keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Uusi huivi

Se on viikko jo puolessa ja nyt vasta kerkiän blogini ääreen kunnolla. Kaksi päivää olen ollut töissä ja töiden jälkeen vielä äitin ja iskän luona auttelemassa, tänään on ollut vapaapäivä. Samalla kiitän kommenteista, vaikken ole kerinnyt vastailemaan. Enkä ole oikein ehtinyt kenenkään blogejakaan kommentoimaan, juuri ja juuri olen ehtinyt selailemaan syötteenlukijan päivityksiä ja myöhään illalla vähän neulomaan. Kiirettä pittää.

Äsken sain uuden Puro-huivin valmiiksi entisen tilalle. 3 kerää meni, väri on Revontulet. Vanhalla tutulla Moda-lehdestä löydetyllä Tunturineuleella tein.
Pituutta en mitannut, mutta sopiva tuli ja hieman kapeampi kuin entinen.
Tänään kävimme vielä yhden kerän Revontulia ostamassa Robin Hoodista (montaa ei jäänyt jäljelle), kun miulla on pari pientä suunnitelmaa vielä ja siihen riittää yksi kerä. Mutta siitä sitten enemmän, kun tulee valmista.
Ensi viikolla pitäisi ehtiä joku päivä käymään kirjastossakin. Alkaa lukemiset olla vähissä, tällä hetkellä luen Kate Jacobs, Pieni lankakauppa - kirjaa, jonka vanhempi likka sai joululahjaksi. Sen jälkeen ei olekaan mitään omia luettavia. Stephen Kingin Talismaanin sain luettua muutama ilta sitten, oli se ihan hyvä. Vähän liikaa pitkitetty kylläkin, loppusivut piti lukea vähän pikaluvulla, kun monta sivua jauhoi samaa asiaa. Mutta nyt muihin hommiin. Mukavaa Keskiviikkoa :)

4 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Nuo Puro-huivit ovat kaikki ihanan näköisiä, olipa väri mikä tahansa. Pitäisköhän minunkin uhrata ne pyöryläliiviä varten varatut Purot huiviin...

Catti kirjoitti...

Hei, olisikohan sulla sopivaa ohjetta tuollaisen kukan tekemiseksi, joka oli edellisen postauksen pipossa? Osaan virkata tosi huonosti, joten olen tehnyt vain sellaisia muotopuolia kukkia viime aikoina. Olen tehnyt siis sellaisia terälehti kerrallaan tehtäviä ja sitten koottavia kukkia. Enkä osaa virkata edes sitä terälehteä oikein. Olisikohan sellaista mahdollista tehdä neuloen?

Sirutuuli kirjoitti...

Pami: mie en ole koskaan oikein tykännyt kapeiden huivien tekemisestä, mutta Purosta on mukava tehdä ihan mitä vaan ja miunkin mielestä ne on nättejä :) Puro on ihana lanka!
Catti: näiden hattujen kukka on tehty Novitan kukkakehikolla. On miulla kyllä jossain virkattujenkin kukkien ohje. Laitan joku päivä vaikka uuteen postaukseen ohjetta, esim. viikonloppuna, kun olen vapailla. Neulomalla mie en ole tehnyt kukkia, voikohan niitä tosiaan tehdä?

Mari kirjoitti...

Ihana väriläiskä! Tuo sopii monen kanssa :)