä laatikkoa ja värien mukaan laitetaan likapyykki eli punaiseen punaiset, valkoiseen valkoiset jne.
Toimii, eikä tarvi lajitella erikseen.
Äsken sitten askartelin pikkasen (pari tuntia vierähti kevyesti) sellaisen apualustan askarteluun. Tämän päällä voi liimata ja maalata, kun en raaski sotkea sitä, minkä aiemmin tein. Siinä kun on niitä aitoja vanhoja etikettejä. Tässä on jotain muuta.

Vähän on sumea kuva, kun en käyttänyt salamaa (joka paljasti kaikki kontaktimuovin kuprut), mutta kyllä tästä nyt selvän saa.
Eilen katsoin yhden Youtube-videon Art journalingista ja siinä tämä henkilö käytti liiman levitykseen vanhaa luottokorttia. Nyt löysin käyttötarkoituksen omalle Visa-kortille ;)
Sekin toimii hyvin. Pitkään tämä kortti lojui lompakossa tyhjän panttina. Nyt silläkin on elämäntarkoitus.
Liimausalustaan käytin joulusuklaarasiaa, joka kuljeksi pitkin olohuoneen nurkkia.
Sain mie yhden Art journaling-sivunkin valmiiksi eilen. Kuva tulee taas pienenä. Jos haluat katsoa isompana, klikkaa tuolta bannerin alta otsikkoa Art journaling.
Kaikenlaisia kokeiluja siihen tein ja huomasin tarvitsevani yhtä sun toista, jotta voisin tehdä sellaisia sivuja kuin haluan. Sivupalkkiin taidan tehdä uuden laatikon ja laittaa siihen ostoslistaa ja haaveiluja.

Vaihdoin taas kerran kommentointiin sen ponnahdusikkunan, se on jotenkin sittenkin kaikkein paras. Voikun siihenkin tulisi se vastausmahdollisuus jokaiseen kommenttiin.
Loppupäivä meneekin keittiön siivoukseen, ruuan tekoon ja neulomiseen. Viimeksi mainittu on hidasta puuhaa, melkein joka ilta neulon, mutta valmista tulee hyyyvin hitaaasti...
See you!

5 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Olet sinä kova askartelemaan...osaatko koskaan vain olla, vai pitääkö aina olla käsiilä jotakin tekemistä...:)

Tämmöst tääl on kirjoitti...

Kaikkea kaunista olet taas saanut aikaiseksi. Mukavaa tiistai-iltaa.

Sirkku kirjoitti...

No enpäs ole tuota tullut ajatelleeksi, että jäisi likapyykkikasojen pöllyttelyvaihe kokonaan pois, jos toden totta, olisi värilliset likapyykkikorit! Tarjoan sinulle mielessäni huomenna viinerikahvit tuosta hyvästä ideasta.

Sirutuuli kirjoitti...

Irmastiina: Kyllä mie joskus vaan makaan sohvalla ja tuijotan telkkaria tekemättä mitään :) Mutta koko päivää en osaa löhötä :)
Eija: Kiitos :)
Sirkku: Mie en muista, mistä idea lähti, mutta hyvin on toiminut ja helpottaa pesua. Senkun mättää koneeseen. Kiitos kahvista ja viineristä jo etukäteen :)

Saga kirjoitti...

Ahkera olet kyllä ollut,se on todettava. Mukava, että unikin on maistunut. Tuo unentarvekin on niin yksilöllistä.Ennen nukuin vain 4-6 tuntia, nykyiisin kaipaan se 8 jonka yleensä nukunkin. On sinulla muuten hieno visa.... ;O)