keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Magic finger

Miulla tulikin nyt heti asiaa :) Haluatte varmaan tietää, miten kävi pyörän kanssa?
No, miun magic finger toimi jälleen. Yleensä se laittaa toimimaan sekaisin menneet telkkarit, digiboxit, tietokoneohjelmat ym. tekniset vempeleet. Tällä kertaa se sai pyörän lukon toimimaan. Toissailtana suihkuttelin vielä öljyä avaimen ollessa lukkopesässä ja päätin vielä yhdeksi yöksi jättää sen ylösalaisin. Mies kokeili töistä tullessaan sitä, eikä edelleenkään toiminut. Illansuussa sanoin hänelle, että mitä tuon pyörän kanssa oikein tehdään, hän ei sanonut juuta eikä jaata. Mie keksin, että otan vara-avaimen, joka vielä oli paketissa ja kokeilen sitä. Ta-daa, lukko loksahti auki! Toisessa avaimessa on varmaan joku vika tai sitten se öljy teki tehtävänsä, kun tarpeeksi pitkään sai valua lukkopesän perukoille.
Kävimme jo pyöräilemässäkin täällä:
Kuva lainattu täältä, kuva on siis LPR:n Viipurinportista.

Ihmeen hyvin pyörä kulki, vaikka oli ensimmäinen kerta tänä keväänä. Tai no, hyvinhän pyörä kulkee, se onkin eri asia, miten kunto kestää. Kunto kesti yllättävän hyvin :) Yleensä kevään ensimmäinen pyöräily on täyttä tuskaa... Kuvittelin, että se olisi ollut nytkin, kun olen suoraan sanottuna ollut tosi laiska liikkumaan koko talven..

Kiitos kommenteistanne edelliseen! Miulla alkoi vissiin olla suorituspaineita tän blogin kanssa :)
Kun lukijoita tulee ja menee, välillä tulee joku ja toinen lähtee. Ajattelin, että se johtuu siitä, että jollain on suuret odotukset, odottavat valmistuneita käsitöitä tai uusia sisustusjuttuja koko ajan. Enkä mie saa mitään valmiiksi ja sisustuskin junnaa nyt paikoillaan, lukijat kyllästyvät. 
Kiva, että teitä kiinnostaa nää tämmösetkin jutut, jotka eivät edellä mainittuihin liity millään tavalla.
Nyt yritän jatkossa olla ottamatta paineita tän blogin kanssa. Kiitos teille!
Mie lähden keittämään välikahvit :) Moikka!

14 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Minulta jàänyt näköjään yks postaus välistä.. Ja haluankin nyt vielà siihen kommentoida, että olen tullut jäädäkseni..pidän blogistasi juuri tällaisena..vieraillessa tulee kotoinen ja tervetullut olo :)
Kiva että saitte pyörän liikkeelle ja pääsitte jo ajelemaankin!
Minulla tänään pitkä työpäivä.. Mukavaa päivää sinulle ja perheellesi!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos kovasti :) Työniloa!

Sari kirjoitti...

Kiva kuulla! Ja mukavaa että se pyörä toimii sittenkin :) Hauskaa keskiviikkoa!!

Jaana Kristiina kirjoitti...

Kiva kuulla,jotta pyörä toimii ja siinähän se kuntokin sitten asettuu kohdillensa:)
Kiva näitä sinun sepustuksia on lueskella.Vaikka oonkin aika laiska kommentoimaan.
Mukavaa pääsiäisen aikaa :))

Liisa kirjoitti...

Ei kannata stressiä ottaa blogin pidosta. Lukijoita tullee ja lukijoita mennee, blogimaailma on sitä.
Mukavaa pääsiäistä.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Minä ainakin kirjoitan itseäni varten... kun se on niin mukavaa.. ja tietysti lukijoiden kommentit ovat ihania... niitä on niin mukava lukea!

Oikein hyvää pääsiäisen odotusta sinne sinulle!

Äärelä kirjoitti...

Samahan se on mihin jutut liittyy, kunhan niitä vaan tulee luettavaksi! Jokainen on vaan itsensä kanssa niin kranttu, että voipiko tuosta ja tuosta nyt kirjottaa. Mukava että pääsit pyöräilemään, eihän se eka pyöräily ole pahin, mutta tänään voi takapuolssa tuntua jo pahalle, niin se ainakin mulla menee...

Sari kirjoitti...

Hienoa, että pyörä alkoi toimia. Voi tosiaan olla, että vanhassa avaimessa esim. on jokin kuluma eikä avaa enää lukkoa tai sitten rasva teki tehtävänsä.
Kuule, jokaisen blogissa on aina joku hyvä juttu. Toiset lukevat yhtä ja toiset toista, mutta ainakin minä kirjoittelen osittain ihan itselleni päiväkirjaa. Olen tietysti äärettömän onnellinen, kun joku muukin käy merkintäni lukemassa.

Sirutuuli kirjoitti...

Sari: kiitos samoin :)
Pitsienkeli: yllättävän hyvin kunto kesti nyt :) Kiitos samoin :)
Liisa: niinhän se menee, itselle tulee vaan suorituspaineita :) Samoin siulle mukavaa Pääsiäistä!
Irmastiina: niinhän miekin olen itselleni kirjoitellut, tavallaan päiväkirjaa ja muistiin noita tehtyjä käsitöitä. Blogin ensimmäisen vuoden kirjoituksia vain piti kerran poistella, kun kuvatili tuli täyteen ennenkuin ostin lisätilaa. Nyt niitäkin olisi kiva lueskella :( Kommentit on kyllä kivoja :) Ilman niitä en varmaan jaksaisi kirjoitella ollenkaan. Tylsäähän se yksin olisi pulista :)
Äärelä II: Miusta ainakin tuntuu jotkut omat jutut tosi tyhmiltä :) Ihme kyllä takapuolessa ei tunnu yhtään eilinen pyöräily.
Sari: Vastasin jo Irmastiinallekin, että tavallaan päiväkirjaa miekin pidän. Myös käsitöistä ja sisustuksesta. Miusta on niin mukava saada kommentteja, siitä tietää, että jutut kiinnostaa :)

Hanna kirjoitti...

Äläpäs hättäile lukijoista! ;) Kirjoitelet juuri niistä jutuista mistä itse tykkäät! Blogisi on oikein kotosa miusta, ei mitään liiallista sisustustyrkytystä, mie ainakin tykkään ettei blogia ole rajattu yhteen aiheeseen. ;D Itselle tämä bloggailu on myös vuorovaikutusta toisten bloggareiden kanssa. :)

Mukava juttu että pyörä saatu toimintaan. Täälläkin pyöräillään ahkeraan, ja auts että tuon trailerin kanssa ajellessa pojat kyyissä tuntuu reisissä! :D

Niina K kirjoitti...

Paras pyörä toimiva pyörä!! :) Pitäis varmaan kaivella tota omaa "mankelia" tualta pyöräsuojan perukoilta, siis jos sitä ei oo joku sieltä ehtiny källimään.. se kun ei täällä oo niin sanottua tuo pyörän säilyminen.

Sirutuuli kirjoitti...

Peikkotyttö Hanna: vuorovaikutusta tämä on kyllä.
Se traileri oli miunkin haaveena aikoinaan, mutta sellaista ei saanut Suomesta vasta, kun meidän likat oli jo liian isoja siihen :)
Niina K: Toivottavasti siun pyörä on tallella! Kerran muistan, kun asuttiin kerrostalossa, oli tytön pikkupyörästä varastettu satula! Ja kerran jahdattiin toisessa asunnossa pyörävarasta, joka oli vienyt tytön pyörän: varas oli samanikäinen tyttö....

Kirsikka... kirjoitti...

Sun blogisi on hyvä just sellaisena kun on..
älä ota turhaa stressiä!
Aurinkoista ja mukavaa pääsiäistä!

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos! Hyvää Pääsiäistä siullekin :)