sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Saimaa

Tänään kävimme pyöräilemässä meidän porukoilla. Yhteensä matkaa tuli n. 14 km. Menomatka oli yhtä tuskaa, oli ihan mieletön tuuli ja vielä vastatuuli. Alamäessäkin piti polkea, että pääsi eteenpäin, vaikkakin suurin osa matkasta oli ylämäkeä. Takaisin tulo olikin sitten helpompaa, tuuli oli laantunut ja helppo oli lasketella alamäkeen.
Otin mennessä kuvan Saimaasta tai oikeastaan kaksi ja tämä on niistä parempi, vaikka onkin surkean huono. Tästä lähin otan digikameran mukaan, mentiin minne vaan. Kännykällä saa ok lähikuvia, mutta kaukaisemmista kohteista ei saa kunnollisia. Nuorempi likka on kylläkin ominut diggarin itselleen, mutta oikeasti se on meidän. Pitää varmaan vaan ottaa se, että saan tänne laadukkaampia kuvia.
Siis tässä kuvassa on olevinaan järvi ja järven jäät. Ainut, mikä tässä on selvää, on tuo puu. Olkoon sitten niin.
Eipä tänään sitten juuri muuta ollakaan saatu aikaiseksi, tultiin vasta klo 20 aikoihin kotiin. Ja lähdettiin jo klo 13.30, melkein koko päivä meni.
Huomisen suunnitelmia on ainakin armoton pyykinpesu ja pullan paisto, kaupassa käynti. Ja jos vaikka intoutuisin lähtemään vähän pihalle rapsuttelemaan.
Tämän illan suunnitelmat: eipä oo. Ehkä blogikierros, Facebook-kierros ja vähän neulontaa. Nukkumaan käydessä tavaksi tullutta lukemista. Tällä hetkellä menossa Donna Leon, en muista kirjan nimeä tähän hätään. Lukeminen on hyvä unilääke; luen niin pitkään, että silmät meinaa painua kiinni, enkä näe enää ja sitten valot pois ja pian unten maille.
Kävin muuten töissäkin hakemassa työvuorolistan, tiedänpähän elämää eteenpäin 4 viikkoa. Vielä viikko lomaa ja eka viikko 1 vapaa, mutta sitten kahdessa viikossa kaksi kertaa kaksi vapaata ja yksi päälle. 4 iltavuoroa ja loput aamuja. Ihan kiva lista.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oi. Parabéns pelo seu excelente blog. Gostaria de lhe convidar para visitar meu blog e conhecer alguma coisa sobre o Brasil. Abração