torstai 30. huhtikuuta 2009

Vapunaattoa

Alkaa loma lähestyä loppuaan, maanantaina alkaa taas työt. Tavoitteeni oli, että siivoaisin kunnolla ennen loman loppua. No, tänään siivosin kunnolla: imuroin, pyyhin pölyt ja moppasin lattiat. Vaihdoin kesämatotkin samalla. Nyt voi kesä tulla! Mies auttoi alakerran siivoamisessa, kun tuli töistä, ettei ihan kokonaan tarvinnut yksin siivota.
Mies tuumasikin tuossa, että toiset ryyppää Vappuna ja me siivotaan =) Juu, sanoin minä ja Juhannuksena pestään mattoja, heh.
Mutta, ette arvaa! Meillä on oikea tuholaisfarmi. Pihalla bilettää myyrät, jänikset ja etanat. Ja sisällä rokkaa hiiret! Oonhan mie niistä ennenkin kertonut, mutta nyt oli autotallissa jymy-yllätys. Vietiin talvimatot pöydän päälle, josta otimme kesämatotkin (3 kpl). Se on pitkä pöytä: toisessa päässä puhtaat ja toisessa likaiset. Ainiin, asiaan, se yllätys. Hakattiin mattotelineellä niitä mattoja. 2 oli ok, mutta viimeinen! Hirveä järsitty reikä keskellä mattoa ja "paskakasa" (anteeksi ruma sana) sen vieressä ja maassa kunnon mytty mattosilppua! Se matto lensi kaaressa roskiin, harmi. Tykkäsin siitä matosta kovasti, se oli sinipohjainen iso räsymatto, nyyh. Monta vuotta sitten tilasin Anttilasta (ne on hyvälaatuisia, kestäviä ja jämäköitä, mutta halpoja mattoja). Onneksi löytyi hyvä matto tilalle omista varastoista, ettei tarvi hommata uutta.

Ja sitten iloisempaa asiaa. Sain tämän Nerikahilta, kiitos kovasti =) Vähän huono omatunto, kun perusteluna oli inspiroivat käsityöt ja niitä ei ole valmistunut pitkään aikaan...

En nyt osaa laittaa vielä eteenpäin, on niin paljon kivoja blogeja, että asiaa täytyy miettiä. Palaan asiaan vielä.

Ei kommentteja: