maanantai 6. huhtikuuta 2009

Kevät keikkuen tulevi

Missä viipyy kevät? Olin suunnitellut vaikka mitä ja missä käyntiä tänään, mutta aamulla oli ankea herätys (tai aamuhan se on vieläkin): lunta on kuin Jouluna parhaimmillaan ja koko ajan sataa lisää. Ei huvitakaan lähteä mihinkään, nuhakin on päällä. Yritin ottaa kuvaa ulkoa, mutta isot hiutaleet ei ehkä näy. Tällästä täällä tänään:Taidan tänään keskittyä vain kotihommiin, paistan mustikkapiirakan ja teen vispipuuroa. Pesen pyykkiä ja neulon.
Keltaista Tennesseetä on vielä 6 kerää, hamstrasin sitä niin paljon silloin aikoinaan, että yksi iso tunikatoppi tuli ja nyt jotain. Aloitin eilen, mutta saa nähdä, mitä siitä tulee. Suoranaista ohjetta ei ole, yritän säveltää jotain. Yleensä tarviin tarkan ohjeen, mutta lasten vaatteita olen tehnyt ilman ohjeita ja päätin kokeilla nyt itselle ottaen ohjetta vähän sieltä ja täältä. Tuskin se kovin pahasti voi vikaan mennä. Haluaisin sellaisen, jota voi pitää, se edellinen vaan roikkuu vaatehuoneessa, tuskin tulee pidettyä.

2 kommenttia:

Paukku kirjoitti...

Niin piti ihan silmiä hieraista aamulla kun säleverhot avasin. Lunta tulee taivaan täydeltä ja kevään pitäisi jo pitkällä. Mutta niinhän se sananlasku sanoo että "kevät keikkuen tulevi" vai mitenköhän se meni....

Sirutuuli kirjoitti...

Viime vuonna taidettiin olla jo pidemmällä, muistaakseni.