sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Jonninjoutavaa räpätystä

Loma alkaa vedellä viimeisiään, tänään pitäisi jotenkin yrittää asennoitua siihen, että aamulla täytyy taas lähteä. Ihan kiva, tätähän se elämä on: työtä-työtä-työtä. Kesälomaa odotellessa -> kaksi kuukautta.
Kahtena päivänä olen urakoinut pyykkien kanssa = 8 koneellista, ettei jäisi työpäiville niin paljon pestävää. Mie vaan ihmettelen, mistä sitä pyykkiä oikein tulee? Onko muilla niin paljon, ettei koreja saa ikinä tyhjäksi? Ei edes lomalla.
Kahtena iltana ollaan katsottu kummituselokuvia: Paranormal activity 1 ja 2. Ja nyt saa riittää kummitukset vähäksi aikaa. Jotenkin kammottavia elokuvia, etenkin kun perustuvat tositapahtumiin...kolmas osa ilmestyy syksymmällä... En suosittele heikkohermoisille! Mie olen kauhuleffojen suurkuluttaja, enkä ole moksiskaan niitä katellessa, mutta nämä saivat jopa huudahtelemaan välillä säikähdyksestä. Ehkä siksi unetkin ovat jääneet aika lyhyiksi edellisinä öinä. Toisaalta ihan hyvä, eipähän rytmi ole häiriintynyt ja illalla pitäisi nukuttaa paremmin. Niinhän sitä luulisi.

Askarteluhuoneen kampauspöytäosiosta kuvaa.
Vaihdoin huoneeseen verhot. Huone jälleen eilen hieman muutti muotoaan, kun raahattiin silitysvehkeet ja mankelikin tuonne. Onpahan sitten kaikki toiminnot samassa paikassa. Ja huone on tupaten täysi. Kampauspöydän kun saisi jonnekin muualle, mutta ei riitä tila tässä mökissä.

Huomen aamulla täytyy muistaa mennä uuteen toimistoon :) Melko varmaan unenpöpperössä käyn ottamassa vauhtia vanhasta paikasta :) Miulla ei ole edes avainta uuteen paikkaan.
Taidan tästä lähteä kohta kahvin juontiin, kun ei juttu oikein irtoa.
Varmaan ihmettelette, miten kova mie olen juomaan kahvia, kun aina lähden kahvin juontiin. En mie juo kuin kolme kupillista päivässä yleensä. Mutta kahvia olen juonut siitä asti, kun opin kävelemään ja puhe oli pikkasen hakusessa. Asuttiin mummon yläkerrassa ja mie kiipesin raput alas mummon luo ja sanoin: Mummo, eitä ahvii. Mummohan se miut opetti :) Muilla oli kerhossa mukana mehua tai maitoa. Miulla oli oma Tom&Jerry termospullo ja kahvia =)
Siis alle kouluikäisenä :)
Jep, kahvinjuontiin siis!

14 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

Nuo leffat on tullu katsottua ja täytyy sanoa, että tosi epämukava olo tuli täälläkin...

Tsemppiä töihin! Lomalta paluu arkeen on aina vähän niin ja näin ;D

Satu

Liisa kirjoitti...

Hui, minä en voi katsoa kauheita leffoja... Tulen ihan säikyksi ja sitten pyörittelen niitä päässäni, jos yksin illalla ulkona tai kun mies yötöissä ja olen yksin kotona...mietin, mitä kaikkea voisi tapahtua. Mutta tämä siis vain, jos kauhuleffoja katsellut.

Kyllä, meillä ainakin kans pyykkiä riittää. Nyt kun pidin muutaman päivän taun pyykkäämisessä äidin ollessa täällä, niin ei tahdo saada taas koria tyhjäksi millään, kun koko ajan tulee lisää sitä mukaa kun saa pyykättyä...

Minäkin oon tosi kova juomaan kahvia, en ole aina ollut, mutta varsinkin lapsen saatua on vain yltynyt...
Juuri äiti mietiskeli, että ihan taaperona sitä hänkin varmaan ekat kahvit juonut, siihen aikaan maalaistaloissa se oli ihan normaalia :) En kyllä ehkä ihan vielä antais Peipposelle, hih ;)

Aurinkoista viimeistä vapaata sinulle!

Sirutuuli kirjoitti...

Satu: kiitos tsemppauksesta. Mie tiijän, etten nuku ensi yönä hyvin, vaikka muuta nyt kuvittelenkin :) Ja ensimmäinen viikko loman jälkeen on rasittava, kaikinpuolin :)
Liisa: en miekään yksin uskalla katsoa kauhuleffoja :) Eilen tuon elokuvan jälkeen miun piti käydä alakerrassa sammuttamassa kuivausrumpu...kävin juosten suurinpiirtein silmät kiinni :)
Onneksi muillakin tulee pyykkiä, vähän lohduttaa, kun katsoo noita vuoria alakerrassa :)
En miekään meidän likoille pienenä kahvia juottanut, nuorempi on oppinut itsekseen ja vanhempi ei juo vieläkään :)

gone to the beach kirjoitti...

Muistan pelottavista ohjelmista joskus 80-luvulla Safiiri ja Teräs - siinä sitä oli jännitystä penikalle kerrakseen. Muistan sanat "upstairs and downstairs" jota ohjalmassa usein hoettiin yliluonnollisten kulkiessa portaissa.:)Näin kyseisen ohjelman pätkän tässä jokuvuosi sitten - aikuisena se tuntui tosi nössöltä!!!Näin se näkökulma muuttuu. Joskus kun lapsena katsoimme esim.jotain lännenelokuvaa ja jännitti minulle sanottiin että:isä filmaa (ja se kummasti rauhoitti), meidän suvussa kun on paljon kuvattu kaitafilmillä joten toteamus viittasi siihen. Näin osasin ottaa jännittävät kohdat oikealla asenteella - niin, jokuhan se todella filmaa nämäkin. Eikä enää jännittänyt!!:)

Anonyymi kirjoitti...

Minä en uskalla kauhuleffoja katsoa, mulla on ihan liian vilkas mielikuvitus - jos katsoisin jotain liian pelottavaa, niin heti täällä kotonakin alkaisi pimeällä olemaan vaikka minkälaisia kulkijoita ;) Ja näen jo muutenkin ihan riittävän omituisia unia, jos vielä kauhuleffoja kattelisin, niin varmasti niistä tulis vaikka mitä kauheksia mun uniin! Nuorempana erehdyin muutaman kamalan elokuvan katsomaan, mutta niistä opin, että ne ei ole mua varten!

Minä opin juomaan kahvia vasta 18-vuotiaana, mutta poikani on juonut joka päivä jo monta vuotta, ikää hänellä on nyt 11v :)

Mukavaa sunnuntain jatkoa ja ensi viikkoa sinulle :)

Possumamma kirjoitti...

Mä olen jo miettinyt, että onkohan meitin pyykkikorissa jotakin vikaa, ku siitä ei näy pohjaa ikinä, vaikka kuinka pyykkäät, mutta onneksi samaa vikaa on sitten muidenkin pyykkikoreissa;D

Sirutuuli kirjoitti...

Gone to the beach ja Tuuletar: mie kattelin jo penskana kauhuelokuvia: mm. Poltergeistit ja Manaajat; iskä opetti sen homman :) En mie painajaisia nähnyt niistä. Mutta jos katsoin jonkun, missä veri lensi, niistä tuli kuvottava olo ja painajaisia. Sama nykyään, Saw- tyyppisiä en oikein pysty katsomaan. Marttyyrit oli sellainen, jonka mie jätin kesken. Oli niin kuvottava.
Possumamma: sitä taitaa olla liikkeellä :)

Hanna kirjoitti...

Me ollaan aika lailla myäs kauhuleffojen suurkuluttajia... tai no, nyt ei kyllä olla pitkääääään aikaan jaksettu valvoa niin että jaksettais mitään leffaa katsoa yhdellä kertaa. ;D
Meillä täyttyy aina korit viikossa, vanhempien ja sitte poikien + pyyhkeet. Kolme koneellista siis useinmiten riittää viikossa. ;D

EevaK kirjoitti...

Kiitos päällisen ohjeesta! Hyvää alkavaa työvikkoa.

Sirutuuli kirjoitti...

Peikkotyttö Hanna: teillä ei sitten paljon pyykkiä tule! Voi jukra, miulta jo yksistään tulee paljon, kun pitää joka päivä vaihtaa vaatteet. Töissä käytetään omia vaatteita ja työ ei mikään kovin siisti ole ja tytöltä tulee sylillinen kerrallaan kun lattiaa siivoaa -> siellä taitaa pyöriä puhtaat ja likaiset sekaisin :)
EevaK: ole hyvä ja kiitos :)

Sari kirjoitti...

Ei lopu pyykki meidänkään huushollista! Aina on korit täynnä, vaikka jatkuvasti pyykkää...
Mä en voi lainkaan katsella tuollaisia kauhuelokuvia, kun en nuku sitten lainkaan.
Ja juon aina vain teetä! Tai joo,konjakin kanssa otan mustan kahvin..

Sirutuuli kirjoitti...

Sari: mie juon toisinaan illalla teetä, mutten konjakkia ollenkaan :)

Liisa kirjoitti...

Hih, lueskelin näitä kommentteja äsken uudestaan ja jostain tuli muisto mieleen teini-iältä, kun piti katsoa x-files'eja, mutta pelotti niin, että "käskin" isäpuolen istua samassa huoneessa kirjojaan lukemassa, kunnes loppui jakso ;D Meillä oli kotona siihen aikaan olohuone telkkareineen alakerrassa, enkä uskaltanut siellä yksin katsoa...

Sirutuuli kirjoitti...

X-filesit oli miun ja miehen lempparisarja silloin aikoinaan. Katsottiin varmaan kaikki jaksot :)