lauantai 25. huhtikuuta 2009

Kevättä myös pihalla

Kevään tullen innostun aina puutarhan ja pihan hoidosta ja laittamisesta. Niin nytkin. Innoissani kävin Blogilistan puutarhablogeja tutkimassa ja "säilöin" niitä Google readeriin, jota käytän joka päivä.
Löysin monia hienoja uusia blogeja, joita en tiennyt aiemmin olevankaan. Ja niistä intoutuneena kävin kierroksella pihalla kännykameran kanssa, uusille naapureille ihmettelemistä :) Vanhat jo tietävät, että tään talon emäntä on kajahtanut =)
Likakaivon ympärillä olevat Idän unikot puskevat esiin kohti aurinkoa
Naapurin Krookukset kukkivat jo täysiä meidän pihalla. Meillehän ei ole laitettu yhtään Krookusta pihalle, myyrät ovat tuoneet neMyyriä tuntuu tänäkin kesänä olevan, ainakin meidän pihalla ovat vierailleet.Kartiotuijakin näkyy olevan terhakkana ja vielä elossa :) En kyllä ole varma, onko se kasvanut yhtään. Mutta ainakaan ei ole kuollut. Luntakin löytyy vielä lämpäreinä. Vaan ei ehkä kauaa, tänään on ollut tosi lämmin 18°C varjossa, ja auringossa oli mittarin mukaan 35°C (näinköhän vaan)

3 kommenttia:

varjoyrtti kirjoitti...

Idänunikot on miusta kauneinta kesässä, vaikka ilo onkin kovin lyhykäinen. Tuo on kyllä kätevä tapa lisätä krookuksia :D

Sirutuuli kirjoitti...

On ne Idän unikot kyllä hienon näköisiä. Ja krookuksia on hyvä lisäillä näin myyrien välityksellä, saa ilmaiseksi :) Naapureilla oli tosi paljon niitä, mutta penkki on harventunut kummasti...

Mari kirjoitti...

On aina niin kiva nähdä kuvia toisten pihoista! Meilläkin taitaa olla joku tuija-puu.. Miehen ostama, niin en ole ihan varma muistanko omiani :) Mutta se on sellanen pyöreä pallo.. :)