lauantai 18. huhtikuuta 2009

Ensimmäinen lomapäivä

Päivä alkoi sillä, että nukuin melkein kymmeneen! Ja se on todella harvinaista. Yleensä kukun viimeistään puol kasilta ylhäällä.
Ensimmäisenä aamupalan jälkeen rahtasin matot pihalle ja siivosin, tottakai =) On se siivoaminen mukavaa, kun tietää, että vielä riittää vapaita vaikka kuinka. Ja nyt on mukava olla, kun on siistiä ja puhdasta. Vielä on petivaatteet pihalla, välillä telineestä lentäneenä mihin sattuu. Niin kova tuuli täällä on, että peltikatto rämisee ja tuntuu siltä kuin se kohta lentäisi taivaan tuuliin. Ehkä se vielä paikallaan kestää, onhan se kestänyt vuodesta -63 tähän päivään saakka.

Miulla on tosi paha iho-ongelma. Olen aina kärsinyt aknesta ja rasvaisesta ihosta. Viime aikoina on ruvennut tuntumaan, että iho alkaa olla enempi kuiva. Poskissa on kuivia hilseileviä kohtia ja punaisia kutiavia näppyjä. Ja kuivuuttaan rupeaa talia työntymään niin, että huokoset menevät tukkoon ja kohta on iso patti jossain kohtaa naamataulua. Tosi ärsyttävää ja rumaa. Puhumattakaan kivusta, ne patit on tosi kipeitä ja niissä on paljon mönjää sisällä, joka purkautuessaan ei tunnu loppuvan ollenkaan. Yök!
Olen kokeillut apteekin tuotteita, kahta erilaista; kaupan tuotteita, neljää erilaista ja tänään sitten ostin herkälle ja kuivalle iholle tarkoitettua ainetta, joka on viides. Ja nyt jos tämä ei käy, en tiedä, mitä teen. Onhan noita aineita olemassa, mutta tulee aika kalliiksi ostaa aina uusia ja kokeilla. Lumene ei käy ollenkaan, tuli kamala ihottuma ja Yves Rocher kuivatti liikaa, samoin apteekin aineet.
Jospa nää nyt sopisivat, ovathan nämä ainakin hienon värisiä =) ja näissä on ruusuvettä. Ruusuvedestä joskus luin, että se desinfioi finnejä.

3 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Hyvää lomaa, nauti. Kuinka nopeasti se meneekään ohi, kuitenkin.

TaiNa kirjoitti...

Jään innolla odottamaan miten nuo sun uudet tökötit toimii, itsellä on samanlaisia ongelmia ihon kanssa eikä mikään aine tunnu auttavan. :/

Kaksi viikkoa taas kokeillut uutta puhdistusvoidetta (jotain Nivean uutta, pakkaus on kans pinkki) muttei mitään muutosta havaittavissa. :(

Sirutuuli kirjoitti...

Tesa: kiitos :)
Taina: hyvä tietää, etten ole ainoa, jolla näitä hankaluuksia on. Eilen illalla pesin ensimmäisen kerran uudella aineella ja laitoin kasvovedet ja rasvan ja iho tuntui hyvältä. Ei ollut enää kuiva, mutta varmaan kohta on huokoset tukossa noista aineista...Toivottavasti ei!