maanantai 11. tammikuuta 2010

Maanantaita

Kiitos kommenteista :) Mietin vielä, mitä lierosta teen. Eniten kiinnostaisi se käärmeidea :) Sen voisin vaikka tehdäkin, suunnittelen vielä.
Nyt esittelen ylpeydenaiheeni, ompeluksen pitkästä aikaa. Tätäkin suunnittelin mielessäni viikon verran ja tänään uskalsin vihdoin toteuttaa. Viime kesänä eräällä työkaverilla oli shortsihame päällään ja ihastuin siihen tosissani. Tälläinen paksukinttu kun ei voi hametta pitää, kun reidet hankaa toisiinsa, joudun aina pitämään lyhyitä trikooshortseja alla. Tänään sitten kävin käsityölehtiä läpi ja nettiä kurkin, mutta en löytänyt ohjetta. Moda 3/2009 lehdestä löysin silkkihousujen ohjeen. Ne tein ihan kaavoilla ilman jatkopaloja, siis lahkeiden alaosaa. Aika monimutkaisesti tämä shortsihame on tehty, mutta olen tosi tyytyväinen ja ylpeä, että sain tehtyä ilman ohjetta. Pituus on vähän niin ja näin, toisaalta olisi voinut olla lyhyempi, mutta toisaalta pituuskin on ihan hyvä. Kangas on joku joskus vuosia sitten jostain alelaarista ostettu, kun halvalla sai. Oisko ollut jotain 5 € pintaan.



Väristä en tiedä, harmahtavan vihertävä se on kait. En malttanut silittää, joten kurttuja on tosi paljon ja hameen helma liekottaa, mutta eiköhän se siitä asetu. Jos ei asetu, ompelen siihen vaikka nepparin ja koristenapin tai jotain. Mutta nyt on ensi kesäksi shortsihame :) Nyt ei muuta kuin kesää odottelemaan :)

Ei kommentteja: