maanantai 4. tammikuuta 2010

Jopas oli vaikeeta

Muokkasin blogia, lisäilin kuvia ja monen monta tuntia tein töitä, että sain yhden diaesityksen toimimaan. Kokeilin Bloggerin omaa, Picasaa, Flickriä ja Photobucketia ja lopulta tämä Bloggerin oma suostui yhteistyöhön. Laitoin blogitunnustukset paremmin näkyviin, kun se Flickrin Badge vai mikä se oli, ei suostunut toimimaan.
Nyt on ehkä, tai ainakin omasta mielestäni rauhallisempi ulkomuoto ja blogin sisältö paremmin näkyvissä. Tekstejä pitäisi vielä joku kerta siivoilla ja järjestellä, mutta ei tänään. Blogikierros on vielä tekemättä ja moni muu nettikierros :)

Meillä on nyt Joulu siivottu pois. Eilen laitoimme kuusen ja koristeet vintille. Samalla vaihdoimme järjestystä ja mylläsimme muutenkin. Teimme makuuhuoneeseen kummallekin työpisteen tai mie sanon, että telakan. Eli kummankin kannettava on omalla pöydällään ja tää miun pöytä toimii myös ompelupöytänä toisinaan. Ennen nää koneet oli olkkarissa baaritiskillä ja jos halusi pöydällä tehdä jotain, piti istua baarijakkaroilla (epämukavaa) tai kantaa keittiön pöydälle. Ja siihenhän sitä ei voinut jättää, kun syödäkin pitää aina välillä. Nyt näillä on sitten omat paikat, josta voi halutessaan siirtyä esim. sohvalle tai minne vaan. Kyllä miusta kannettavakin tarvitsee telakan. Ei tää nyt niin kovin kummoinen nurkkaus ole miulla, mutta mie tykkään tästä pöydästä, tuoli tarvitsee uuden päällisen, kun ei sovi väreihin. Tai sitten käyn kierrätyskeskuksesta ostamassa pinnatuolin tms. joku kaunis päivä.

2 kommenttia:

Seepia kirjoitti...

Moikka!

Varmasti vaiva kannatti, sillä ihana uusi ilme sinun blogissasi! Itse olen ollut viime aikoina ihan liian laiska blogin suhteen, mutta ehkä tekis hyvää vähän askarrella senkin kanssa tässä jossain vaiheessa :)

Hyvää alkanutta vuotta 2010!! :)

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos!