maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäisen viettoa

Kiitos jälleen kommenteistanne edellisiin. On niitä vaan mukava lukea :)
Eilen mekin pääsimme Pääsiäisen viettoon, kun miullakin koitti vapaat. Meillä kävi siis ruokavieraita, koko perhe koossa. Ja kyllä sitä syötiinkin ihan syömisen ilosta. Olin oikein panostanut siihen, että syömistä riittää.
Oli lihapullia, broilerin fileitä, ruskeaa ja currykastiketta, riisiä ja perunaa, keitettyjä vihanneksia, salaattia, mämmiä, vaniljavaahtoa mansikkahillolla. Kahvin kanssa oli cup cakeja ja tytön tekemiä mokkapaloja.
Oli kuulemma hyvää ruokaa :) Kyllähän miekin tykkäsin, jos totta puhutaan :)
Ruuan ja kahvin välillä kävimme nais/tyttöporukalla hautausmaalla äidin ja mummon haudoilla.
Välillä vain olla möllötettiin ja taas syötiin, höpöteltiin niitä näitä. Oli oikein rentouttava päivä ja ihana sellainen, sainhan kaikki rakkaimmat lähelleni. Sisko sanoi, että olen aivan kuin äiti.... tiedän :)

Pihakin täyttyi nuorista miehistä (nuoremman tytön poikaystävä kavereineen ja veljineen) jossain vaiheessa ja innokkaat nuorukaiset pistivät autopesulan pystyyn. Miunkin auto kiiltää puhtauttaan, kun pojat halusivat testata painepesurin, jonka olen saanut äidiltä vuosia sitten heidän muuttaessa kerrostaloon meidän lapsuudenkodista. He myös imuroivat autot sisältä, eipähän tarvi kuin ikkunat pestä ja vähän pölyjä pyyhiskellä joku päivä.
Mie oikeasti olen ihaillut näitä poikia, miten he nauttivat pihalla touhuamisesta. Joka päivä keksivät jotain tekemistä pihalla.

Mitäs sitten tänään? Ainakin sitä iänikuista pyykkiä pitäisi pestä. Nythän ne voisi viedä jo pihalle kuivumaan, näinköhän kuivuisivat? Pyöräilyäkin olisi suunnitelmissa. Eipä sitä varmaan sen kummempaa.

Yhtään kuvaa en muistanut ottaa eilen, joten kuvatonta postausta tulee. Koristeitakaan meillä ei muita ole kuin ne, mitkä vasta tein.
Miulla on vielä huominen vapaa. Huomasin tuossa, että tänä vuonna ei ole ollutkaan kolmea vapaata. Mutta nyt on ja aion kyllä nauttia :)
Mukavaa Pääsiäisen jatkoa kaikille!

7 kommenttia:

gone to the beach kirjoitti...

Huomaan sinulla olleen "akkuja lataavaa" laatuaikaa rakkaittesi kanssa. Kamerakin on unohtunut siinä hötäkässä, se on hyvä merkki. Ei se kamera minun mielestä aina tarvitsekaan olla mukana joka paikassa. Mieleenhän ne muistot jäävät - se on tärkeintä. Hyvää Pääsiäisen jatkoa myös sinulle!!!

Aseman laidalla kirjoitti...

Oi, miten ihana pääsiäinen on teillä ollut ja sen huomaa/"kuulee" postauksestasi !!!

Minä kuivatin pyykit jo pihalla ja hyvin kuivuivat. Ihana, kun ei tarvitse enää ahtaa pieneen takkahuoneeseen telinettä ja tehdä virityksiä sinne :D

Iloista pääsiäisen jatkoa !

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hinoa kuulla, mitä sinulle kuuluu, vaikka kuvia ei olekkaan..:D

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa kaikinpuolin hienolta pääsiäiseltä!:) Rentouttavaa viikon alkua sinulle!

Hanna kirjoitti...

Ihanan kuuloinen pääsiäinen. :) Iloista viikkoa!

Liisa kirjoitti...

Ihana pääsiäinen teillä tuntunut olevan! Hyvältä kuulostivat myös herkkutarjonnat...tuli ihan nälkä lukiessa... ;)

Kyllä tuoksuvat pyykit entistä ihanammalle ulkona kuivattelun jäljiltä...

Oon muuten unohtanut sanoa, että kiitos hassusta kommentistasi arvontapostaukseeni :) Naurussasuin lueskelin, tulin tosi hyvälle mielelle siitä pitkäksi aikaa ja hymy tulee vieläkin ajatellessa. Oot ihana!

Mukavaa paluuta arkeen :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille kaikille! Pääsiäinen oli kyllä niin ihana kuin vain voi olla :)
Liisa: Kiitos =)) Miun piti ihan käydä tarkistamassa, olinko vahingossa hölmöillyt jotain tuossa kommentissa, onneksi en :)