maanantai 26. maaliskuuta 2012

Voitto kotiin

Mie harvoin voitan mitään ja harvoin osallistun mihinkään kilpailuun tai arvontaan, kun en usko omiin mahdollisuuksiini. Miulla ei yleensä ole hyvää tuuria missään, mutta nyt voitin pitkästä aikaa aivan ihanan palkinnon Satunnaisen blogiarpajaisissa. Sanoinko mie jo, että se palkinto on IhAnA? Kiitos Paula!
Voitin siis kahdet aivan mahtavan ihanan suloiset sukat. Yksistä oli kyllä puhe, nuo punaiset taitaa olla bonuslahja :) Itse en kyllä osaa näin ihania sukkia tehdä, eikä olisi tullut mieleenikään tehdä kukkia helmillä, suloista :)
Ja ne on niin sopivat! Ihan kuin miun jalkaan tehty :)
Vaikka miulla kulkee jalat koko ajan mukana ja voin sovittaa milloin vain, miun tekemistä tulee liian löysät. Miten se Paula osaa, sovittamatta? Sanoin jo tytölle, että näitä sukkia ei saa ottaa, nää on miun! Tytöllä on isompi jalka kuin miulla, ei saa venyttää, kuten tekee kaikille muille sukille.

Palkintoon kuului myös kaksi kirjaa, Wallander ja Jääkuu. Nämä sain valita neljästä kirjasta. Wallanderit on hyviä, Wagnerin kirjoja en tunnekaan. Eilen illalla jo aloin lukemaan tuota Wallanderia ja hyvältä vaikuttaa.

*****
Kuten etukäteen arvelin, kesäaikaan siirtyminen tekee tiukkaa. Nukuin la-su- yönä vain muutaman tunnin ja olin aivan puhki, kun eilen tulin töistä kotiin. Pakko oli nukkua "pienet" päikkärit, jotka venähtivätkin kolmeen tuntiin! Hupsistakeikkaa.. Loppuilta menikin sohvalla maaten ja elokuvia töllöttäen. Mitään en saanut aikaiseksi. Vähän mietin, nukuttaako yöllä ollenkaan, mutta kyllä se vaan kuuden tunnin yöunetkin meni ihan kevyesti :)
Juuri kun olen valittanut, miten huonosti mie nukun, heti nukunkin ihan huippuhyvin. Se on nimittäin niin, että miun pitää olla oikeasti kuolemanväsynyt, että pystyn nukkumaan päiväunet. Nyt taitaa olla taas voimat vähissä, kun saan nukuttuakin.
Josta johtuen täytyi toisen kerran jo kieltäytyä töihin menosta vapaapäivänä... Vapaapäivä kun siirtyisi hamaan tulevaisuuteen. Pakko se on ajatella omaa jaksamista, että pystyy tekemään omat vuorot ja vielä kotonakin jotain. Vaikka en mie kyllä kotona tee kuin vapaapäivinä kotitöitä. Tietenkin vain ne pakolliset, ruuat ja muut työpäivinä. Meillä on sairaslomia paljon, eikä nämä vapaapäivistä luopumiset niitä ainakaan vähennä.
Miulla ei ole ollut kuin yksi mahatauti koko talvena, jonka takia olin 1 päivän pois töistä. Se on aika hyvin. Ei ole ollut flunssaa eikä mitään muutakaan. Ja siitä aion pitää kiinni. Jos voimat vähenee, taudit iskee. Pitää muistaa levätä ja kuunnella omaa kroppaa. 
Kerran olen sairastunut stressin takia kilpirauhasen liikatoimintaan, johon söin lääkkeitä 1,5 vuotta ja se riitti. Jatkuvaa joustoa, vuorojen vaihtoa, vapaapäivien menetyksiä, sairaslomia, alimiehityksellä tekemistä ilman ruokataukoja. Ei kiitos enää.

Mutta se siitä. Paulalle vielä kerran kiitos ihanasta palkinnosta!
Muistakaa kuunnella itseänne tekin ja tehkää voimavarojenne mukaan töitä ja muita asioita, älkää ottako liikaa kannettavaksenne. Ja muistakaa, pitää osata sanoa EI.
Mukavaa viikon alkua kaikille!

12 kommenttia:

Jaana Kristiina kirjoitti...

Ihanat sukat=)Mukavia viikon päiviä!

Marika kirjoitti...

Ompas mahtavat sukat.Tosi kiva palkinto!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi ihanuus mitkä sukat!

Minäkään en yleensä voita, mutta joka ainoaan kilpailuun kyllä otan osaa...:)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi ihanuus mitkä sukat!

Minäkään en yleensä voita, mutta joka ainoaan kilpailuun kyllä otan osaa...:)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi ihanuus mitkä sukat!

Minäkään en yleensä voita, mutta joka ainoaan kilpailuun kyllä otan osaa...:)

Aseman laidalla kirjoitti...

Ihanat palkinnot! Onneksi olkoon kovasti!!!

Mä oon samoilla linjoilla, itseään pitää kuunnella, jotta tietää missä mennään.

Tämä eukko muuten nukkui la-su välisenä yönä 10,5 h yöunet (ilman siirtolaskelmia)...juu-u, en edes muista milloin viimeksi.

Mutta eri hyvä päivä oli tänään töissä, joten pähkäilin nukkuneeni tarpeeseen ;D

satunNainen Paula kirjoitti...

Kiva, että sukat olivat mieleiset - ja vielä sopivatkin! Pikkuisen jännitin istuvuutta, mutta hyvinhän nuo näyttäisivät mukautuvan. :o)
Ole hyvä vaan, näitä oli kiva neuloa!
*
Samoilla linjoilla, omaa kehoa kannattaa kuunnella, se kertoo kyllä milloin mennään liian lujaa. Tai liian hiljaa!

eikku kirjoitti...

Onnittelut hienosta palkinnosta!

Maanvaiva kirjoitti...

Ei vitsi nuo kukikkaat on kyllä niiin söpöt! <3

Hanna kirjoitti...

Onnittelut ihanista! :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos kaikille!

Marja-Leena kirjoitti...

Voititkin hienot sukat!