perjantai 15. tammikuuta 2010

Loppuviikkoa mennään

Ensimmäinen laihdutusviikko on lähtenyt hyvin käyntiin. Niinhän se aina. Ehkä tässä nyt ei kauheasti kannattaisi vielä hehkutella, mutta kuntopyörä on oikeasti toimittanut muutakin virkaa kuin vaateteline. Itse asiassa siinä ei edes roiku vaatteita, kuten yleensä aina ennen :)
Olen polkenut Tiistaina ja tänään. Aloitan rauhallisesti ja varmaan jatkankin rauhallisesti 1-2 kertaa viikossa pyrin polkemaan, ettei into lopahda alkuunsa. Etenkin kun työt alkavat taas Maanantaina. Onpa aika hujahtanut! 5 viikkoa mennyt nopsaan. Ihan kiva lähteä välillä tienaamaankin, ei tätä kotona olemistakaan jaksa ilman hyvää syytä. Enää miulla ei ole mitään syytä olla kotona.

Asiasta toiseen, totesin jälleen eilen, että mitään ei saisi heittää pois. Olen aina ollut hirveä hamsteri, enkä ole koskaan mitään heittänyt pois. Nyt vanhemmiten aika-ajoin iskee joku ihmeen siivousvimma ja viskon ihan hyviäkin tavaroita menemään (kierrätykseen). Ja sitten välillä tarvitsisin juuri sitä, minkä olin heittänyt pois. Kuten eilen, etsin yhtä laukkua, mutta olen heittänyt sen menemään. Mutta, tiedättehän, nyt olisi hyvä syy ostaa uusi... Miulla on laukkuja niin monta vieläkin jäljellä, etten edes pysy kärryillä. Ja silti, yleensä en tykkää käsilaukkua kantaa, vaan survon kaikki takin taskuihin. Katsokaas, kun miulla ei ole hyvää laukkua, siis käsilaukkua. Työlaukkuja miulla on vaikka hurumykke, mut ei käsveskaa. Ja kaikki työlaukut on hyviä.
Hyvä käsilaukku olisi nahkaa tai kangastakin se voisi olla, siinä olisi taskuja ja pitkä hihna. Sekä voisi olla pienet kädessä pidettävät kahvat (vai mitkä ne nyt on), eikä saisi olla liian iso, eikä liian pieni. Ehkä sellaista ei ole keksittykään vielä. Joskus teini-ikäisenä miulla oli huippuhyvä laukku, mutta kun se kului puhki, en ole uutta hyvää löytänyt. Ja siitä on jokunen vuosi vierähtänyt... :)
Seuraava kuva ei liity mitenkään laukkuihin (en ole heistä kassia tekemässä), eikä laihdutukseen ja on vielä kännykällä otettu, mutta on niin hellyttävä kuva, että pakko laittaa tähän :)
Kun ei sitä unelmalaukun kuvaakaan ole =)

3 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Moiks! Hyvä se on nuo urheilujutut hissukseen alotella... Hiljaa hyvä tulee. Se tuo kassi/laukku juttuhan se semmonen että niitä vaan tulee kun just tällästä ei oo.. Kassialmaksi jo kotona mieheni kutsuu kun joka kaapista joku laukku löytyy!
Kissoista ihana kuva, viettävät kaverukset kissanpäiviä.
Mukavaa viikonloppua!

Sirutuuli kirjoitti...

Miun mies aina pyörittelee silmiään, kun sanon, että täytyy saada uusi laukku :)
Sain kyllä eilen uuden, esittelen sen varmaan huomeen täällä. Tänään on siivouspäivä, joten en ehdi tänään.
Hyvää viikonloppua myös siulle!

Sude kirjoitti...

Minulla on kaupassa aina ystävä mukana , joka sanoo joka kerta kun tartun uuteen laukkuun:" Et sinä tartte sitä." Aika hyvin toiminut nyt jonkun aikaa, enkä ole yli puoleen vuoteen ostanut yhtään uutta laukkua :)
Kissat on tosi hellyttävässä asennossa, siinä lämmitetään toinen toistaan.