perjantai 15. huhtikuuta 2011

Askareita

Eilen illalla innostuin askartelemaan. Näitä olin suunnitellut jo pidemmän aikaa.
Kirppikseltähän mie noita munia löysin viimeeksi ja tässä niitä tulee ihan riesaksi asti :)
Tuon avaimen mie löysin eilen kotoa. Omituinen :)
Kaikenlaisia hölmöjä kokeiluja. Nuo helmet on vissiin vähän liian isoja.
Taulun idea tuli siitä, kun vanhasta raamatusta irtosi kansi. Leikkasin sen yhden sivun palasiksi ja rupesin latomaan koristeita.
Olisi ehkä kannattanut mittailla vähän, että tuon raamatun sivun olisi saanut keskelle.
Kuumaliima on kyllä ihmeellisen venyvää, niitä riekaleita pitää vielä repiä tai leikellä ja siistiä muutenkin noita. Olin itsekin yltäpäältä liimassa :)
Viimeset tikkuaskitkin pikaisesti koristin sekä yhden peltikarkkirasian, joka oli jostain ulkomailta. En muista mistä, kun se on niin kauan jo miulla ollut ja olen sen eräältä ihmiseltä saanut.
Nyt ei puutu kuin se hylly, johon noita rasioita laittelisi. Tuollahan se edelleenkin odottelee hiontaa ja maalia... Kun ei millään viittis.

Tänään olisi haaveissa saada uusin Jeanne D'arc living lehti. Jos mies tulisi ajoissa kotiin, voitaisiin käydä K&K:ssa ostamassa. Täältä ei taida muualta saada niitä? En ole ainakaan nähnyt.
Laskujakin pitäisi maksaa. Yäk, en millään viittis... Muita suunnitelmia ei olekaan, paitsi karkkipäivä tänään. Pari päivää olen jo haaveillut juustonaksuista :) Sitä paremmalta maistuu, mitä pidempään niistä haaveilee. Eli ei pidä antaa mieliteolle heti valtaa. Olenkin tällä viikolla pystynyt taistelemaan hyvin mielitekoja vastaan. Vaikka eipä niitä hirveästi ole ollutkaan :) Mutta en mie silti laihdu. Pitäisi ruveta varmaan liikkumaan enemmän. No, pikkuhiljaa. Tämäkin mielitekoja vastaan taistelu ja niiden voitto on saavutus kaiken keskellä. Vieläkin äiti tulee mieleen harva se päivä ja toisinaan tulee vihainen olo. Miksi hänen piti kuolla, kun kaikki jäi kesken, niin nuorena...
Nyt etenkin, kun Pääsiäinen on tulossa, tulee kaikenlaista mieleen. Käytiin siellä syömässä, kaikki hyvät leipomukset ja ruuat....ja se olotila: jos muu maailma murjoo, äidin ja iskän luona on aina turvassa ja siellä on hyvä olla. Jos ei muille kelpaa, heille kelpaa aina.
Huh, meneepä synkäksi.
Nyt ei muuta kuin toivottelen mukavaa viikonloppua kaikille!
Mie meen taas töihin.

10 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Ihania askarteluja olet tehnyt!!

Sari kirjoitti...

Voi kuinka kauniita! Helmet ja kaikki vaaleanpunainen on tämän harakan mieleen aina :)

Liisa kirjoitti...

Kauniita munia ja tulitikkuaskituunailuja.

Joskus varmasti tuntuu että elämä on epäoikeudenmukainen ja niihän se onkin. Monet kerrat minäkin mietin miksi äitin piti lähteä, mutta se oli hänen aikansa silloin lähteä. voimia.

Hanna kirjoitti...

Kauniita askarteluja. ♥

MaMMeli kirjoitti...

surullisilta, kun omainen on kuollut....Haleja sinulle <3

MaMMeli kirjoitti...

alku jäi kommentistani pois...siis Kauniita askarteluja olet tehnyt:) Ja ikävä on suurin juuri juhlapyhinä, kun omainen on kuollut..haleja ja voimia <3

Minttu kirjoitti...

Heippa! :)

Kaunista jälkeä olet saanut aikaan askartelemalla... Aurinkoista viikonloppua! <3

Toivotteleepi Minttu

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos teille. Myös myötätunnostanne, en ole ehtinyt vastaamaan aiemmin.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Ai kun mageita munia! Olen joskus ostanut Kalle Aholaidan konkurssimyynnistä ison pussin muovimunia, piti oikein käydä hipeltämässä niitä, keksisinkö niistä jotain kuviesi pohjalta...
Suklaarakeita on tullut syötyä oikein urakalla, mutta olen väittänyt itselleni, että kohta alkaa pihatyöt, siellä se suklaa sulaa eikä muutu ikiläskiksi...

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos!
Se munien koristelu oli kivaa :)
Juu, suklaata täälläkin on syöty: ruohomunia ja daimia...