perjantai 16. maaliskuuta 2012

Toinen tänään

Tämän postauksen tein nyt ihan mielenkiinnosta. Varmaan teitäkin kiinnostaa, miten kasvojen hoito on onnistunut. Sanoisin, että loistavasti! Pitää laittaa todisteet rinnakkain, jotta muistaa, mistä lähdettiin liikkeelle. Ilman kuvallista todistetta en itsekään huomaisi niin huimaa eroa.
Torstaina 1. Maaliskuuta kävin apteekista ostamassa uudet hoitotuotteet A-vitamiinivoiteineen. Kaksi viikkoa olen nyt käyttänyt näitä. Kerran sorruin käyttämään entistä pesugeeliä, kun unohdin ottaa uuden saunaan, enkä jaksanut (viitsinyt) kävellä rappuja ylös hakemaan sitä.
Ihan kaikki ei kuvasta näy. Miulla oli tässä poskessa todella paha ihottuma, joka tuli joululomalla. Pahimmillaan iho hilseili ja siinä oli haava. Haava on parantunut, ihottuma on parantunut, iho ei enää hilseile. Ainoastaan arvet eivät ole haalistuneet, ainakaan vielä. Uusia finnejä ei ole tullut, ainakaan niin pahoja kuin ennen. Jos joku pikku näppy suvaitsee ilmestyä, se häipyy melkein samantien. Tuntuu, että mustapäätkin tunkevat itsestään koloistaan ulos. Suorastaan ihmeaine. Siis jompikumpi niistä, kumpikohan, puhdistusgeeli vai A-vitamiinivoide? Ehkä molemmat.

7 kommenttia:

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Hyvin on ihosi alkanut parantumaa!

Ps.blogissani on arvonta, kurkista

Anonyymi kirjoitti...

Onpa nopeasti vaikuttanut! Jospa nyt pysyisikin poissa ja parantuisi kunnolla.

Mukavaa viikonloppua!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hienosti ovat auttaneet... hyvä juttu!

Saga kirjoitti...

Varmaankin molemmat yhdessä. Ihanaa, jokatapuksessa, että olet löytänyt avun iho-ongelmaasi.

Sari / ArjenIloja kirjoitti...

Voi kuinka ihanaa, että olet löytänyt avun iho-ongelmaasi!=)

Anonyymi kirjoitti...

luulisin, että A-vitamiinivoiteella on iso osa parantumisessa. poikani käytti sitä, kun hänellä oli paha agne. mikään muu ei auttanut. pojallani on vielä muutama arpi, mutta voide todellakin paransi ihon.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kirjoittiko lääkäri sinulle reseptin A-voiteeseen helposti? Haluaisin itsekkin nimittäin hankkia A-vitamiinia sisältävää voidetta, mutta pelkään ettei minulle kirjoiteta reseptiä siihen. Ihossani on muutama arpi, jonka haluaisin saada pois, mutta en tiedä onko tämä tarpeeksi painava perustelu voiteen saamiseksi.