maanantai 18. huhtikuuta 2011

Maanantai

Kiitos teille kommenteista edelliseen. Avain löytyi, mutta en pääse pyöräilemään silti. Lukko on nimittäin ruostunut kiinni. Sille ei varmaan voi muuta tehdä kuin rikkoa. Mies sanoi rälläkällä rikkovansa sen.
Mikäköhän se rälläkkä on :)
Pyörä vietti viime yön ja tämän päivän näin, nurinpäin. Lukkopesään on suihkutettu vaikka kuinka paljon öljyä, mutta mitään ei tapahdu, avain ei käänny mihinkään suuntaan.
Eipä silti, tänään on tuullut niin paljon, että pyörällä ei varmaan pääse edes eteenpäin. Hiekka pöllyää ja roskia lentelee.
Mie alan olla jotenkin kyllästynyt tähän blogiin tai ylipäänsä blogin pitämiseen. Kun ei miulla ole mitään järkevää asiaakaan. Saattaa olla tauon paikka. Paitsi jos saan jotain käsityötä tehtyä valmiiksi tai jotain muuta tärkeää ilmaantuu. Jos ei miusta kuulu mitään, olen tauolla.
Toivotan teille kuitenkin mukavaa maanantaita!

10 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Olit luokitellut tekstisi aiheen "löpinät".
Mitäs sitten, jos toisista vain on rentouttavaa lukea sun löpinöitä?
Sittenhän me ei mitään mahdeta, jos sua kyllästyttää, mutta me ei olla kyllästytty. Vai näyttäkö sulla kävijälaskurit nollaa?

Joka tapauksessa: oikein hyvää pääsiäisviikkoa Sinulle ja miehellesi.

Sirutuuli kirjoitti...

Voi kiitos :) Voi olla, että mie oon vaan väsynyt, kun taas on muutamana yönä jäänyt unet vähiin. Eilinen oli kyllä ihan oma moka, kuten edellinenkin: kuka käskee yötä myöten ruveta tekemään silmukkamerkkejä, kun puol kuus on herätys :) Tai kattomaan vaaleja yöhön asti, kun samaten puol kuus on herätys :)
Ja sit mie aattelin, että miulla on niin tyhmiä juttuja ja kaikki haluaa nähdä jotain sisustus- tai käsityöjuttuja vaan...
Olen mie ennenkin yrittänyt taukoa pitää, mutten koskaan ole onnistunut :) Silloin aina ilmaantuu jotain tärkeää, joka tänne pitää ilmottaa :)

Sari kirjoitti...

Kaikkia meitä aina välillä vähän väsyttää ja riepoo... Siksi on toisaalta hyvä olla tämän kaltainen paikka jonne voi tuulettaa niin niitä omien käsien saavutuksia kuin ihan vain ajatuksiakin. Voimia toivottelee yksi "vähän väsynyt tipu"

Possumamma kirjoitti...

Älä revi turhaan stressiä niin turhanpäiväisestä asiasta, kuin blogi:) Postaat silloin, kun on jotain postattavaa; siihen saattaa mennä välillä viikkojakin, mutta sitten vaan ollaan postaamatta vaikkapas se 3viikkoa:)

Ja se rälläkkä muutenniin on semmoinen porakoneen näköinen kapistus, johon laitetaan semmoisia kiekkoja, ja sillä voipi sitten vaikkapas katkaista jotakin;) Itse en tykkää kyseisestä kapistuksesta, ku pitää kamalaa meteliä, ja vaatteisiin tulee reikiä niistä kipinöistä, jotka siitä lentää;)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Samaa sanon, kuin Possumamma, mitä sitä turhaan stressiä, tästä puuhasta ottaa...:)
Mitä järkevää asiaa, meillä muillakaan on?? kysyn vaan..:DD
Aurikoista pääsiäisviikkoa sinulle!

Markka kirjoitti...

Samat sanat. Nää on meidän päiväkirjoja ja ketä ei kiinnosta lukkee niin olkoot lukematta. Kaikista kivoimpia on just nää "turhanpäiväiset" turinat :). Taukoakin saa pittää!

marili kirjoitti...

Mulla on ollu ihan samanlaisia fiiliksiä blogin pidon kanssa. Pitelee jos jaksaa :)

Rälläkkä on kulmahiomakone. Piti ihan ehtiä netistä vielä kuvakin :) http://fi.wikipedia.org/wiki/Kulmahiomakone

Voin kokemuksesta kertoo et suojalasit ja koneessa oleva suojus on hyvä olla ettei silmät oo täynnä *köhöm*... likaa ja ettei rälläkkä löydy vaikka polvesta, ei ees liki :)

Aseman laidalla kirjoitti...

Tämähän oli mitä mainioin postaus, Sirutuuli ;D Ei sen tämän kummosempaa tarvitse olla. Minulle tuli ainakin hyvä mieli ja hymyilyttikin aikas lailla ;D

Nuo fiilikset on itselläkin välillä ja sitten vaan tulee niitä taukoja...no hätä!!

Palaillaan,

Satu

Sirutuuli kirjoitti...

No kovasti kiitoksia teille voimasanoistanne :)
Sekä rälläkkäinfosta =)
Mie palailen sitten, kun on asiaa. Voipi olla huomenna tai sitten viikon päästä, yritän olla ottamatta ressiä :)

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Tykkään blogistasi juuri siksi, että se on niin "arkinen" - tässä yhteydessä se on hyvä sana, tarkoittaa "elämän makuista"! :o)
Vähän niin kuin iltapäiväkahvilla kävisi, kun lukee blogiasi, siis kuin tovi mukavaa turinointia, josta jää hyvä mieli ja nousee hymy huulille.
Leppoisaa pääsiäistä!