torstai 1. maaliskuuta 2012

Pientä piristystä

Kävimme nuoremman tytön kanssa kaupassa äsken ja sopivasti samassa rakennuksessa on apteekki.
Olen tuskastunut siihen, että naama pukkaa täyteen finnejä, jatkuvasti uusia. Raivostuttavaa, kun vielä tässä iässä täytyy kärsiä nuorten ongelmista. Ja ikäähän löytyy kohta 41, yli 10 vuotta naama on ollut pahempi kuin koskaan nuorena.
Kävimme apteekissa ja sain todella ihanaa palvelua, kiitos siitä :)
En ole varma, oliko hän farmaseutti vai ei, joissain apteekeissa on muitakin kuin farmaseutteja töissä.
Joka tapauksessa, myyjä kysyi, tarvitsenko apua. Sanoin, että naaman pesuainetta tarvitsisin ja hän meni suoraan akneihoisten osastolle ja siinä käytiin aineita yhdessä läpi. Päädyin sitten tähän sarjaan, mitä viime aikoina on kovasti mainostettu (toivottavasti auttaa!). Kasvojen pesugeeli, kosteusvoide ja työkaverin suosittelema A-vitamiinivoide.
Toivon todellakin, että tämä ongelma (isolla OOlla) alkaisi pikkuhiljaa paranemaan. Vai täytyykö tästä marssia ihotautilääkärille? Työkaveri sanoi, ettei kannata, hän ei ollut saanut sieltä mitään apua. Luontaistuotekaupasta oli saanut avun. Nyt hänellä on hyvä iho, ei näpyn näppyä.
Jos jollain on vielä jotain lisävinkkejä tähän, ottaisin enemmän kuin ilolla vastaan! Olisin ikuisesti kiitollinen!
On miulla ainakin toivoa vielä tällä hetkellä ja sekin piristää mieltä kovasti :)
Toinen piristysruiske on se, että tyttö leikkaa kohta miun hiukset ja tällä kertaa lähtee PALJON pois :)
Tulee sellainen Victoria Beckham-tyylinen polkka, jossa tunnen oloni kotoisammaksi kuin tässä, joka roikkuu pitkin selkää ja on aina ponnarilla.

Tekisi mieli mennä pesemään heti naama :)

8 kommenttia:

Helmi Nainen kirjoitti...

Toivotaan että auttaa!!
Näitä tulevia vinkkejä mäkin jään seuraamaan, olen nimittäin AknePop minäkin! Edes ihotautilääkäri ei saanut kasvojani kuntoon:( Jospa täältä joku kiva uusi vinkki irtoaisi!

Sirutuuli kirjoitti...

Mie luotan tuohon A-vitamiinivoiteeseen, jota työkaveri suositteli. Sekä toivon, että apteekin tuotteet auttaisivat paremmin kuin markettien tuotteet (joista ei mitään apua ole, sama kuin käyttäisi tavallista saippuaa, luulen).
Kerron sitten, kun jonkin aikaa olen käyttänyt, miten kävi.
Ja ehkä joku päivä marssin sinne luontaistuotekauppaan...
Jossa työkaverille oli annettu kasa vitamiineja.

Saga kirjoitti...

Toivottavasti auttaa. muistelisin myös lukeneeni joskus jostain tuon A-vitamiinin tehosta ongelmaan.
Sitten vaan uudesta tukasta kuvaa kehiin!!!

Tämmöst tääl on kirjoitti...

Minulla aina näkyy kasvoilla, kun syön ihania juustoja. Eli ruoka näkyy ainakin mun ihon kunnossa.

Jonna kirjoitti...

minä laitan basiron:ia illalla näppyihin..jos niitä sattuu vielä tulemaan..yleensä ruuasta tai stressistä. Minua ainakin auttoi aikoinaan se ihotautilääkärillä käynti :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille!
Jonna: Mitä se Basiron on ja mistä sitä saa?

Jonna kirjoitti...

apteekista saa basiron:a. On sellaista geeliä jota laitetaan yöksi näppyihin.. kai se jotenkin kuivattaa ne pois? En tiedä onko käytännöllinen jos on paljon finnejä..kuivattaa kasvoja!

KahviKaneli kirjoitti...

Itselläni oli nuorena aivan tosi hyvä iho, ja oli aina noin neljäänkymppiin asti. Kunnes ihan kamalia finnejä tai suorastaan paiseita rupesi pukkaamaan, ihan kuin teini-ikäisellä. Ihan kamalaa. Uutta pukkasi ennenkuin entinen ehti lähteä. Muuta varsinaista punoitusta ei ollutkaan, vain niita kmalalia paiseita. Söin kaksi kertaa ihotautilääkärilät saamani tetrasykliinikuurin, olikohan yksi kuuri 3 kk. sitten söin vielä toisen ohjeen mukaan, jos uusii. Sen jälkeen ei ole ollut mitään ongelmaa ja tästä on nyt muutama vuosi aikaa. Ei finnin finniä.