tiistai 26. huhtikuuta 2011

Kätt3n lämmittim3t

Joku aika sitten oli hirveän tuulista ja miulla rystyset vuosi verta. Miulla on kummallisen herkkä iho käsissä, tuuli, pakkanen, vesi ja käsidesit saavat rystyset ja kämmenselät rikki. Mietin, että kämmekkäät olisivat kivat suojat rystysille, eikä tietenkään kahdet aiemmat käy. Ihmevärit! Vaaleanpunaiset ja oranssit? Mitä mie olen ajatellut, kun ne tein? Khakin vihreän takin ja harmaiden housujen kanssa...
Miulla on aikamoinen määrä neulontakirjoja ja vielä enemmän lehtiä, mutta kivaa ohjetta en löytänyt mistään. Joten ei muuta kuin väsäämään itse omaa mallia, lanka on Lidlin Sportimo. Ja tälläiset niistä sitten tuli:
Pikkasen myöhässä, ehkä. Kun tuo kesä tulla jolkottelee. No, onhan ne sitten syksyksi valmiina :)
Kämmekäs-ideoita miulla on lisääkin, täytynee tehdä niitä tuossa, kun ehtii...

*****
Eilen kävin läpi kesävaatteita. Oli surkeissa kantimissa. Miten ihmeessä mie pärjäsin viime kesän, ihmettelen vaan... Yhdet valkoiset puolikkaat legginsit (siis ne 3/4), kahdet mustat leggarit ja yhdet harmaat collegecaprit, kahdet tavalliset, muutama tunika ja siinä ne. Eikä minkäänlaista tyyliä, Ja tietenkin nyt aivan kulahtaneet, kun samoja pidin koko kesän joka päivä vaihtaen ja pesten.
Onneksi pistettiin tytön kanssa vaatetilauksia menemään viime viikolla, nyt on nättejäkin vaatteita tulossa. Voihan tälläinen pieni pyöreä pukeutua nätistikin, eikä vain verhota itsensä säkkiin. Kuten aiemminkin sanoin, viime vuosi meni jossain sumussa, enkä välittänyt mistään mitään. Nyt alkaa sumu pikkuhiljaa hälvenemään ja alan kiinnostua erilaisista asioista eri tavalla. Viime vuosi oli täynnä itsensä kasassa pitämistä, ei siinä voimat muuhun riittäneet.
Nyt olen jopa alkanut kiinnostumaan vaatteista, kuten joskus ennenvanhaan ja pari ns. tyyliblogiakin on tullut seurantalistalle readeriin :) Tytöt hämmästelivät, kun kerroin :)

*****
Tähän loppuun kuvia eiliseltä pyöräilyreissulta. Kävimme satamassa limpparilla (en ilennyt ottaa kuvia keskellä satamaa :) ) Jäitä on Saimaassa vielä (ja iso kasa luntakin satamatorilla).


Vapaapäivät on kohta vietetty ja huomenna alkaa taas tiukka putki: 5 töitä 1 vp 4 töitä, puuh... No, kohta on kesäloma, 6 viikkoa töitä vaan :)
Pitänee vissiin käydä tiskaamaan, kun haisoo...
Mukavata ööö... voiko sanoa vielä, että viikonalkua?!

8 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Somat kämmekkäät ja kaunis nauha niissä koristuksena!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hienot lämmittimet rystysille oletkin neulonut...
Siellä vielä noin paljon jäätä!! Meillä täällä jo vapaat veet...D

Sirutuuli kirjoitti...

Sari: Kiitos!
Irmastiina: Kiitos! Juu, täällä on jäistä vielä :)

Aseman laidalla kirjoitti...

Kauniit on kämmekkäät! Ja ihania maisemakuvia Saimaalta!!! Täälläkin on vielä visusti järvet jäässä, joki keskellä kaupunkia osoittaa sulamisen merkkejä.

Vaateshoppailu on toisinaan aikas piristävää puuhaa!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos!
Vaateshoppailu on mukavaa, paitsi mie en tykkää käydä kaupoissa ja sovitella. Tykkään kaikessa rauhassa kotona valita vaatteet ja yleensä ne sopiikin. Jos ei sovi, voin antaa sitten tytöille.

Markka kirjoitti...

Kivat kämmekkäät, onko ne helmineuletta?
Viime kesänä ei tullut täälläkään panostettua kovin paljon vaatteisiin kun oli niin kuumakin. Ihana kevät ja kesä meillä edessä. Aurinkoisia kevätpäiviä toivottelen sinne.

Liisa kirjoitti...

Tosi somat kämmekkäät! Kyllä nyt kätösten kelpaa :)

Mullakin on edessä kesävaatteiden hankintaan, toissa kesänä olin raskaana, viime kesänä en muuten vaan viitsinyt hirveesti ostella, ostin mieluummin Peipposelle, hih ;) Kun en ollut vielä ihan mitoissakaan ja jotenkin iloitsin vanhoista vaatteista, joita ei ollut saanut edelliskesänä pidettyä masukin ja kilojen takia, hih..
Nyt kyllä vaatekaappi HUUTAA uusia kesähepeneitä :D Etenkin toppeja, t-paitoja...leggareita, tunikoita...jne jne jne...

Kauniita kevätkuvia Saimaalta :)

Ihanaa viikon jatkoa sinulle ja perheellesi!

Sirutuuli kirjoitti...

Markka: on helmineuletta. Kiitos!
Liisa: Kiitos! No siulla oli helpot kaksi kesää, ettei tarvinnut paljon miettiä, mitä päällensä laittaa :)